ριπορτ απο επισκεψη στο μαγαζι
- κουδουνι στουντιο χειρογραφο
- ασανσερ "χαρος" αλλα που να πας με σκαλες...
- χωρος ο χειροτερος απο οσα εχω παει μεχρι τωρα, παμπαλαιο διαμερισμα σε παμπαλαια πολυκατοικια
- σεριφ κοντη και μπαζολε δε μου συστηθηκε, δεν πρεπει να συμμετεχει γιατι ποιος να την παρει
- παρελαση 4 τεμ. Χριστίνα πολύ καλή περιπτωση με σχετικα καλα
, Κατερινα (νομιζω) καλο σωματακι, ξανθο μαλλι και ενα δοντι μειον στη μοστρα, αλλη μια αδιαφορη που δε θυμαμαι τπτ, και η ΒΙΚΥ με τα 38G κανονια της
- παρολο που η Χριστινα μου φανηκε καλο πακετο, εμεινα προσηλωμενος στην αποστολη και επελεξα Βικυ
- Βικυ: ψιλοκοντουλα μελαχροινη με κοτσο, μετριας εμφανισης και παραπανισιων κιλων που αν δεν ειχε τους
θα ηταν ακομα αγροτισσα στα λιβαδια της Κρακοβιας
- Ειναι ενημερη (χωρις να πω εγω κατι) για το debate που γινεται εδω μεσα σχετικα με το size των βυζιών της και μου δήλωσε "τι 5 και μλκ?? 8αρια τα έχω"
ημαρτον. Τα
δεν ειναι ουτε νερα ουτε σφιχτα, ειναι οπως περιμενεις να ειναι
τετοιας μαζας και ογκου. Υπαρχει και η βαρυτητα... Θηλες μεγαλες κ ζουμερες που γουσταρει ακομα και να της τσιμπας δυνατα
- κατα τα λοιπα ειναι οπως λενε και οι αλλοι εδω, ευγενης, με καλη διαθεση και εξαιρετικη συμμετοχη στο BBQ. το μασαζ 15λεπτο αδιαφορο, αλλωστε οταν βλεπεις απ τον καθρεφτη τα μασταρια να σου γαργαλανε την πλατη, δυσκολο να μεινεις στο μασαζ.
overall καλη περιπτωση και πιθανοτητα rematch ισχυρη.
cheers!