Νέα

Ομοφυλοφιλικές εμπειρίες ετεροφυλόφιλων ανδρών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 415
  • Εμφανίσεις 148K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gtp_x

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
μετα ακους τον ασκητη οτι εσυ που χουφτωνες τα κοριτσακια και την επαιζες 10 φορες την μερα εισαι ανωμαλος  :uglystupid:

simos40

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα σορυ παιδια αλλα ο μαικλ ειχε δηλωση οτι ειναι γκεη. δεν θα ξεχασω βεβαια ολα τα κοριτσακια τοτε που κοβανε φλεβες με αυτους και με τα τραγουδια τους..βεβαια κακα τα ψεματα το γουισπερ το μπλουζ ειναι αθανατο τραγουδι.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Tά απόλυτα τέστ είναι Village People καί Λίτσα Διαμάντη. :grin:

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Ωραίος. Ευχαριστώ για τη παλικαρίσια εξομολόγηση.

Παίζαμε ομαδική εννοείς την παίζατε παρέα?
Σιγά μωρέ, τι εξομολόγηση? Νομίζω οι περισσότεροι το έκαναν.

Ναι, αυτό εννοώ. Δε θυμάμαι τώρα αν ο ένας έπαιζε του άλλου, ίσως γινόταν κι αυτό.
Αλλά σου είπα, μόλις αποφάσισα να πρωτοπάω σε πουτάνα (υπήρχε κάποιο "δέος", και ρώτησα συμβουλή από ξάδερφο μεγαλύτερο που ήταν στο ίδιο σχολείο, και μάλιστα πήγα στην ίδια που πήγαινε κι αυτός), έπαψε να υπάρχει οποιοδήποτε ενδιαφέρον στο "συμμαθητή".
Το ενδιαφέρον μετατοπίστηκε στο πως θα βρω πάλι λεφτά να ξαναπάω στην πουτάνα.
(Περιττό να σου πω βέβαια πόσες μαλακίες αντιστοιχούσαν τότε σε κάθε επίσκεψη σε πουτάνα, "εις ανάμνησιν" των στιγμών που πήδαγα θηλυκό!)

"Γκόμενα" (και μάλιστα την ξεπαρθένιασα κι όλας) πρωτοπήδηξα στα 18 μου. Αυτή ήταν 16. Ο "δεσμός" κράτησε περί τους 10-15 μήνες, με κοινωνικά εμπόδια.

Ωραίες εποχές.  Δεν ξαναγυρνάνε.

simos40

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
τωρα γιατι ξυνουμε πληγες εφηβειας και ανεμελιας..πανε δυστηχως δεν ξαναγυρνανε πισω...εγω την πρωτη μου εμπειρια δεν την ειχα σε μπουρδελο αλλα σε μια παρα πολυ καλη γειτονισα η οπια με βοηθησε πολυ στην εφηβεια μου...ωραιες στιγμες..αλλα μονο να της θυμομαστε μπορουμε.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Τέτοια εμπειρία με τριψίματα είχα με μια συμμαθήτριά μου στην Α Γυμνασίου.

Ερχόταν στο σπίτι μου να διαβάσουμε Γεωγραφία μαζί κι εγώ της χούφτωνα το στήθος... :cheesy:

Αυτή γελούσε και μου λεγε "μη με γαργαλάς καλέ!"... αλλά εγώ τίποτα... της πείραζα το στήθος της έπιανα τον πισινό... και μια φορά της είπα να με "γαργαλήσει" κι αυτή στο επίμαχο σημείο να με εκδικηθεί...

Χωρίς να πηδιόμαστε, χωρίς να βγάζουμε τα ρούχα μας, μόνο με τα τριψίματα, γέμιζα το βρακί μου χύσια.

Μια φορά μόνο που έτυχε και ήμασταν μόνοι στο σπίτι είχα προχωρήσει αρκετά και με άφησε να της γλείψω  το στήθος και τις ρώγες.

Μοναδική ερωτική εμπειρία. Πολύ καύλα η τύπισσα. Όλο αναστέναζε στο αυτί μου και με καύλωνε περισσότερο.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Κι εγω εχω γλωσσοφιλιασει τον Αγαμεμνονα απο το Blue Train!
Αλλα παραμενω αντρακλας!

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Μαζεύεις την παρέα σου(ε δε θα 'στε γύρω στα 5-6 άτομα?)και δημιουργείτε ένα κύκλο βάζοντας στη μέση ένα μπισκότο.Εν συνεχεία κατεβάζετε σώβρακα/παντελόνια και αρχίζετε και μαλακίζεστε μέχρι να χύσετε πάνω στο μπισκότο.Ο τελευταίος που θα μείνει χωρίς να εκσπερματώσει θα αναγκαστεί να φάει και το μπισκότο.

Για περισσότερες πληροφορίες αν ενδιαφέρεσαι
Από εκεί πήραν το όνομα τους και οι Limp Bizkit. Εμετική αμερικανιά  :idiot:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Εκεί πάνε τόν τραγουδιστή τσάρκα στά χέρια ψηλά κάτι γκέουλες μέ πέτσινα, καρφιά, καί τά κωλομέρια φεγγαράδα τύπε. Μόνο ή Μέλανι Γκρίφιθ πού γαμιόσαντε σού έμεινε φαίνεται...Άρα ΔΕΝ είσαι ύποπτος υποτροπής εσύ. :grin:

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Εκεί πάνε τόν τραγουδιστή τσάρκα στά χέρια ψηλά κάτι γκέουλες μέ πέτσινα, καρφιά, καί τά κωλομέρια φεγγαράδα τύπε. Μόνο ή Μέλανι Γκρίφιθ πού γαμιόσαντε σού έμεινε φαίνεται...Άρα ΔΕΝ είσαι ύποπτος υποτροπής εσύ. :grin:

Στο body double αυτά? Όντως δεν τα θυμάμαι.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
:kissass2:Το 90%! των Αντρών! Έχουμε πάει, με άντρα, η με τρανς.  Το ίδιο είναι. Μα, άλλος από περιέργεια. Και περισσότεροι γιατη, γουστάρουμε, την Πουτσα, η τον αντρικό κώλο. Και τσοντες GAY βλέπουμε, και τον παίζουμε! Έτσι είναι!! :pipa3: :pipa2: :pipa3:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom