Νέα

Oneiro Massage, Μάρνη 28, 5ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KINKYCHRIS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 301K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εχετε επισκεφτει εστω μια φορα το καταστημα?

• Ναι , εχω κανει και μασαζ

Ψήφοι: 184 36,4%
  • Ναι , απλα τσαρκα, δεν εκανα μασαζ

Ψήφοι: 33 6,5%
  • Οχι , αλλα θελω

Ψήφοι: 248 49,0%
  • Οχι , ουτε θελω

Ψήφοι: 41 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    506

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.208
Πόντοι
216
γιατι το λεs αυτο?   οτι ειχα να πω το ειπα.   ποσο πιο λιανα δηλαδη?  παμε αλλη μια φορα για εμπεδωση.  στο καλιρροηs 85 που δουλευε τελευταια, εδινε κωλαρακι κανονικοτατα.  αν τωρα στο μαρνηs δεν δινει γενικα η δεν δινει σε σενα που θεs εγω να το ξερω?
Οκ.τώρα μιλάς σωστά και σ'ευχαριστώ για την ενημέρωση, αν μιλάμε για την ίδια Άννα πρέπει να έχω χάσει επεισόδια, ούτε καν τό'ξερα πως έχει περάσει από Καλιρρόης 85,
εμένα δεν μου δίνει κώλο από το ξεκίνημα της καριέρας της, ούτε στην αρχή στη Μάρνη 28 ούτε στη Γ' Σεπτεμβρίου 54 ούτε στη Φρατζή 4 και τέλος πάντων σε κανένα μαγαζί που την έχω πετύχει, μάλλον δεν της αρέσουν τα λεφτά μου!!!
Όπως και νά'χει σ'ευχαριστώ και πάλι για την ενημέρωση.

arcer2

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
επίσκεψη την περασμένη 7δα μετά απο πολύ καιρό

νομίζω οτι είναι το καλύτερο στούντιο μασάζ στην αθήνα

είχε 5 κοπέλες όλες μου άρεσαν (αννα την έχω πάρει τις άλλες 1τη φορά τις έιδα)

πήρα την σταθερή αξία την βίκη με τα υπέροχα  :tits:

1 ωρα γεμάτη πρόγραμμα

τέλειο μασάζ
τέλεια  :pipa2:

τέλειο  :fuck2:

80 ευρώ αλλά δεν τα κλαίω

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
επίσκεψη την περασμένη 7δα μετά απο πολύ καιρό

νομίζω οτι είναι το καλύτερο στούντιο μασάζ στην αθήνα

είχε 5 κοπέλες όλες μου άρεσαν (αννα την έχω πάρει τις άλλες 1τη φορά τις έιδα)

πήρα την σταθερή αξία την βίκη με τα υπέροχα  :tits:

1 ωρα γεμάτη πρόγραμμα

τέλειο μασάζ
τέλεια  :pipa2:

τέλειο  :fuck2:

80 ευρώ αλλά δεν τα κλαίω
Ητανε μιλφ, πιπίνια, κοντοπούτανα, ψιλές .... τι ήτανε ?

arcer2

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τα πάντα....

κοντη είχε, αδυνατες είχε ,βυζομανες είχε, μου άρεσαν όλες

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.715
Πόντοι
7.715
και το μαρνης αλλαξε την τιμη...πλεον μασαζ + μπριζολιδι στα 60...

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.208
Πόντοι
216
Μετά από επίσκεψη, ενημερώνω για το νέο μεν, ένα και μοναδικό δε,
πρόγραμμα που ισχύει πλέον στο εν λόγο ίδρυμα.
FULL πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει μασάζ και  :fuck2:
με κόστος 60€, αλλά ΜΟΝΟ για ΜΙΣΗ ώρα (30 λεπτά, αυστηρά, κατά τα λεγόμενα της Μαρίκας)
Πρόγραμμα 45 λεπτών ΔΕΝ υπάρχει πλέον και αν κάποιος θέλει περισσότερο χρόνο πρέπει,
αναγκαστικά, να πάρει μία (1) ώρα με κόστος 120€ :S
Φυσικά έφυγα και συνέχισα www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,34312.msg1913826#msg1913826]εδώ.[/url]

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
με κόστος 60€, αλλά ΜΟΝΟ για ΜΙΣΗ ώρα (30 λεπτά, αυστηρά, κατά τα λεγόμενα της Μαρίκας)
Πρόγραμμα 45 λεπτών ΔΕΝ υπάρχει πλέον και αν κάποιος θέλει περισσότερο χρόνο πρέπει,
Φυσικά έφυγα και συνέχισα www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,34312.msg1913826#msg1913826]εδώ.[/url]
καλα. ξοφλημενοι ειναι. θα το ξαναγυρισουν αργοτερα.

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.044
Πόντοι
4.415
να βαλει και take away
μπας δουμε ασπρη μερα
και προσφορες στις 2 η μια δωρο :rockon:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

τους είπες να πάν να λαδωθούνε? :birdman:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Αναπροσαρμοζουνε κι εδω τα ...τιμολογια
Οι αλλεs επιχειρησειs περικοπτουν επιδοματα και δωρα
Και τα ιδρυματα κανουνε περικοπη ωραs........Μηπωs καποιοs να τουs πει, οτι δεν λαδωνονται απ το δημοσιο, αλλα απο εμαs????

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Αναπροσαρμοζουνε κι εδω τα ...τιμολογια
Οι αλλεs επιχειρησειs περικοπτουν επιδοματα και δωρα
Και τα ιδρυματα κανουνε περικοπη ωραs........Μηπωs καποιοs να τουs πει, οτι δεν λαδωνονται απ το δημοσιο, αλλα απο εμαs????

το τραγικό ξέρεις ποιό είναι?ότι όλοι αυτοί που δουλεύουν τα μαγαζιά αυτά νομίζουν ότι για όλα φταίει η οικονομική κρίση και όχι η πολιτική που ακολουθούν.Ε τους πληροφορώ ότι άν είχαν μουνιά της προκοπής ακόμη και ξεπέτες να ήταν θα είχα δουλειά σε ικανοποιητικό επίπεδο αναλογικά,αλλά με τα μπάζα που κυκλοφορούν σήμερα στις λαδερί,θα μπαίνει ένας πελάτης το πεντάωρο.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
το τραγικό ξέρεις ποιό είναι?ότι όλοι αυτοί που δουλεύουν τα μαγαζιά αυτά νομίζουν ότι για όλα φταίει η οικονομική κρίση και όχι η πολιτική που ακολουθούν.Ε τους πληροφορώ ότι άν είχαν μουνιά της προκοπής ακόμη και ξεπέτες να ήταν θα είχα δουλειά σε ικανοποιητικό επίπεδο αναλογικά,αλλά με τα μπάζα που κυκλοφορούν σήμερα στις λαδερί,θα μπαίνει ένας πελάτης το πεντάωρο.
Δυστυχωs ετσι ειναι....Κι απ την αλλη ανοιγουν σαν μανιταρια, αλλα με τι κοσμο...Την πατησα μ ενα καινουργιο την Πεμπτη που ηθελε 100 με αρωματα Ανατοληs ταχα μου και κατεληξα στην Θ40 για ...εκτονωση τηs εντασηs

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
τζενυ ειναι ακομα δω;;;

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
κανα νεο απο το εν λογω?

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.208
Πόντοι
216
Κυριακή μεσημέρι και μου έρχεται μια πελώρια λαχτάρα για λαδομασάζ με περιποίηση :pipa1:, :fuck2:, παίρνω τηλ. στο Καιτόσπιτο, κλειστά, παίρνω τηλ. στο Μελινόσπιτο,
επίσης κλειστά, μετά από μια γρήγορη ματιά στο παρόν thread βλέπω πως το εν λόγο ίδρυμα τις Κυριακές είναι ανοιχτό, σε μισή ώρα έχω δίπλα μου την Μαρίκα και διαπραγματεύομαι το μισάωρο (όπως έχω ξαναπεί το πρόγραμμα του ιδρύματος είναι πλέον 30 λεπτά στα 60€,
60 λεπτά στα 120€, 90 λεπτά στα 180€ κλπ., το πρόγραμμα περιλαμβάνει μασάζ και  :fuck2:).
Μετά από διαβεβαίωση της κοπέλας πως τα 30 λεπτά είναι καθαρός χρόνος με την κοπέλα στο δωμάτιο χωρίς μπάνια κλπ. αποφασίζω και μπαίνω.
Ελεύθερες δύο κοπέλες, η Άννα η Γεωργιανή και μια καινούρια από Ρουμανία η Μόνικα.
Παίρνω την Μόνικα 25 χρονών περίπου, εντυπωσιακή γυναίκα, ψηλή μελαχρηνή, με πολύ ωραίο πρόσωπο, όμορφα μάτια και πολύ γλυκό & ζεστό χαμόγελο.
Από κορμί, γενικώς ζελές, δεν είναι χοντρή, είναι όμως παντού πολύ χαλαρή, στήθος δυάρι, ψιλοπεσμένο με ωραίες ρογίτσες και κώλος στο σχήμα μήλου, επίσης ψιλοπεσμένος.
Στο μασάζ τα καταφέρνει ικανοποιητικά θα έλεγα και με σχετικές υποδείξεις βελτιώνεται.
Στη περιποίηση τίποτα το ιδιαίτερο, τα κλασσικά  :pipa2: και  :knockinb: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ,
ΔΕΝ φιλάει στο στόμα και γενικά είναι αυτό που λέμε "αποστειρωμένη".
Χρόνος, καθαρός με την κοπέλα 30 λεπτά, κόστος 60€.

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Κυριακή μεσημέρι και μου έρχεται μια πελώρια λαχτάρα για λαδομασάζ με περιποίηση :pipa1:, :fuck2:, παίρνω τηλ. στο Καιτόσπιτο, κλειστά, παίρνω τηλ. στο Μελινόσπιτο,
επίσης κλειστά, μετά από μια γρήγορη ματιά στο παρόν thread βλέπω πως το εν λόγο ίδρυμα τις Κυριακές είναι ανοιχτό, σε μισή ώρα έχω δίπλα μου την Μαρίκα και διαπραγματεύομαι το μισάωρο (όπως έχω ξαναπεί το πρόγραμμα του ιδρύματος είναι πλέον 30 λεπτά στα 60€,
60 λεπτά στα 120€, 90 λεπτά στα 180€ κλπ., το πρόγραμμα περιλαμβάνει μασάζ και  :fuck2:).
Μετά από διαβεβαίωση της κοπέλας πως τα 30 λεπτά είναι καθαρός χρόνος με την κοπέλα στο δωμάτιο χωρίς μπάνια κλπ. αποφασίζω και μπαίνω.
Ελεύθερες δύο κοπέλες, η Άννα η Γεωργιανή και μια καινούρια από Ρουμανία η Μόνικα.
Παίρνω την Μόνικα 25 χρονών περίπου, εντυπωσιακή γυναίκα, ψηλή μελαχρηνή, με πολύ ωραίο πρόσωπο, όμορφα μάτια και πολύ γλυκό & ζεστό χαμόγελο.
Από κορμί, γενικώς ζελές, δεν είναι χοντρή, είναι όμως παντού πολύ χαλαρή, στήθος δυάρι, ψιλοπεσμένο με ωραίες ρογίτσες και κώλος στο σχήμα μήλου, επίσης ψιλοπεσμένος.
Στο μασάζ τα καταφέρνει ικανοποιητικά θα έλεγα και με σχετικές υποδείξεις βελτιώνεται.
Στη περιποίηση τίποτα το ιδιαίτερο, τα κλασσικά  :pipa2: και  :knockinb: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ,
ΔΕΝ φιλάει στο στόμα και γενικά είναι αυτό που λέμε "αποστειρωμένη".
Χρόνος, καθαρός με την κοπέλα 30 λεπτά, κόστος 60€.
RESPECT στον τζι τζι τζι εξ εξ εξ!!! :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom