lollipop(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Ομοφυλόφιλη είσαι;
Το θέμα μας εδώ δεν είναι αν είμαι εγώ ομοφυλόφιλη...δεν έχετε πει ούτε μια κουβέντα σχετική...
Ομοφυλόφιλη είσαι;
δασκαλε μαθε μασ πολα κε ορεα πραματα,Το θέμα μας εδώ δεν είναι αν είμαι εγώ ομοφυλόφιλη...δεν έχετε πει ούτε μια κουβέντα σχετική...
Το θέμα μας εδώ δεν είναι αν είμαι εγώ ομοφυλόφιλη...δεν έχετε πει ούτε μια κουβέντα σχετική...
44+ ΧΥΧ ????Γιατί υπεκφεύγεις;
Κουβέντες σχετικές ειπώθηκαν, με πηγές και όλα. Δες τις από πίσω (χωρίς υπονοούμενο) σελίδες.
Απλά ο αμφισάπιενς είναι γραφικός και έφαγε λίγο δούλεμα.
44+ ΧΥΧ ????
carpet muncher
ασ κανουν οτι θελουν αλα οχι κε οτι ιεν το φισιολογικο να σε πισολουριδασαμα εισαι ομοφυλοφιλος εισαι αξιος της μοιρας σου,ειναι για πεταμα για σκοτωμα τραγικοι οι γονεις που ο γιος τους τους βγηκε αδερφη.ολοι ειναι αρρωστοι οσοι ειναι πουστηδες και οσοι τους υποστηριζουν.υπαρχει καλυτερο πραγμα απο 1 γυναικειο μουνι;οχι βεβαια,οποιος λεει το αντιθετο ειναι αδερφη.
αμα εισαι ομοφυλοφιλος εισαι αξιος της μοιρας σου,ειναι για πεταμα για σκοτωμα τραγικοι οι γονεις που ο γιος τους τους βγηκε αδερφη.ολοι ειναι αρρωστοι οσοι ειναι πουστηδες και οσοι τους υποστηριζουν.υπαρχει καλυτερο πραγμα απο 1 γυναικειο μουνι;οχι βεβαια,οποιος λεει το αντιθετο ειναι αδερφη.
Γιατί υπεκφεύγεις;
Κουβέντες σχετικές ειπώθηκαν, με πηγές και όλα. Δες τις από πίσω (χωρίς υπονοούμενο) σελίδες.
Απλά ο αμφισάπιενς είναι γραφικός και έφαγε λίγο δούλεμα.
Λέει την άποψή του χωρίς να σας κατηγορήσει...
Δεν δέχομαι πως κάποιος είναι ΆΝΔΡΑΣ...αν δεν είναι πρώτα απ'όλα ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!
Καλύτερα ΠΙΘΗΚΟΣ και ΑΝΤΡΑΣ παρά ΑΝΘΡΩΠΟΣ και ΠΙΣΩΓΑΡΓΑΛΙΑΡΗΣ.
πολλες φορες ο Θεος μας φερνει αυτα που κοροιδευουμε στους αλλους....μεθαυριο θα εχουμε κι εμεις παιδια κ ποτε δεν ξερεις...για αυτο προσεξτε καποιοι τι λετε...δεν υποστηριζω την προτιμηση αυτη αλλα κ ουτε την καταδικαζω γιατι ειναι ακριβως μια προτιμηση...ρε φιλε τι με κοφτει εμενα αν εσενα σ αρεσει το παγωτο ξυλακι η τα αγγουρια η τα φασολια?η οι μηχανες δρομου?προτιμησεις ειναι αυτες και προτιμηση ειναι κι αυτο.απ τη στιγμη που δεν με ενοχλει η δεν λειτουργει εις βαρος μου δεν με αφορα και δεν ασχολουμαι με κανεναν τι προτιμα.ο καθενας φτιαχνει την ζωη του οπως νομιζει...και ας μη γελιομαστε..εχουμε πολυ μεγαλο ποσοστο στην ελλαδα ομοφυλοφιλων κ το χειροτερο?πολλοι ειναι παντρεμενοι με σχεσεις κλπ και το παιζουν και βαρβατοι κιολας...αμα εισαι ομοφυλοφιλος εισαι αξιος της μοιρας σου,ειναι για πεταμα για σκοτωμα τραγικοι οι γονεις που ο γιος τους τους βγηκε αδερφη.ολοι ειναι αρρωστοι οσοι ειναι πουστηδες και οσοι τους υποστηριζουν.υπαρχει καλυτερο πραγμα απο 1 γυναικειο μουνι;οχι βεβαια,οποιος λεει το αντιθετο ειναι αδερφη.
Αφού συνέχεια μας τη λέει που δεν είμαστε ευρύπρωκτοι σαν αυτόν. Είναι ζόρικο παιδάκι.
Καλύτερα ΠΙΘΗΚΟΣ και ΑΝΤΡΑΣ παρά ΑΝΘΡΩΠΟΣ και ΠΙΣΩΓΑΡΓΑΛΙΑΡΗΣ.
Τότε και εγώ λέω καλύτερα μόνη μου παρά με πιθήκους...
Ναι είναι ένας λόγος για να γίνω λεσβία...το να μην βρίσκω Ανθρώπους..
Και μετά έχετε το θράσος να μιλάτε για Ελλεεινίδες.
Να'ναι καλά το σαιτ....μου ανοιξε αρκετά τα μάτια...για τους Ελεεινάρες...!!!!
εγο παντοσ σε αγαπο πολιΤότε και εγώ λέω καλύτερα μόνη μου παρά με πιθήκους...
Ναι είναι ένας λόγος για να γίνω λεσβία...το να μην βρίσκω Ανθρώπους..
Και μετά έχετε το θράσος να μιλάτε για Ελλεεινίδες.
Να'ναι καλά το σαιτ....μου ανοιξε αρκετά τα μάτια...για τους Ελεεινάρες...!!!!
1) Τότε και εγώ λέω καλύτερα μόνη μου παρά με πιθήκους...
2) Ναι είναι ένας λόγος για να γίνω λεσβία...το να μην βρίσκω Ανθρώπους..
3) Και μετά έχετε το θράσος να μιλάτε για Ελλεεινίδες.
4) Να'ναι καλά το σαιτ....μου ανοιξε αρκετά τα μάτια...για τους Ελεεινάρες...!!!!
1) Σεβαστο και θεμιτο..
2) Σταματα να ψαχνεις αφορμες για ποιο λογο εισαι λεσβια. Βρες την αιτια.
3) Ο επιθετικος τροπος που γραφεις, σε κατατασει αναμεσα τους.
4) Ειπαμε..σταματα να ψαχνεις αφορμες για να δικαιολογησεις το γεγονος οτι εισαι λεσβια...Και εμενα μου αρεσει το μουνι αλλα δεν γραφτηκα στο σαιτ για να το επιβεβαιωσω.
Αυτα..