Μόνο αν ξέρεις γερμανικά αξίζει για να δουλέψεις για Γερμανό ΑΛΛΑ
και για να σερβίρεις και να βλέπεις κόσμο.
Αν είσαι στην κουζίνα είσαι σαν τον Τσάρλτον Ίστον στην γαλέρα, στο Μπεν Χουρ.
Όταν ήμουν 22 μου παρουσιάστηκε μια τεράστια ευκαιρία καριέρας στο χώρο της εστίασης που ο μαλάκας την πέταξα...
Πήγα σε μια ταβέρνα της Κρήνης που ζητούσε λαντζέρη για να αντικαταστήσει τον Πακιστανό φοιτητή που δούλευε εκεί επί 8 χρόνια (το παλικάρι πετούσε) και είχε πάρει πτυχίο και γυρνούσε στην πατρίδα του
Με το που έπιασα δουλειά μου λέει το αφεντικό: "Εσύ είσαι γρήγορος μου λέει, θες να σε βγάλω έξω (σερβιτόρο);"
Για μια στιγμή κόλλωσα γιατί δεν είχα δουλέψει ποτέ σέρβις και ο μαλάκας πάνω στον αιφνιδιασμό που δέχτηκα του λέω, "προς στιγμήν" ας δούμε πως θα παν εδώ τα πράματα και βλέπουμε :S
Αυτό ήταν...
Η ευκαιρία χάθηκε για πάντα, έκατσα τελικά καμιά βδομάδα, βαρέθηκα και έφυγα...
Πάντως την ώρα της φούριας η δουλειά κουζίνας ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ...
Το μεγάλο γέλιο είναι μεταξύ 11:00 - 12:30 που φεύγει ο κόσμος μαζεμένος και σου φέρνουν τα πιάτα στοίβες με μισοφαγωμένα τζατζίκια, γαρίδες και μελιτζανοσαλάτες