να σου θυμήσω εγώ....η αδερφή αυτουνού....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Oneiro Massage, Μάρνη 28, 5ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KINKYCHRIS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 295K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
γελας κουφαλιτσα....
σε εψαχνε ο αδερφος για τα ρεστα εμαθα...
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
εκει ειναι...ωρε συναγωνιστη μπορεις ν πεις αν ηταν εκει ρομινα???
τελικά πήγα στο μάρνης 28 κ πάλι μετά απο 2 η 3 μήνες
5 κοπέλες + η σερίφισα που μου είπε οτι κάνει κ αυτή καποιες φορές (χοντρούλα μελαχρινή σκυλέ με βυζάρες αλλά κ μπυρόκοιλο)
απο τις παλιές κοπέλες καμία δεν ήτανε εκεί....
ονόματα δεν θυμάμαι των κοριτσιών αλλά σε γενικές γραμμες καλούτσικες ήτανε όλες τους...
πήρα την αννα μια γεωργιανή πανύψηλη με βλάχικο ύφος μεγάλα αλλά κ αρκετά πατσάκια στο σώμα της
οι τιμές σταθερές 80 γιουρια με ακάποτο στοματικόν.....
καλό σεξ η αννα αλλα μόνο αυτο απο μασάζ μουφα, τίποτα..... κ ήθελα περισσότερο μασάζ αποτι σεξ γιατί ήμουν πιασμένος λίγο στα χέρια κ πλάτη
καλό στοματικό αλλά μου είπε μην χύσεισ στο στόμα μου κ έχυσα στα βυζά της
μέτρια πράματα γενικά.....
5 κοπέλες + η σερίφισα που μου είπε οτι κάνει κ αυτή καποιες φορές (χοντρούλα μελαχρινή σκυλέ με βυζάρες αλλά κ μπυρόκοιλο)
ονόματα δεν θυμάμαι των κοριτσιών αλλά σε γενικές γραμμες καλούτσικες ήτανε όλες τους...
πήρα την αννα μια γεωργιανή πανύψηλη με βλάχικο ύφος μεγάλα αλλά κ αρκετά πατσάκια στο σώμα της
καλό σεξ η αννα αλλα μόνο αυτο απο μασάζ μουφα, τίποτα..... κ ήθελα περισσότερο μασάζ αποτι σεξ γιατί ήμουν πιασμένος λίγο στα χέρια κ πλάτη
η ρομινα ηταν εκει?τελικά πήγα στο μάρνης 28 κ πάλι μετά απο 2 η 3 μήνες
Στην Μάρνης όμως από τι λένε εδώ οι μασαζόφιλοι είναι ξεπετάδικο, δηλ. κάτι σαν στούντιο ή κάνω λάθος;
Στην Μάρνης όμως από τι λένε εδώ οι μασαζόφιλοι είναι ξεπετάδικο, δηλ. κάτι σαν στούντιο ή κάνω λάθος;
Η κουβέντα γίνεται για την τιμή...όχι για τις υπηρεσίες. Τα 60 ευρώ ισχύουν και για το μαγαζί στην Καλλιθέα, Δημοσθένους 116 (αλλά είναι ξεπετάδικο με την έννοια ότι μπαίνεις κατ'ευθείαν στο κυρίως πιάτο).
Εγώ ρωτάω λοιπόν η Μάρνης είναι ξεπετάδικο; γιατί αν μπαίνεις στο ψητό κατευθείαν χωρίς μασάζ τότε μπορεί να λέγεσαι μασατζίδικο, αλλά είσαι στούντιο. Αν σε 45 λεπτά μασάζ μετά μπριτζόλας είναι 60 ευρώ, τότε , ναι, έχουν πέσει οι τιμές....Η κουβέντα γίνεται για την τιμή...όχι για τις υπηρεσίες. Τα 60 ευρώ ισχύουν και για το μαγαζί στην Καλλιθέα, Δημοσθένους 116 (αλλά είναι ξεπετάδικο με την έννοια ότι μπαίνεις κατ'ευθείαν στο κυρίως πιάτο).
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.089
- Πόντοι
- 42.697
μεγάλε σουφρετοσουβλιστή!ΤΖΕΝΗ γαμω τους κολους
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.