Νέα

Ομοφυλοφιλία:Η αρχαιότερη Ελληνική παράδοση! Θα το παραδεχτούμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα amfisapiens
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 601
  • Εμφανίσεις 51K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
1) Θα σε απογοητέψω αλλά δεν είμαι λεσβία...είπα πως είναι ένας λόγος για να γίνω...δεν είμαι...

2) μου αρέσουν τα κα__λιά και μάλιστα τα μεγάλα...αλλά θέλω να συνοδεύονται απο ανθρώπους και όχι απο πιθήκους όπως λέτε  χαρακτηριστικά μερικοί...

3) Η λέξη άνδρας σημαίνει: Κάθε ενήλικος άνθρωπος αρσενικού φύλου.

4) Μερικοί έχουν χάσει την έννοια του αρσενικού φύλου και άλλοι έχουν χάσει την έννοια του Ανρθώπου...αν ανήκεις στην 2η κατηγορία (που κατα την άποψή μου εκεί ανήκεις) ε δεν είσαι και εσύ ο απόλυτος ορισμός...

5) Φιλάκια γλυκέ μου.

1)Ετσι και εγώ.. Ποστάρω συνέχεια στα θέματα για τραβεστί, αλλά δεν γουστάρω να με γαμανε.. Και καλά τσιμπήσαμε (Νο1)…! :idiot:

2)Οι πιο πολλές  γυναίκες γνώρισα έψαχναν άντρα με μεγάλο πουτσο.. Εσύ ψάχνεις το αντίθετο.. Ένα μεγάλο πουτσο σε άντρα.....!! Και καλά τσιμπήσαμε (Νο2)..! :idiot:

3)Ελααα…Νο fucking shit ?  :2funny:

4)Tην μπηχτή σου την έλαβα και την κατέγραψα στο Νοκιακι μου..!!  ;)

5)Άσε τις τριπλες σε μένα.. Δεν το μπαλώνεις με τα μέλια σου..
Σαν μεγάλο milfara που είμαι έχω ξεπετάξει αρκετές άναρχο-αγαμητες φανερο-κρυφο λεσβιες που στο “παρά 5” μου τα  χώνουν και στο “και 10” αρχίζουν τα “φιλάκια γλυκέ μου”..!

Αυτά..

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

a ρε milf...απορώ με την υπομονή σου

έχουμε καταντήσει να απολαμβάνουμε την κουβέντα για ημιυπαίθριους περισσότερο από τις ελλεηνίδες

δεν νομίζεις?

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
a ρε milf...απορώ με την υπομονή σου

έχουμε καταντήσει να απολαμβάνουμε την κουβέντα για ημιυπαίθριους περισσότερο από τις ελλεηνίδες

δεν νομίζεις?

Σωστοςςςςς.. :thumbsup: :thumbsup: Ζητω οι Η/Υ.. :rockon:

Αυτα..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Έχετε γα__σει όλα τα θέματα γιατί είσαστε Ελληναριά...
Μπορούσες απλά να πεις τη γνώμη σου για Σεφέρή, Ρίζο κτλ, χωρίς το υπόλοιπο στόλισμα...

Eσύ τι είσαι, made in USA?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αυτή?? Δικηγόρος του άλλου του "χαρωπού" είναι! Εχει αλληλεγγύη το αδερφάτο

Είναι το κλασικό δείγμα επαρχιωτισμού και νεοελληνικής βλαχιάς. Αυτό που δήθεν κατηγορεί. Η κλασική συμπεριφορά είναι αυτή το μόνιμο άγχος να δείξω ότι ξεχωρίζω, ότι είμαι "ευρωπαίος", "σύγχρονος","προοδευτικός", δεν έχω σχέση με εσάς. Και μάλιστα το κάνω με επιθετικό τρόπο. Όσο πιο επιθετικά το κάνεις τόσο πιο βλαχαδερό είσαι.
Ποιος ξέρει από τι κατσικοβούνια βαστάει και έχει το νεοελληνικό " σύνδρομο του βλάχου" , δηλαδή να το κρύψει όσο καλύτερα γίνεται.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Όταν η ημερομηνία εγγραφής κάποιου μέλους που μας ζαλίζει τα αρχίδια κουμπώνει χρονικά με την ημερομηνία "βουλώματος" κάποιου άλλου που μας ζάλιζε τα αρχίδα, συμπεραίνουμε κάτι ή απλά πιστεύουμε στις συμπτώσεις?

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.338
Πόντοι
17.885
Είναι το κλασικό δείγμα επαρχιωτισμού και νεοελληνικής βλαχιάς. Αυτό που δήθεν κατηγορεί. Η κλασική συμπεριφορά είναι αυτή το μόνιμο άγχος να δείξω ότι ξεχωρίζω, ότι είμαι "ευρωπαίος", "σύγχρονος","προοδευτικός", δεν έχω σχέση με εσάς. Και μάλιστα το κάνω με επιθετικό τρόπο. Όσο πιο επιθετικά το κάνεις τόσο πιο βλαχαδερό είσαι.
Ποιος ξέρει από τι κατσικοβούνια βαστάει και έχει το νεοελληνικό " σύνδρομο του βλάχου" , δηλαδή να το κρύψει όσο καλύτερα γίνεται.

Πολύ το κουράζεις! Εγώ απλά τους κράζω! Αμα δεν τους αρέσει να πάνε Ολλανδία, Νορβηγία και σε άλλες ανεπτυγμένες/φιλελεύθερες και "πουστ" friendly χώρες! Στην Ελλάδα έχουμε απλά τον Καιάδα!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Όταν η ημερομηνία εγγραφής κάποιου μέλους που μας ζαλίζει τα αρχίδια κουμπώνει χρονικά με την ημερομηνία "βουλώματος" κάποιου άλλου που μας ζάλιζε τα αρχίδα, συμπεραίνουμε κάτι ή απλά πιστεύουμε στις συμπτώσεις?

να σου πω κάτι? Μπορείς να το καταλάβεις. Αλλά γιατί να μπεις στο τριπάκι? Ανώνυμα νικνέημ είναι. Εδώ πέρα κρίνουμε γραφόμενα, σιγά μη κάτσουμε να ασχοληθούμε με το κάθε internet freak οπυ κάθεται πίσω από την οθόνη, που το χόμπυ του είναι να φτιάχνει και να σβήνει λογαριασμούς.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πολύ το κουράζεις! Εγώ απλά τους κράζω! Αμα δεν τους αρέσει να πάνε Ολλανδία, Νορβηγία και σε άλλες ανεπτυγμένες/φιλελεύθερες και "πουστ" friendly χώρες! Στην Ελλάδα έχουμε απλά τον Καιάδα!

Δεν είναι ότι κράζω τους ομοφυλόφιλους. Δεν είναι θέμα ομοφυλοφιλισμού. Κράζω τον κάθε παπάρα μπαστουνόβλαχο που επειδή έκανε ένα ταξίδι μου μαθε και το παίζει ευρωπαίος! Εντυπωσιάστηκε που από εκεί που έβοσκε κατσίκες στο χωριό είδε κάτι διαφορετικό και κάνει σα λιγούρης!

Και με την κάθε ευκαιρία στη λέει. Ναι ρε πούστη μου δε θέλω να γίνω ευρωπαίος ούτε πολιτισμένος! Κάφρος ελληνάρας κολόβλαχος είμαι! Δείξε μου τώρα ανοχή εσύ παπάρα ως "πολιτισμένος ευρωπαίος"! Άντε τσομπαναραίοι που μου το παίζουν και αριστοκρατία!

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.338
Πόντοι
17.885
Δεν είναι ότι κράζω τους ομοφυλόφιλους. Δεν είναι θέμα ομοφυλοφιλισμού. Κράζω τον κάθε παπάρα μπαστουνόβλαχο που επειδή έκανε ένα ταξίδι μου μαθε και το παίζει ευρωπαίος! Εντυπωσιάστηκε που από εκεί που έβοσκε κατσίκες στο χωριό είδε κάτι διαφορετικό και κάνει σα λιγούρης!

Και με την κάθε ευκαιρία στη λέει. Ναι ρε πούστη μου δε θέλω να γίνω ευρωπαίος ούτε πολιτισμένος! Κάφρος ελληνάρας κολόβλαχος είμαι! Δείξε μου τώρα ανοχή εσύ παπάρα ως "πολιτισμένος ευρωπαίος"! Άντε τσομπαναραίοι που μου το παίζουν και αριστοκρατία!

Εμένα δε με νοιάζει τι κάνουνε στο κρεβάτι τους, ούτε και οι σεξουαλικές προτιμήσεις ενός ατόμου είναι αυτές που τον καταξιώνουν ή όχι. ΜΕ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ όμως που πάνε να το παρουσιάσουν ότι δεν τρέχει ΤΙΠΟΤΑ, ότι αυτό είναι το φυσιολογικό! Αν για παράδειγμα οικειοποιηθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ την  ομοφυλοφιλική σεξουαλική συμπεριφορά, τότε σε μια 25ετία θα ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ το ανθρώπινο είδος! Τόσο απλά και φυσιολογικά! Οπως και ο πουστοσάπιενς, ήθελε ντε και καλά να χαρακτηρίσουμε το πουστριλίκι αρχαία Ελληνική παράδοση! :jerking: Δηλαδή, οι νέοι στην αρχαία Ελλάδα μάθαιναν γράμματα, χορό, ποίηση, εκπαιδεύονταν στα όπλα, έτρωγαν και ένα πούτσο και μετά γίνονταν "άνθρωποι" έτοιμοι για την κοινωνία... :jerking: :jerking: :jerking:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Εμένα δε με νοιάζει τι κάνουνε στο κρεβάτι τους, ούτε και οι σεξουαλικές προτιμήσεις ενός ατόμου είναι αυτές που τον καταξιώνουν ή όχι. ΜΕ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ όμως που πάνε να το παρουσιάσουν ότι δεν τρέχει ΤΙΠΟΤΑ, ότι αυτό είναι το φυσιολογικό! Αν για παράδειγμα οικειοποιηθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ την  ομοφυλοφιλική σεξουαλική συμπεριφορά, τότε σε μια 25ετία θα ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ το ανθρώπινο είδος! Τόσο απλά και φυσιολογικά! Οπως και ο πουστοσάπιενς, ήθελε ντε και καλά να χαρακτηρίσουμε το πουστριλίκι αρχαία Ελληνική παράδοση! :jerking: Δηλαδή, οι νέοι στην αρχαία Ελλάδα μάθαιναν γράμματα, χορό, ποίηση, εκπαιδεύονταν στα όπλα, έτρωγαν και ένα πούτσο και μετά γίνονταν "άνθρωποι" έτοιμοι για την κοινωνία... :jerking: :jerking: :jerking:

