Νέα

Όμορφες receptionist

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JJMM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εγω συνεχεια καγκουροπεσιματα κορναρισματα κλπ βλεπω στο δρομο ειδικα κωλοταριφα πακιστανοι ντελιβεραδες ειναι τα πρωτα καμακια  :2funny:

xaxaxaxaxxaxaxaxaxaxxa ορισμενες εχουν και σχεσεις με πακιστανους φιλε
δεν βαριεσαι καλα ειναι και τα πακιστάνια!

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Στο ΚΡΕΟΛΗ στη Γλυφάδα πέτυχα ένα μωρό που θέλω πολυ να το πάρω!!!!

3ο θέμα που ανοίγεις σε μια εβδομάδα για το ίδιο πράγμα .... Είσαι τουλάχιστον τραγικός ....

draxan04

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιαν 2006
Κριτικές
55
Like
905
Πόντοι
6.810
Μόνο στο exxis έχω πετύχει γυναίκα receptionist σε ξενοδοχεία ημιπαραμονής. Η μια εκ των δύο που δουλεύουν εκεί έχει κάτι να πει αλλά όχι τίποτα το ιδιαίτερο!

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.962
Πόντοι
8.236
Πιστεύω πως αρκετοί από εμάς μπαίνοντας σε ένα ξενοδοχείο ημιδιαμονης το πρώτο που κάναμε είναι να πάρουμε αριθμό δωματίου όπου στην υποδοχή ήταν μια κοπέλα η μιλφαρα που μας πέρασε από το μυαλό να κάνουμε παιχνίδι μαζί της .Οπως επίσης η σκέψη αυτή μπορεί να μας πέρασε για οποιαδήποτε κοπέλα που έτυχε να την δούμε και να εργάζεται στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο . Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε καμία που να δουλεύει σε ξενοδοχείο και να είναι ανοιχτή σε προτάσεις για παιχνίδι ?

GREKO79

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2014
Κριτικές
5
Like
710
Πόντοι
86
Αυτο ειναι θεμα!!!
Θελω να τις πηδηξω ολες τις ρεσεψιονιστ...

telos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Κριτικές
19
Like
7.087
Πόντοι
3.446
Την πλοιοψηφια των πελατών μας βλέπουν υποτιμητικά με την αρχική πρώτη επαφή. Θέλει να πιάσεις κουβέντα, να γνωριστεις κτλ. Εκτός και εάν είσαι κανένας παίδαρος και σε φαντασιωθει επιτόπου, οπότε παίζεις άλλη μπάλα.

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Ναι η αληθεια ειναι οτι σε καποια απο αυτα,με πρωτο το Κρεολη θυμαμαι,η γκομενα στη ρεσεψιον ηταν καλυτερη απο αυτη που ειχα μαζι μου και οντως γουσταρα να κανω παιχνιδι αλλα δεν εκατσε ποτε!

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.962
Πόντοι
8.236
Ειλικρινά έχω ψηθεί παρα πολλές φορές να πιάσω  την κουβέντα σε μια ρεσεψιονίστ η μια εργαζόμενη του ξενοδοχείου η ακόμα και την πέσω σε κάποια στην ψυχρά αλλά φοβάμαι μην γίνω ρεζίλι η μήπως το πάρουν τόσο πολύ άσχημα .. Το μόνο σίγουρο είναι πως αν ήξερα με σιγουριά ότι κάποιες από αυτές ενδίδουν η είναι πρόθυμες να είναι αυτές που θα περάσουν μαζί στο δωμάτιο τότε εννοειτε ότι θα έκανα παιχνίδι !!!

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Την πλοιοψηφια των πελατών μας βλέπουν υποτιμητικά με την αρχική πρώτη επαφή. Θέλει να πιάσεις κουβέντα, να γνωριστεις κτλ. Εκτός και εάν είσαι κανένας παίδαρος και σε φαντασιωθει επιτόπου, οπότε παίζεις άλλη μπάλα.
Πιστεύουν ότι ή ξενοπηδάς ή είσαι με πουτάνα, και μάλλον δίκιο έχουν

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Ειλικρινά έχω ψηθεί παρα πολλές φορές να πιάσω  την κουβέντα σε μια ρεσεψιονίστ η μια εργαζόμενη του ξενοδοχείου η ακόμα και την πέσω σε κάποια στην ψυχρά αλλά φοβάμαι μην γίνω ρεζίλι η μήπως το πάρουν τόσο πολύ άσχημα .. Το μόνο σίγουρο είναι πως αν ήξερα με σιγουριά ότι κάποιες από αυτές ενδίδουν η είναι πρόθυμες να είναι αυτές που θα περάσουν μαζί στο δωμάτιο τότε εννοειτε ότι θα έκανα παιχνίδι !!!
Αν πηγαινεις συχνα και κατα καιρους με διαφορετικη γκομενα που δεν κραζουν απο μακρια οτι ειναι πουτανες αρχιζουν να σε βλεπουν με διαφορετικο ματι,εξιταρονται,ειναι οπως οταν κυκλοφορεις με γκομενα εξω και μαζευεις περισσοτερα βλεματα και χαμογελα,δουλευει ο ανταγωνισμος μεσα τους!

Zeus07

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2020
Κριτικές
2
Like
589
Πόντοι
81
ρε μαγκες το μαυροτσουκαλο απο το μπιλ ρε βγαζει την καυλα να την σκισεις στα 4 :takethis: και ας ειναι μες στην ξινιλα??

telos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Κριτικές
19
Like
7.087
Πόντοι
3.446
Πιστεύουν ότι ή ξενοπηδάς ή είσαι με πουτάνα, και μάλλον δίκιο έχουν

Όχι μάλλον... 100% δίκιο έχουν!
Γιαυτό είπα για παιδαρο...
Εάν δουν τεκνό 1.85+ με κορμί και πρόσωπο δυνατά, τα ξεχνάνε όλα τα περί ηθικής και υγραινονται αμέσως!
Με τη φαντασίωση ότι τώρα αυτός ο παίδαρος πάει να πηδηξει αυτή την καριόλα...
Αχ να ήμουν εγώ στη θέση της!
Φυσικά κοπέλα ρεσεψιόν μου το είπε όλο αυτό έτσι?

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.962
Πόντοι
8.236
Δηλαδή με λίγα λόγια δεν υπάρχει ελπίδα να γίνει αυτή η φαντασίωση πραγματικότητα ?
Ούτε ξέρεις κανείς κάποια που να μπορείς να πραγματοποιήσει αυτό το όνειρο ?

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
ρε μαγκες το μαυροτσουκαλο απο το μπιλ ρε βγαζει την καυλα να την σκισεις στα 4 :takethis: και ας ειναι μες στην ξινιλα??

Αυτη στο μπιλ κ η αλλη στο μαρι πλαζα στο μοσχατο η ρωσιδα μαλλον οι πιο στραβομουρες στην Αθηνα νομιζω..

leondardos

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2019
Like
53
Πόντοι
1
Το οτι βρισκονται σε γαμωχοτελ και ειναι γυναικες δε σημαινει πως τρεφουν συμπαθεια για την πορνεια και την μοιχεια οποτε οποιαδηποτε ειδους προταση για παιχνιδι ειναι παρενοχληση ακριβως σαν να ηταν σε οποιαδηποτε αλλη υπηρεσια.Αν εισαι τοσο βλακας την κανεις δε θα εισαι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος.

telos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Κριτικές
19
Like
7.087
Πόντοι
3.446
Αυτη στο μπιλ κ η αλλη στο μαρι πλαζα στο μοσχατο η ρωσιδα μαλλον οι πιο στραβομουρες στην Αθηνα νομιζω..

Εγώ δεν πάω Μεταξουργείο τις βίζιτες, πάω σε λίγο πιο σικατα στα νότια. Μια φορά πήγα στο Μπιλ γιατί μου το ζήτησε μια κορασίδα από εδώ που ήθελα πολύ να τη δοκιμάσω και με την ευκαιρία να δω και το Μπιλ.
Ε λοιπόν εάν με χάλασε κάτι από το ξενοδοχείο, ήταν τα μούτρα της ρε μάγκες...
Και μόνο λόγω αυτηνης δεν έχω ξαναπάει...
Μου γύρισε τα συκώτια ανάποδα η πουτανα...

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590

Φίλε την έχω πετύχει και στις καλές τις την εν λόγω, πιστεύω ότι παίζει πολύ ζήλια/ανταγωνισμός μέσα της να βλέπει να παρευλαύνουν όλοι και αυτή να μην έχει. :P

Αυτό που το έχω άχτι από το Bill είναι η άλλη ρεσεψιονίστ, η κοντούλα με το κοντό μαλλάκι. Μου βγάζει άγρια ένστικτα, να την πάρω στο δωμάτιο και να την κάνω παιχνιδάκι έτσι petit που είναι.

Όσο για την τρίτη, την κανονικού αναστήματος με γλυκή φάτσα και πιασίματα, μου βγάζει προς το GFE.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.927
Πόντοι
10.411
Στον Priamos μια ξανθιά receptionist πριν 3 χρόνια,τρομερός κόμματος με tattoo στον δεξιό καρπό της,και ποδάρες.Ανέβηκα με το cg στο δωμάτιο και για 2 ώρες στο μυαλό μου πηδούσα την ξανθιά  :S  :knockinb:  :fuck2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom