CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.448
- Πόντοι
- 2.606
-μες το μυαλο μου εισαι ρεόχι ρε συ.
σαν αυτουνού εννοείς?
-μες το μυαλο μου εισαι ρεόχι ρε συ.
σαν αυτουνού εννοείς?
-μες το μυαλο μου εισαι ρεπουστη μουσορρυ,στρεητ μου!
Ο συγκεκριμενος ακουει πια στο ονομα Σουλα. Το πηρες στο λαιμο σου το παιδι.Να συμπληρώσω οτι μετά το Γυμνάσιο, όπου και συνέβη αυτό, έχασα τον συγκεκριμένο συμμαθητή και δεν ξέρω ούτε μπορώ να πω ποιά ήταν η δική του εξέλιξη.
αν δεις σε κάτι Gay Parade έχουν κάτι θηριώδεις μουστακαλήδες.
τραγουδισταράς ο Φρέντυ.
Ρε μαλέα, τώρα που το καλοσκέφτομαι όταν ήμανε φοιτηταριό, ένας φιλαράκος με είχε γαμήσει στην τράκα.
Πιάνεται??
Μη μαασάς ρε.
Τσίμπα να γουστάρεις..
δες πόνημα μου για αναρχισμό σε θρεντ βίλλας αμαλίας.
Μάλλον βασάνιζε το μυαλό του θεματοθέτη το συγκεκριμένο συμβάν και ήθελε να το βγάλει από μέσα του..
Έχει σημασία αν κάβλωνες τρελά κατά τη διάρκεια του σκηνικού ή αν γινόταν στην πλάκα
Στην τελική άλλοι κάνουν πιπόνια και αλλαξοκωλίες σε εκείνη την ηλικία.. Ένα αερογαμήσι δεν είναι τίποτα!
Έχει περάσει σχεδόν τριακονταετία από τότε και για να πω την αλήθεια δεν θυμάμαι καν πως ακριβώς αισθανόμουν. ούτε ποιανού ιδέα ήταν στην αρχή καν δεν θυμάμαι. ο τύπος δεν ήταν ιδιαίτερα φίλος μου, ο καλύτερος δηλαδή φίλος, ήταν ένας συμμαθητής.
αυτό που θυμάμαι, και έγραψα ήταν οτι εγώ δεν κάβλωνα με τον συμμαθητή μου αλλά με φαντασιώσεις γυναικών, στην πραγματικότητα η φάση ήταν ένα sex game φαντάζομαι.
άνοιξα το θέμα γιατί εδώ μέσα μιλάμε ή θάπρεπε να μιλάμε χωρίς ταμπού, πολύ περισσότερο για μια περίοδο ορμονικής και άλλης αναστάτωσης όπως η εφηβική.
http://[URL unfurl="true"]www.athinorama.gr/lmnts/events/cinema/1009065/9065_1b.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Χθες είδα την ταινία στην ΕΤ1.
Εκπληκτική και η ταινία και η πρωταγωνίστρια και το σενάριο και ο σκηνοθέτης! Καρααδερφάτο όλη η παρέα, αλλά αυτό άσχετο.
Η ίδια ηθοποιός στην τηλεόραση γιατί φαίνεται ατάλαντη στην ανόητη σειρά του Μέγκα; Προφανώς διότι πρόκειται περί σκουπιδιών εν τω συνόλω...
Εκπληκτική και η ταινία και η πρωταγωνίστρια και το σενάριο και ο σκηνοθέτης! Καρααδερφάτο όλη η παρέα, αλλά αυτό άσχετο.
Η ίδια ηθοποιός στην τηλεόραση γιατί φαίνεται ατάλαντη στην ανόητη σειρά του Μέγκα; Προφανώς διότι πρόκειται περί σκουπιδιών εν τω συνόλω...
Aπό τη Στρέλα δεν είναι η φωτό??
Ευτυχως που δεν σε ειχαμε συγγενη. :-έλα μωρέ σε εκείνη την ηλικία που έχεις καύλες βόλευεσαι με ό,τι βρεις μέχρι να βρεις κοριτσάκι.... αλλός βρίσκει θηλυπρεπή συμμαθητή, άλλος μικρή και χαζή ξαδέλφη (η δική μου περίπτωση), άλλος κυλότα φίλης της μάνας του (ξανά δική μου περίπτωση) και άλλος (ευτυχώς δεν είχαμε πρόβατα)