Νέα

Oneiro Massage, Μάρνη 28, 5ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KINKYCHRIS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 295K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Εχετε επισκεφτει εστω μια φορα το καταστημα?

• Ναι , εχω κανει και μασαζ

Ψήφοι: 183 36,6%
  • Ναι , απλα τσαρκα, δεν εκανα μασαζ

Ψήφοι: 33 6,6%
  • Οχι , αλλα θελω

Ψήφοι: 243 48,6%
  • Οχι , ουτε θελω

Ψήφοι: 41 8,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    500

k-king

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
6
Πόντοι
1
ένα Ρώσικο σκυλί με αγορέ κούρεμα τελείως ξέκωλο και προκλητικό

δηλώνει απο την ουγγαρια.......
ειναι απο την αλβανία,ετων 38,αρκετα καλό μασαζ λιγο γρηγορες οι κινησεις της για μενα,
δεκτικη σε ολα χωρις αντιρησεις,καλη πιπα,με και χωρις χερια,καραμελωμα,ωραιος κωλος,
κοιλιτσα χαλαρη με ραγαδες..........τα ρουφαει ολα ομως

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.195
Πόντοι
506
ένα Ρώσικο σκυλί με αγορέ κούρεμα τελείως ξέκωλο και προκλητικό

δηλώνει απο την ουγγαρια.......
ειναι απο την αλβανία,ετων 38,αρκετα καλό μασαζ λιγο γρηγορες οι κινησεις της για μενα,
δεκτικη σε ολα χωρις αντιρησεις,καλη πιπα,με και χωρις χερια,καραμελωμα,ωραιος κωλος,
κοιλιτσα χαλαρη με ραγαδες..........τα ρουφαει ολα ομως

..Ευχαριστώ για το report συναγωνιστή...Τη μαυρούλα την έχει πάρει κανείς?

PAOKSELEO

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια,η Λουλου ειναι στο συγκεκριμενο καταστημα?γιατι ενδιαφερομαι για αυτην,μου ειπαν για καλλιροης αλλα δεν την βρηκα,αν ναι ειναι σαυτό,μπορεί να ενημερώσει καποις για εμφάνιση και σερβισ,κυριος για βυζο ενδιαφερομαι. Ως πρωταρης σε μασαζ,στο συγκεκριμενο μαγαζι απ οτι εχω καταλαβει απο τα σχολια σας,ειναι πολυ μπριζολαδικο οποτε δεν νομιζω να χω προβλημα. Ευχαριστώ.

rdeliaris

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2009
Κριτικές
29
Like
1.218
Πόντοι
3.910
Παιδια,η Λουλου ειναι στο συγκεκριμενο καταστημα?γιατι ενδιαφερομαι για αυτην,μου ειπαν για καλλιροης αλλα δεν την βρηκα,αν ναι ειναι σαυτό,μπορεί να ενημερώσει καποις για εμφάνιση και σερβισ,κυριος για βυζο ενδιαφερομαι. Ως πρωταρης σε μασαζ,στο συγκεκριμενο μαγαζι απ οτι εχω καταλαβει απο τα σχολια σας,ειναι πολυ μπριζολαδικο οποτε δεν νομιζω να χω προβλημα. Ευχαριστώ.

Σέρβις καλό αλλά από βυζί ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.047
Πόντοι
46.232
επισκεψη σημερα στις 12.00 στο μαρνης 28 , μου ανοιξαν απο την δεξια πορτα κ οχι απο αυτη που ανοιγαν παλια , παρελαση ναταλι ψανθο μιλφ με κοντα μαλια σκυλε φατσα κ δυνατο κορμι , μονικα ξανθοκαστανη γεματουλα προς χοντρη κλασσικη παρουσια εκει , εναι αδιαφορο κινεζακι δεν μου ειπε ονομα μονο γεια(λες να την ελεγαν γεια  :grin: κ να μην το πειρα χαμπαρι.....)η τζεσικα (οπου κ τιμηθηκε) μαυρουλα λεπτη με ωραια βυζακια ,ενω μια κοπελλα ηταν στο δωματιο. λοιπον η τζεσικα ειπε οτι ειναι απο αγιο δομινικο αλλα στανταρ ειναι απο αφρικα 21 ετων το βυζι της φαινοταν ποιο μεγαλο με τα ρουχα , μασαζακι ανυπαρκτο δεν το εχει καθολου , πιπα με προφυλακτικομετρια ενω δεν αφηνε να βαζω δαχτυλα  τραβιοταν , στον καναπε με αυτη απο πανω χωρις καμια συμμετοχη ,μετα στησιμο στα τεσσερα , η καταθεση εγινε στο στηθος της , θελω να ανφερω οτι δεν εκανε μπανιο χρησιμοποιησε μονο οινοπνευμα κ μπηκε σε αλλο δωματιο που περιμενε αλλος συναθλητης,κοστος χρονος τα γνωστα 60ευρω μιση ωρα

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.195
Πόντοι
506
επισκεψη σημερα στις 12.00 στο μαρνης 28 , μου ανοιξαν απο την δεξια πορτα κ οχι απο αυτη που ανοιγαν παλια , παρελαση ναταλι ψανθο μιλφ με κοντα μαλια σκυλε φατσα κ δυνατο κορμι , μονικα ξανθοκαστανη γεματουλα προς χοντρη κλασσικη παρουσια εκει , εναι αδιαφορο κινεζακι δεν μου ειπε ονομα μονο γεια(λες να την ελεγαν γεια  :grin: κ να μην το πειρα χαμπαρι.....)η τζεσικα (οπου κ τιμηθηκε) μαυρουλα λεπτη με ωραια βυζακια ,ενω μια κοπελλα ηταν στο δωματιο. λοιπον η τζεσικα ειπε οτι ειναι απο αγιο δομινικο αλλα στανταρ ειναι απο αφρικα 21 ετων το βυζι της φαινοταν ποιο μεγαλο με τα ρουχα , μασαζακι ανυπαρκτο δεν το εχει καθολου , πιπα με προφυλακτικομετρια ενω δεν αφηνε να βαζω δαχτυλα  τραβιοταν , στον καναπε με αυτη απο πανω χωρις καμια συμμετοχη ,μετα στησιμο στα τεσσερα , η καταθεση εγινε στο στηθος της , θελω να ανφερω οτι δεν εκανε μπανιο χρησιμοποιησε μονο οινοπνευμα κ μπηκε σε αλλο δωματιο που περιμενε αλλος συναθλητης,κοστος χρονος τα γνωστα 60ευρω μιση ωρα

ΜΑΥΡΟ στη μαυρούλα λοιπόν...το είχα μυριστεί ότι είναι απάτη...σε επόμενη έφοδο θα τιμηθεί το σκυλί, η Νάταλι...

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
ΜΑΥΡΟ στη μαυρούλα λοιπόν...το είχα μυριστεί ότι είναι απάτη...σε επόμενη έφοδο θα τιμηθεί το σκυλί, η Νάταλι...
να σου πω εγω σκεφτομαι να τιμησω την βυζαρου που πηρες εσυ....τι λες?.....

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.195
Πόντοι
506
να σου πω εγω σκεφτομαι να τιμησω την βυζαρου που πηρες εσυ....τι λες?.....

...Τη Βερόνικα? εγώ πέρασα καλά...ζουμπουρλούδικο, ξανθό γαλανομάτικο Ρωσάκι...γλυκύτατη και περιποιητική...ωραίο ακάποτο, 3 στάσεις και χύσιμο στα βυζιά...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.047
Πόντοι
46.232

pixis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
λέω να πάω τώρα.

καμία πρόταση για αδύνατη και μικρούλα;

didiscote

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
λέω να πάω τώρα.

καμία πρόταση για αδύνατη και μικρούλα;

την τζουλια την βουλγαρα πηρα εγω την παρασκευη καλη περιπτωση σε γενικες γραμμες απο μασαζακι μονο χαϊδεμα τιποτα παραπανω...

pixis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
είναι αδυνατη;

αν είναι μικρή και αδύνατη τότε έφυγα

didiscote

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
αδυνατουλα μοντελε σωμα 20 μου ειπε οτι ειναι αλλα πιστευω δεν ειναι πανω απο 25

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
866
Πόντοι
96
Επίσκεψη στο ίδρυμα .Παρουσιάστηκαν μόνο δύο.Η Λουλού και ένα νταρντανοειδές μιλφ. Πήρα Λουλού που έχει σταθερή απόδοση. :tits2:

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
866
Πόντοι
96
Βαμμένο ξανθό και με κυτταρίτιδα . 1,75 μ. ύψος με τακούνι .Δεν θυμάμαι όνομα. Όταν έφυγα κοιμόταν σε καναπέ . :kissass: 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom