Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
1.90 120 κιλα
χτιστός τυπε
κανει δουλεια το πιτογυρο και η έψα
1.90 120 κιλα
χτιστός τυπε
1.90 120 κιλα
χτιστός τυπε
Ξερει και λιγο τζουντο .
Εντάξει ,έχει και καμιά καλούλα το άθλημα ...
http://[URL unfurl="true"]www.theworld.org/wp-content/uploads/fukuda_photo-200x300.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.fukudajudocamp.org/wp-content/uploads/2011/07/IMG_2384.jpg[/img[/URL]]
[/quote]το καυλες ειναι αυτες ρε τυπε :cum:
τυπε ο σταμ εχει δηλωσει οτι ειναι ο πιο δυνατος απολους εδω μεσαΈχω καφέ ζώνη στο Τζούντο και ρήξη έσω μηνίσκου στο
δεξιό γόνατο .
Τον Σταμούλη θα τον έριχνα με την εξής τεχνική :
...δεν συνεχιζω επειδη μου ειπε ο ΝΩΝΤΑΣ πως θελεις να γινεις νωντοτυπος..... κανονισε να του ειπες ψεμματα κακομοιρη μου
Όλοι μας θέλουμε, δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε. Έχουμε μια ομοφυλοφιλική εμπειρία. Μα από σχολείο! Από το γυμναστήριο! Από το μπάσκετ! Από τα τσονταδικα! Από τα μπουρδελα! Από την γειτονία μας! Από τους φίλους μας! Κάτι έχουμε κάνει με αγοράκια. Η Μικρός! η Μεγάλος! τα κάνουμε.Να συμπληρώσω οτι μετά το Γυμνάσιο, όπου και συνέβη αυτό, έχασα τον συγκεκριμένο συμμαθητή και δεν ξέρω ούτε μπορώ να πω ποιά ήταν η δική του εξέλιξη.
Όλοι μας θέλουμε, δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε. Έχουμε μια ομοφυλοφιλική εμπειρία. Μα από σχολείο! Από το γυμναστήριο! Από το μπάσκετ! Από τα τσονταδικα! Από τα μπουρδελα! Από την γειτονία μας! Από τους φίλους μας! Κάτι έχουμε κάνει με αγοράκια. Η Μικρός! η Μεγάλος! τα κάνουμε.
το καυλες ειναι αυτες ρε τυπε
εμένα που στο γυμναστήριο μου την έπεφτε ένας πούστης μετράει για bi εμπειρία ?
εσυ κατι πρεπει να κανεις με τα gay vibes θα εχεις προβλημα συντομα
εγώ φταίω που γίνομαι το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου των gay ?
Ρε δικε μου αν εχεις εμπειρια ομοφυλοφιλικη απο ολα αυτα που ειπες,ε δεν ειναι απλη εμπειρια,πουστης εισαι.Όλοι μας θέλουμε, δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε. Έχουμε μια ομοφυλοφιλική εμπειρία. Μα από σχολείο! Από το γυμναστήριο! Από το μπάσκετ! Από τα τσονταδικα! Από τα μπουρδελα! Από την γειτονία μας! Από τους φίλους μας! Κάτι έχουμε κάνει με αγοράκια. Η Μικρός! η Μεγάλος! τα κάνουμε.
αφου τον σπας τον καρπο και την κουνας την μεση , τι περιμενες να γινει