Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.825
- Πόντοι
- 8.346
Bukkake βρηκες ή όχι ακόμα?
Ζαν κλωγια ποιον λεμε?
δικε μου σκεψου να μην ησουν και αρρενωπος δηλαδηΘέλω να ξεφτιλιστω ομαδικά ακόμα και αν βιντεοσκοπησουν ότι μου κανουν.
Είμαι αρρενωπός και ψάχνω ΜΟΝΟ άτομα που θα ήθελαν να με πηδηξουν για την πλακα τους κυριολεκτικά αλλιώς δεν με ενδιαφέρει καθόλου.
Θέλω να ξεφτιλιστω ομαδικά ακόμα και αν βιντεοσκοπησουν ότι μου κανουν.
Είμαι αρρενωπός και ψάχνω ΜΟΝΟ άτομα που θα ήθελαν να με πηδηξουν για την πλακα τους κυριολεκτικά αλλιώς δεν με ενδιαφέρει καθόλου.
Ουτε θυληπρεπεις ουτε χάδια κτλ.
Οποιοι ενδιαφέρονται στελνουν μονο προσωπικό μήνυμα
Ο παοκ γαμιεται έτσι και αλλιώς δύο φορες την εβδομάδα
θα αρχιζω να ανυσηχω για τον εαυτο μου σε λίγο καιρο που ειμαι μέλος εδω μεσα εστω και αν συμμετεχω σε (κάπως) πιο σοβαρα θέματα
Ποσα δινεια αρρενωπε;Θέλω να ξεφτιλιστω ομαδικά ακόμα και αν βιντεοσκοπησουν ότι μου κανουν.
για να σε γαμησουν δεν ξερω καποιον αλλα αν ηθελες να γαμησεις αντρικά κωλαρακια ξερω αρκετουςΘέλω να ξεφτιλιστω ομαδικά ακόμα και αν βιντεοσκοπησουν ότι μου κανουν.
Και δεν είναι Κυριακή ...αλλά με τόσες αργίες μάλλον τα μπέρδεψε και θα νομίζει ότι είναι Κυριακή ...τυπε τι εννοεις,οτι το παρον νημα δεν ειναι σοβαρο;
Πουστης είσαι φιλε.....γιατί κάποιοι δηλώνουν γκέι.....εσύ και άλλος στο σορβαιβορ...έχετε μείνεΘέλω να ξεφτιλιστω ομαδικά ακόμα και αν βιντεοσκοπησουν ότι μου κανουν.
Αν δεν ήταν αρρενωπός, μπορεί και να έψαχνε ΜΟΝΟ άτομα που θα ήθελαν να τον πηδήξουν για την πλάκα τουςδικε μου σκεψου να μην ησουν και αρρενωπος δηλαδη
Αν δεν ήταν αρρενωπός, μπορεί και να έψαχνε ΜΟΝΟ άτομα που θα ήθελαν να τον πηδήξουν για την πλάκα τους
Μια χαρα το πάνε. Εχει πολλους βλακες που βοηθανε να είναι ψηλαδεν τραβαει το νημα παιδια
τύπε για να μεινει πρωτη σελίδα το μπουστικο τούτο νήμα θελει να γραφεις πιο συχνα να πουμε. παρε παραδειγμαΜια χαρα το πάνε. Εχει πολλους βλακες που βοηθανε να είναι ψηλα
δεν τραβαει το νημα παιδια
Τι ζήτησε ο άνθρωπος; Μια ομαδική ξεφτίλα. Τόσο δύσκολο είναι δηλαδή; Μη χειρότερα. Να μαζευτούμε, να πάτε.