Νέα

Όμορφο και ρομαντικό λουλουδάκι...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Chevalier Fidèle
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
για να το κάνετε δώρο στην κοπέλα σας! Και επειδή είμαι ρομαντικό αγόρι το αφιερώνω στις θυληκές υπάρξεις του σάιτ!  :grin:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Κάτι σε πιο μεγάλο μέγεθος... υπάρχει;  :grin:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ευχαριστουμε κυριε μοντ!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
καλησπερα σου κανε τιποτα το φυτο και θελεις να το καταστρεψεις;μπραβο να χαρω εγω οικολογικη συνειδηση...

OP
OP
Chevalier Fidèle

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
καλησπερα σου κανε τιποτα το φυτο και θελεις να το καταστρεψεις;μπραβο να χαρω εγω οικολογικη συνειδηση...

γιατί λες να το πειράζουν τα πολλά λιπαρά? θα πάθει χοληστερίνη?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αααχαχαχαχαααα
να χαρώ εγώ κεφάκια απόψε ο ιππότης!!  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
κυκλοφορει και η νοσος των χοιρων -χηρων-χειριστων-ελε-ει-νιδων

OP
OP
Chevalier Fidèle

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Εγώ άνοιξα βέβεαια το θέμα για να συζητήσουμε για σαρκοφάγα φυτά! Θέλω να πάρω ένα! Είναι τρομερή εκκεντρικότητα της φύσης! Και θα τρώει και τις μύγες και τα κουνούπια!

Ξέρετε που πουλάνε? Πόσο κάνουν? Τα φυτεύεις ή τα παίρνεις έτσι έτοιμα? Θέλουν... τάισμα ή ότι τους κάτσει? Πότισμα... θέλουν?!! Είναι πολλές οι απορίες!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Είχα παλιά δυο-τρία, η ειρωνία, της ειρωνίας  :2funny: :2funny:

Τα αγοράζεις από ανθοπωλείο (εγώ τα είχα πάρει από έκθεση λουλουδιών), είναι σε μικρά γλαστράκια και δε χρειάζεται να τα μεταφυτέψεις, θέλουν λίγο πότισμα και όντως τρώνε τις μύγες και τα κουνούπια  :boobies: :boobies: :boobies:

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
εκει στην ευρυπιδου που πας με κεινον τον γαζελο13 εχει εκει ενα μαγαζι το μπαχαρ που φερνει διαφορα φυτα.Ακου να τη πεσουν στον οδηγο,απο πληροφοριες που εχω υπηρχε και σεξουαλικη κακοποιηση του θυματος απο τις σαρκοφαγες γαζελες
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΙΝΣΟΜΝΙΑ ΜΟΥ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ παλι θα δω ανατολη...οχι της συγγρρρρ....ου

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
εκει στην ευρυπιδου που πας με κεινον τον γαζελο13 εχει εκει ενα μαγαζι το μπαχαρ που φερνει διαφορα φυτα.Ακου να τη πεσουν στον οδηγο,απο πληροφοριες που εχω υπηρχε και σεξουαλικη κακοποιηση του θυματος απο τις σαρκοφαγες γαζελες

Καλά η ινσόμνια, αλλά τι πίνεις ρε παιδί μου; Τι ποστ είναι αυτό;  :2funny: :2funny: :2funny:
Για φέρε κι από δω λίγοοοοοοοοοοοο  :boobies: :boobies:

OP
OP
Chevalier Fidèle

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Είχα παλιά δυο-τρία, η ειρωνία, της ειρωνίας  :2funny: :2funny:

Τα αγοράζεις από ανθοπωλείο (εγώ τα είχα πάρει από έκθεση λουλουδιών), είναι σε μικρά γλαστράκια και δε χρειάζεται να τα μεταφυτέψεις, θέλουν λίγο πότισμα και όντως τρώνε τις μύγες και τα κουνούπια  :boobies: :boobies: :boobies:

είχες??? τι τα έκανες? Από οποιδήποτε ανθοπωλείο? Από ποια έκθεση τα πήρες? Πού γίνεται αυτή η έκθεση και κάθε πότε? Και πόσο τα πήρες?!!!

OP
OP
Chevalier Fidèle

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

ε και να έβλεπες αυτή της συγγρού δεν έχανες τίποτα! :cheesy:

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
ΟΧΙ μωρε μονο μερικα πορνογιουρα :) :)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
είχες??? τι τα έκανες? Από οποιδήποτε ανθοπωλείο? Από ποια έκθεση τα πήρες? Πού γίνεται αυτή η έκθεση και κάθε πότε? Και πόσο τα πήρες?!!!

Τα παραμέλησα και πέθαναν  :'(
Τα είχα πάρει από την έκθεση λουλουδιών στην κηφισιά, γίνεται κάθε χρόνο νομίζω και ήταν πολύ φτηνά.
Αλλά τώρα θα σε εντυπωσιάσω και θα σου προτείνω www.e-gadgets.gr/product.asp?catid=731&ref=pathfinder]έναν πολύ εύκολο τρόπο να τα πάρεις[/url]
Με αγάπη, μια ελεεινίδα  :2funny:
:boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

OP
OP
Chevalier Fidèle

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Τα παραμέλησα και πέθαναν  :'(
Τα είχα πάρει από την έκθεση λουλουδιών στην κηφισιά, γίνεται κάθε χρόνο νομίζω και ήταν πολύ φτηνά.
Αλλά τώρα θα σε εντυπωσιάσω και θα σου προτείνω www.e-gadgets.gr/product.asp?catid=731&ref=pathfinder]έναν πολύ εύκολο τρόπο να τα πάρεις[/url]
Με αγάπη, μια ελεεινίδα  :2funny:
:boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

ΠΟΠΟΟΟΟ!!!!Πάνω που ήμουν έτοιμος να σε βρίσω γιατί τα παραμέλησες μου έδωσες αυτό το λινκ!! Μπράβο!! Ποπο!!!! Γαμάτο! Θα πάω να το πάρω! πσσσσ!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Και έλεγα να το πάρω έτοιμο αλλά έχει περισσότερη γοητεία να το βλέπεις να μεγαλώνει!!

Πως τα παραμελούσες? Δε τα πότιζες?? Και τι γίνονται άμα τα παραμελείς ξερένοντε? Χαχα δε νομίζω να πεθαίνουν!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom