Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
τυπε ο λιλας σιγουρα θαχει να αφηγηθει μια τετοια ιστορια
τυπε αυτα ειναι πλατωνικα για τον λιλα
τυπε ο λιλας σιγουρα θαχει να αφηγηθει μια τετοια ιστορια
και το ΠαΠακι τυπε ;)τυπε ο λιλας σιγουρα θαχει να αφηγηθει μια τετοια ιστορια
δεν μας τα λεει καλα ο τζευ τυπε :S
και ποιό το νόημα όλου αυτού?
αν ερεθιζε τα παιδιά γιατί δεν προχώρησε?
Fake Μου φαίνεται το θέμα.
τυπε λες η αφισα που ειχα βαλει που ελεγεΔεν ειμαι ο ΤΖΕΥΣΟΝ. Ο ΓΚΕΥΣΟΝ ειμαι
ναι αλλα το σκηνικο θα εγινε σε καμια μκοκαι το ΠαΠακι τυπε ;)
τυπε λες η αφισα που ειχα βαλει που ελεγε
jason takes manhattan να ηταν κυριολεκτικο? :S
ισχυει και για τους πλαστικους?εγω ξερω μια παροιμια..
οτι αμα τον φας, μετα θα τον ζητας..
ρωτα τους λατρεις του αυταρχικου, εγω ειμαι τον ποδιων αν θες να ξερειςισχυει και για τους πλαστικους?
αληθεια? γιατι σε λενε στραπονακια τοτε?ρωτα τους λατρεις του αυταρχικου, εγω ειμαι τον ποδιων αν θες να ξερεις
εγω ξερω μια παροιμια..
επειδη ειχα χειροκροτήσει τον σαρουμαν παλια οταν ανεβαζε της τρελες κριτικές του για το 104.. του ειχα πει μπραβο για το θαρος που εχεις...αληθεια? γιατι σε λενε στραπονακια τοτε?
οχι νο προβλημα, παντα φυσιολογικος..τυπε εγω λεβεντη σε γνωρισα μην μας κάνεις καμια γυριστη τωρα στα πισω πισω
οχι νο προβλημα, παντα φυσιολογικος..
...δεν συνεχιζω επειδη μου ειπε ο ΝΩΝΤΑΣ πως θελεις να γινεις νωντοτυπος..... κανονισε να του ειπες ψεμματα κακομοιρη μουεπειδη ειχα χειροκροτήσει τον σαρουμαν παλια οταν ανεβαζε της τρελες κριτικές του για το 104.. του ειχα πει μπραβο για το θαρος που εχεις...
εγω ξερω μια παροιμια..
α εγω δεν ξερω τιποτα, εγω θελω λεφτα να παω να δω τον παπαζολ στην σαλονικη, θελει να μου περάσει κομουνιστικες ιδεες.....δεν συνεχιζω επειδη μου ειπε ο ΝΩΝΤΑΣ πως θελεις να γινεις νωντοτυπος..... κανονισε να του ειπες ψεμματα κακομοιρη μου
...δεν συνεχιζω επειδη μου ειπε ο ΝΩΝΤΑΣ πως θελεις να γινεις νωντοτυπος..... κανονισε να του ειπες ψεμματα κακομοιρη μου
τυπε προσπαθεις να απαξιωσεις τον σταμ οπως απαξιωσες τον βατραχο?...δεν συνεχιζω επειδη μου ειπε ο ΝΩΝΤΑΣ πως θελεις να γινεις νωντοτυπος..... κανονισε να του ειπες ψεμματα κακομοιρη μου