Nikolas_ta_pinw
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
ρε μαλακα μαζωξου! σε εκτιμώ αλλα εχεις κανει το ξεφυγειν εστι φιλοσοφεινγιατι ρε δεν σ αρεσουν αυτα τα δροσερα θεματακια;![]()
ρε μαλακα μαζωξου! σε εκτιμώ αλλα εχεις κανει το ξεφυγειν εστι φιλοσοφεινγιατι ρε δεν σ αρεσουν αυτα τα δροσερα θεματακια;![]()
τι εννοεις;εγω θαυμαζω τα ωραια λουλουδακια....δεν καταλαβαινω τι υπονοεις.....ρε μαλακα μαζωξου! σε εκτιμώ αλλα εχεις κανει το ξεφυγειν εστι φιλοσοφειν![]()
Κάπως έτσι είναι και κάποιες εκπρόσωποι του αντίθετου φύλου. Φαινομενικά όμορφα, ρομαντικά λουλουδάκια, αλλά στην πραγματικότητα, αδίστακτα σαρκοβόρα φυτά που το αγαπημένο τους φαγητό είναι ανυποψίαστοι άρρενες.
Διχως να ειμαι σιγουρος,αν θελεις μπες στο κοπο και κοιταξε στον Προμπωνα...η περιοχη αυτη αρχιναει απο το ηλεκτρικο των Ανω Πατησιων.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.Εγώ άνοιξα βέβεαια το θέμα για να συζητήσουμε για σαρκοφάγα φυτά! Θέλω να πάρω ένα! Είναι τρομερή εκκεντρικότητα της φύσης! Και θα τρώει και τις μύγες και τα κουνούπια!
Ξέρετε που πουλάνε? Πόσο κάνουν? Τα φυτεύεις ή τα παίρνεις έτσι έτοιμα? Θέλουν... τάισμα ή ότι τους κάτσει? Πότισμα... θέλουν?!! Είναι πολλές οι απορίες!
μπραβο ρε παιχτουρα....ειχες και συ τετοιο φυτο;Διχως να ειμαι σιγουρος,αν θελεις μπες στο κοπο και κοιταξε στον Προμπωνα...η περιοχη αυτη αρχιναει απο το ηλεκτρικο των Ανω Πατησιων.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
Πηγαινω τακτικα με τον προσωπικο γυμναστη (της φυσικης καταστασης) μου,για περπατημα στην περιοχη εκει και εχω παρατηρησει πολλα μαγαζια με διαφορα φυτα....προσωπικα εγω δεν ασχολουμαι με φυτα αλλα με κινεζικα βαζα.μπραβο ρε παιχτουρα....ειχες και συ τετοιο φυτο;
Εγω πιστευω πως ενα μπουκετο μανουσακια
κομμενα απο το κηπο ειναι πιο ρομαντικο
απο αυτα που αγοραζετα απο τα ανθοπωλεια
συν και εχουν πιο πολλη ευωδια!!!
αυτα ειναι τα μανουσακια που αναφερει το γνωστο δημωδες ασμα?
ιδεα δεν ειχα!!!!
![]()
Ναι αλλα τα μανουσακια να ξερεις οτι δεν πρεπει να τα βαλεις
στο ιδιο χωρο που κοιμασαι(ετσι λενε)γιατι το πρωι θα σαι....τεζα!!
Οχι καλε ,απλα σου παιρνουν ολοσοβαρα? δεν το ξερα!!!
εχουν καποιο δηλητηριο?
Οχι καλε ,απλα σου παιρνουν ολο
το οξυγονο!!!!
Eγω δεν χρειαζεται να τ αγορασω,στο 6 στρεμματων κτημα μου εχω χιλιαδεςα, ωραια, θα αφηνω ανοιχτα το παραθυρο
btw μια φορα εμφανιστηκα σπιτι με ενα μπουκετο απο αυτο το λελουδικο και τι ειπαν οι γονεις μου με το που με ειδαν?
"Ποσο τα πηρες?"
![]()
![]()
![]()
![]()
και με πειραξε περισσοτερο οτι ειχαν δικιο! τα ειχα αγορασει![]()
Ναι Βολβος ειναι,τα ειχε φυτεψει ο παππους μου,πριν 30 χρονια,βολβός είναι?
τώρα θέλω να βάλω στο μπαλκόνι μου
εντιτ: μόλις το έψαξα στο γκουγκλ, πέρασε η εποχή του γαμώτο
θα βάλω του χρόνου, θα πάω στη μάνη να μαζέψω βολβούς λέμεεε![]()
![]()
Εγώ άνοιξα βέβεαια το θέμα για να συζητήσουμε για σαρκοφάγα φυτά! Θέλω να πάρω ένα! Είναι τρομερή εκκεντρικότητα της φύσης! Και θα τρώει και τις μύγες και τα κουνούπια!
Ξέρετε που πουλάνε? Πόσο κάνουν? Τα φυτεύεις ή τα παίρνεις έτσι έτοιμα? Θέλουν... τάισμα ή ότι τους κάτσει? Πότισμα... θέλουν?!! Είναι πολλές οι απορίες!