Νέα

Oneiro Massage, Μάρνη 28, 5ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KINKYCHRIS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 295K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Εχετε επισκεφτει εστω μια φορα το καταστημα?

• Ναι , εχω κανει και μασαζ

Ψήφοι: 183 36,6%
  • Ναι , απλα τσαρκα, δεν εκανα μασαζ

Ψήφοι: 33 6,6%
  • Οχι , αλλα θελω

Ψήφοι: 243 48,6%
  • Οχι , ουτε θελω

Ψήφοι: 41 8,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    500

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Απογευματινή επίσκεψη στο ίδρυμα. Έχουν σφραγίσει την αριστερή πόρτα και τώρα ανοίγουν την δεξιά.
Λίγες εργαζόμενες, ήταν η κινέζα η Λιλί, η Ναταλί (ρωσίδα ξανθιά μιλφ), και η Μαριάννα που τελικά επέλεξα. Είναι Γεωργιανή γύρω στα 25, μελαχρινή με ίσια μαύρα μαλλιά, ωραία μάτια γκριζογάλανα, σχετικά ψηλή και λεπτή/κανονική, και με ένα piercing στο κάτω χείλος. Φορούσε ένα ξέκωλο κόκκινο φουστάνι και είχε όμορφη συνολικά παρουσία αλλά ήταν ταυτόχρονα πολύ σεμνή στην πασαρέλα και ομολογώ πως η αντίθεση (σεμνό ξέκωλο) με συγκίνησε.
Μέσα στο μασάζ μέτρια / στο μέσο όρο. Στο δεύτερο μέρος όλα με προφύλαξη, συνολικά τυπική / μέτρια στην απόδοση. Στα μείον τα μικρά στήθη αλλά με καλές θηλές, επίσης δεν φιλάει, και έχει και λιγάκι κοιλίτσα. Στα συν ότι έχει πολύ καλή και λία επιδερμίδα, και έχει πολύ καλό στήσιμο στα τέσσερα. Επίσης δείχνει να απολαμβάνει την φάση με λογικά επιφωνήματα. Επίσης είναι και κλαπετομο.να για όσουν ενδιαφέρονται, μιλάμε για XL μέγεθος. Τιμές & χρόνοι οι τυπικοί. Συνοπτικά μια μέτρια συνεύρεση, τίποτα το άσχημο/κακό αλλά και τίποτα το ξεχωριστό/αξιομνημόνευτο. Στα συν και ο καθαρός και περιποιημένος χώρος.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
και η Μαριάννα που τελικά επέλεξα. Είναι Γεωργιανή γύρω στα 25, μελαχρινή με ίσια μαύρα μαλλιά, ωραία μάτια γκριζογάλανα, σχετικά ψηλή και λεπτή/κανονική, και με ένα piercing στο κάτω χείλος. Φορούσε ένα ξέκωλο κόκκινο φουστάνι και είχε όμορφη συνολικά παρουσία αλλά ήταν ταυτόχρονα πολύ σεμνή στην πασαρέλα και ομολογώ πως η αντίθεση (σεμνό ξέκωλο) με συγκίνησε.
Μέσα στο μασάζ μέτρια / στο μέσο όρο. Στο δεύτερο μέρος όλα με προφύλαξη, συνολικά τυπική / μέτρια στην απόδοση. Στα μείον τα μικρά στήθη αλλά με καλές θηλές, επίσης δεν φιλάει, και έχει και λιγάκι κοιλίτσα. Στα συν ότι έχει πολύ καλή και λία επιδερμίδα, και έχει πολύ καλό στήσιμο στα τέσσερα. Επίσης δείχνει να απολαμβάνει την φάση με λογικά επιφωνήματα. Επίσης είναι και κλαπετομο.να για όσουν ενδιαφέρονται, μιλάμε για XL μέγεθος. Τιμές & χρόνοι οι τυπικοί. Συνοπτικά μια μέτρια συνεύρεση, τίποτα το άσχημο/κακό αλλά και τίποτα το ξεχωριστό/αξιομνημόνευτο. Στα συν και ο καθαρός και περιποιημένος χώρος.
για πολυ καιρο,  ηταν στο πατησ.160  αν επιτρεπεται να συμπληρωσω και εγω τα δικα μου ?  γυρω στα 28-30 ειναι.    ομορφουλα ειναι στο προσωπο.    απο σωμα  οταν γδυθει ομωs,  δεν τραβαει.      ετσι ειναι η μαριαννα  ξεκωλο    αλλα σεμνο , οπωs ειπωθηκε πιο πανω.    και ο συνδυασμοs αυτοs τραβαει, οπωs ειπε και ο προηγουμενοs.  ξερει τι κανει.    υποσχομενο βλεμμα και πολυ ωραια ματια.    πραγματι κοιλιτσα και πολυ μικρα βυζια , και με ρογεs που δεν πονανε καθολου.    φιλαει.    κανει πολυ καλη πιπα και με κοιταγμα στα ματια και καλεs τσιμπουκοεφρασειs.    τηs αρεσει το πηδημα.  ξερει να στηνεται.    ριχνει και τα γαλλικα τηs.  μπαινει στο κλιμα αμεσωs, και αντιλαμβανεται τι αρεσει στον αλλον.   

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Φίλε jerry όπως τα γράφεις είναι, αλλά εγώ πάντως δεν είχα την τύχη να εκτιμήσω τις "μουσικές" της ικανότητες ούτε τις εκφράσεις της... μάλλον είμουν άτυχος. Συνολικά την χαρακτηρίζω μέτρια σε όλα την Μαριάννα.
@kebaaap : ναι φίλε μου, έχει το μεγάλο μεγάλο μέγεθος που είναι αρκετά σπάνιο, από αυτά που πρέπει να τα κάνεις στην πάντα για να περάσεις, σαν κουρτίνες ένα πράγμα. Προσωπικά δεν ελκύομαι, εδώ προτιμώ το extra small (φυσικά γούστα είναι αυτά).

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.089
Πόντοι
42.697
την λατίνα μιγάδα Τζέσικα την εχει τεστάρει κανείς? :s&m_2:
εντυπώσεις? :sunglasses:

μολογάτε ρέ!  :s&m_1:
πειτε τα όλα! :s&m_3:

μονοφαγάδες! :cussing:

pixis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
επισκεψη σημερα στις 12.00 στο μαρνης 28 , μου ανοιξαν απο την δεξια πορτα κ οχι απο αυτη που ανοιγαν παλια , παρελαση ναταλι ψανθο μιλφ με κοντα μαλια σκυλε φατσα κ δυνατο κορμι , μονικα ξανθοκαστανη γεματουλα προς χοντρη κλασσικη παρουσια εκει , εναι αδιαφορο κινεζακι δεν μου ειπε ονομα μονο γεια(λες να την ελεγαν γεια  :grin: κ να μην το πειρα χαμπαρι.....)η τζεσικα (οπου κ τιμηθηκε) μαυρουλα λεπτη με ωραια βυζακια ,ενω μια κοπελλα ηταν στο δωματιο. λοιπον η τζεσικα ειπε οτι ειναι απο αγιο δομινικο αλλα στανταρ ειναι απο αφρικα 21 ετων το βυζι της φαινοταν ποιο μεγαλο με τα ρουχα , μασαζακι ανυπαρκτο δεν το εχει καθολου , πιπα με προφυλακτικομετρια ενω δεν αφηνε να βαζω δαχτυλα  τραβιοταν , στον καναπε με αυτη απο πανω χωρις καμια συμμετοχη ,μετα στησιμο στα τεσσερα , η καταθεση εγινε στο στηθος της , θελω να ανφερω οτι δεν εκανε μπανιο χρησιμοποιησε μονο οινοπνευμα κ μπηκε σε αλλο δωματιο που περιμενε αλλος συναθλητης,κοστος χρονος τα γνωστα 60ευρω μιση ωρα
ZERO γέρασες και δεν διαβάζεις φίλε

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
ρε μαγκες, επειδη πηγαμια μερα και δεν ανοιγε, παιζει και άλλη πορτα? από που μπάινεις , από εκει που πουλάει τα είδη μπάνιου στη γωνία; μήπως πάιζει καμια μυστική κρύπτη;

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
ρε μαγκες, επειδη πηγαμια μερα και δεν ανοιγε, παιζει και άλλη πορτα? από που μπάινεις , από εκει που πουλάει τα είδη μπάνιου στη γωνία; μήπως πάιζει καμια μυστική κρύπτη;
εσένα απο οπυ απου και να πας εξω θα μείνεις ...δεν σου ανοιγουν....εκτός και αν πας Μάρνης 28 και βρείς το κατάλληλο κουδουνι...

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.195
Πόντοι
506
την λατίνα μιγάδα Τζέσικα την εχει τεστάρει κανείς? :s&m_2:
εντυπώσεις? :sunglasses:

μολογάτε ρέ!  :s&m_1:
πειτε τα όλα! :s&m_3:

μονοφαγάδες! :cussing:

ΜΑΚΡΙΑ απ αυτήν την απάτη...χτύπα Ναταλί, το κοντοκουρεμένο σκυλί από Ανατολάς...αφού ξέρεις...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.089
Πόντοι
42.697
ΜΑΚΡΙΑ απ αυτήν την απάτη...χτύπα Ναταλί, το κοντοκουρεμένο σκυλί από Ανατολάς...αφού ξέρεις...

την εχω χτυπησει την Ναταλί. Καλουλα ειναι
μην τρως το παραμυθι οτι ειναι Ουγγαρεζα/Ρωσιδα κτλ...
Αλβανιδα ειναι...

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
εμενα μου ειπε απο λετονια.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
αυτή η αλυσίδα των μπαζοκομείων γιατί υπάρχει?(συγγρού 147,29 και τούτο?)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.031
Πόντοι
46.232
αυτή η αλυσίδα των μπαζοκομείων γιατί υπάρχει?(συγγρού 147,29 και τούτο?)
ειναι σαν της ποιο πολλες δημοσιες υπηρεσιες του στενου κ του ευρητερου τομεα....ειναι μη χρησιμο κ αποδοτικο...απλα υπαρχουν δηλαδη...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
17-9 περασα κι εγω παλι από το ίδρυμα. Ειχε λίγα κορίτσια, νομίζω τέσσερα. Τρία αδιάφορα, ελαφρώς παρακμιακά και τη LULU. Το κινεζάκι πήρα, ήταν πεντακάθαρο, χαμογελαστό, ορεξάτο. Τα κάνει όλα και συμφέρει, με χρονική άνεση (άνω του μισάωρου). Σταθερή αξία. Τη χάρηκα, αν και δε δίνει πίσω πόρτα και δεν θέλει τελείωμα στο σώμα που ζήτησα. Αν είχε το μαγαζί περισσότερες και καλύτερες επιλογές, για 60 γιουρια νομίζω ότι θα πηγαίναμε πιο συχνά. 

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
επισκεψη σημερα στις 12.00 στο μαρνης 28 , μου ανοιξαν απο την δεξια πορτα κ οχι απο αυτη που ανοιγαν παλια , παρελαση ναταλι ψανθο μιλφ με κοντα μαλια σκυλε φατσα κ δυνατο κορμι , μονικα ξανθοκαστανη γεματουλα προς χοντρη κλασσικη παρουσια εκει , εναι αδιαφορο κινεζακι δεν μου ειπε ονομα μονο γεια(λες να την ελεγαν γεια  :grin: κ να μην το πειρα χαμπαρι.....)η τζεσικα (οπου κ τιμηθηκε) μαυρουλα λεπτη με ωραια βυζακια ,ενω μια κοπελλα ηταν στο δωματιο. λοιπον η τζεσικα ειπε οτι ειναι απο αγιο δομινικο αλλα στανταρ ειναι απο αφρικα 21 ετων το βυζι της φαινοταν ποιο μεγαλο με τα ρουχα , μασαζακι ανυπαρκτο δεν το εχει καθολου , πιπα με προφυλακτικομετρια ενω δεν αφηνε να βαζω δαχτυλα  τραβιοταν , στον καναπε με αυτη απο πανω χωρις καμια συμμετοχη ,μετα στησιμο στα τεσσερα , η καταθεση εγινε στο στηθος της , θελω να ανφερω οτι δεν εκανε μπανιο χρησιμοποιησε μονο οινοπνευμα κ μπηκε σε αλλο δωματιο που περιμενε αλλος συναθλητης,κοστος χρονος τα γνωστα 60ευρω μιση ωρα
ZERO γέρασες και δεν διαβάζεις φίλε

Καλησπέρα παληκάρια ... πρόσφατη επίσκεψη στο εν λόγω μαγαζί όπου πήρα κι εγώ τη Τζέσσικα .. (παρούσες ακόμα Ναταλυ, Μονικα, Λουλου). Σε εμένα είπε ότι ήταν από Βραζιλία (καμία σχέση) .. κι εγώ προς Αγιο Δομίνικο θα έλεγα (γιατί που πέταξε κάτι σκόρπια ισπανικά), αλλά μάλλον Αφρικα μεριά είναι. Τεσπα ... το μασσάζ μέτριο κυρίως πλάτη πόδια, όταν με γύρισε ήταν έτοιμη για τα υπόλοιπα ... γενικά ευγενική με λίγη διάθεση ξεπέτας χωρίς όμως να φέρνει αντίρρηση σε εναλλαγές στάσεων ... για το σώμα της άξιζε πάντως η συνέυρεση .. γενικά όμως τίποτε το φοβερό. Σε μένα πάντως έκανε μπάνιο μέσα στο δωμάτιο αφού τελειώσαμε .. αν και πλήθηκε κυρίως στα επίμαχα σημεία.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
αυτός που εψαχνε κινεζα ... οπως αναφέρατε... :grin:

Stories