:thumbsup: :thumbsup: :rockon: :rockon:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
να σου πω κάτι? Μπορείς να το καταλάβεις. Αλλά γιατί να μπεις στο τριπάκι? Ανώνυμα νικνέημ είναι. Εδώ πέρα κρίνουμε γραφόμενα, σιγά μη κάτσουμε να ασχοληθούμε με το κάθε internet freak οπυ κάθεται πίσω από την οθόνη, που το χόμπυ του είναι να φτιάχνει και να σβήνει λογαριασμούς.

περίπου το ίδιο λέμε...

εάν κάνεις το τριπάκι (2 κλικ, σιγά το ταξείδι) βγάζεις συμπεράσματα και δεν χρειάζεται να κάτσεις να ασχοληθείς καν με τα γραφόμενα

διαλέγεις και παίρνεις

το έχουμε ξαναπεί, ο μεγαλύτερος εφιάλτης τους, είναι να τους γράφεις στα αρχίδια σου

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
περίπου το ίδιο λέμε...

εάν κάνεις το τριπάκι (2 κλικ, σιγά το ταξείδι) βγάζεις συμπεράσματα και δεν χρειάζεται να κάτσεις να ασχοληθείς καν με τα γραφόμενα

διαλέγεις και παίρνεις

το έχουμε ξαναπεί, ο μεγαλύτερος εφιάλτης τους, είναι να τους γράφεις στα αρχίδια σου

Για αυτό μίλησα για internet freaks. Όλη τους η ζωή είναι το ίντερνετ και είναι ιδιαίτερα σημαντικό για αυτούς να ασχολούνται ιντερνετικά μαζί τους. Πιστεύω είναι ένα ιδιαίτερα σοβαρό πρόβληματα ψυχολογικής διαταραχής, γιατί είναι ύπουλο και όχι τόσο εμφανές.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Υπάρχουν κάποια πράγματα που λέγονται γονίδια ,DNA ,γενετικές πληροφορίες γενετικός κώδικας κλπ κλπ κλπ. Ο κάθε άνθρωπος είναι φτιαγμένος έτσι ώστε να επιτελεί κάποια συγκεκριμένη λειτουργία. Επομένως είναι φτιαγμένος για να επιτελεί αυτή τη λειτουργία εφόσον γεννήθηκε άντρας, με τσουτσούνι και αρχίδια και παράγει σπέρμα. Δεν είναι θέμα, χαρακτήρα, ηθικής και πολιτισμού ή παράδοσης , είναι απλά θέμα φυσιολογίας και βιολογίας.

Επίσης και τα τραβεστί ή τρανσέξουαλ ήταν είναι και  παραμένουν ΑΝΤΡΕΣ! Και αυτό γιατί τον άντρα δε τον κάνει η όποια μεταμφίεση, τεστοστερόνη, τσοτυσούνι κλπ.

Το θυληκό το καθορίζει ο συνδυασμός χρωμοσωμάτων ΧΧ και το αρσενικό ο συνδυασμός ΧΥ. Βιολογία γυμνασίου. Όσο λοιπόν και να χτυπάνε τον κόλο τους , ότι και να γίνει ο συνδυασμός αυτός ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ!!! Δε πα να γίνει το πιο θυληκό και καβλιάρικο τρανσέξουαλ! Τα γονίδιά σου θα έχουν ΧΥ χρωμοσώματα!!! Δε γίνεται να αλλάξει, ίσως στο μέλλον με παρεμβάσεις μοριακής βιολογίας?
Με αυτό δε τα καταδικάζω τα παραπάνω, και σέβομαι απόλυτα τις διαφορετικότητες. Όμως να ξέρουμε και τι μας γίνεται ε?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.338
Πόντοι
17.885
Εμένα τον απολίτιστο όμως ο πολιτισμένος πρέπει να με ανεχθεί που είμαι διαφορετικός!

Aυτά παθαίνει για να το παίζει πολιτισμένος ο κάθε λακαμάς!
Εσύ γιατί τη μια φαίνεσαι "πράσινος" και την άλλη "μπλέ"??  :think: :think:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Aυτά παθαίνει για να το παίζει πολιτισμένος ο κάθε λακαμάς!
Εσύ γιατί τη μια φαίνεσαι "πράσινος" και την άλλη "μπλέ"??  :think: :think:
Είναι αναποφάσιστος ακόμα ρε... Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα...????? :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom