enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.732
- Πόντοι
- 3.656
Μια χαρα το πάνε. Εχει πολλους βλακες που βοηθανε να είναι ψηλα
τυπε τα νηματα με την ομαδικη μαλακια και την αλληλομαλακια σε εχουν αφησει πισω να ξες
Μια χαρα το πάνε. Εχει πολλους βλακες που βοηθανε να είναι ψηλα
βοηθουμε ΟΛΟΙ να μεινει πρωτη σελιδα το νηματυπε τα νηματα με την ομαδικη μαλακια και την αλληλομαλακια σε εχουν αφησει πισω να ξες
βοηθουμε ΟΛΟΙ να μεινει πρωτη σελιδα το νημα
τύπε για να μεινει το νήμα στην αρχικη πρεπει να υπαρχει και λιγη αλληλεγγύη να πουμε, οπως το νήμα εμφυτευσης που εχουν κανει κατάληψη οι καράφλες που δίνουνε συμβουλές ο ενας στον αλλονετυπε αμα μπει και ξαναγραψει ο τυπος παχουλοκομψος στην ημερησια ενημερωση για χεσιμο,θα πεσει το νημα με το ξεφτιλισμα στην 4η θεση
ουτε το χαλκινο δεν θα παρουμε
τύπε για να μεινει το νήμα στην αρχικη πρεπει να υπαρχει και λιγη αλληλεγγύη να πουμε, οπως το νήμα εμφυτευσης που εχουν κανει κατάληψη οι καράφλες που δίνουνε συμβουλές ο ενας στον αλλονε
Η αλήθεια είναι πως γενικά ο συλλογισμός σου είναι σωστος. Δεν ψαχνω μεν αυτό που κάνουν οσοι σχολιασαν αλλά ουτε με ενοχλεί καθως με την χαζομάρα τους βοηθανε να διαβάσουν το θέμα ακομα πιο πολλοιΟ τυπος θελει να τον ξεφτιλιζουν...κανει αυτο το thread και τον κοροιδευουν
η κοροιδια ειναι μια μορφη ξεφτιλας αρα υποψιαζομαι οτι ικανοποιείτε εμμέσως το φετιχ του ετσι
Τυπε βλεπω οι σαλονικεις δεν το εxoυν και τοσο αναγκη. Παρε κανα κτελ κι ελα προς τα κατω να ξεφτιλιστεις.Η αλήθεια είναι πως γενικά ο συλλογισμός σου είναι σωστος. Δεν ψαχνω μεν αυτό που κάνουν οσοι σχολιασαν αλλά ουτε με ενοχλεί καθως με την χαζομάρα τους βοηθανε να διαβάσουν το θέμα ακομα πιο πολλοι
Θέλω να ξεφτιλιστω ομαδικά ακόμα και αν βιντεοσκοπησουν ότι μου κανουν.
Είμαι αρρενωπός και ψάχνω ΜΟΝΟ άτομα που θα ήθελαν να με πηδηξουν για την πλακα τους κυριολεκτικά αλλιώς δεν με ενδιαφέρει καθόλου.
Ουτε θυληπρεπεις ουτε χάδια κτλ.
Οποιοι ενδιαφέρονται στελνουν μονο προσωπικό μήνυμα
τυπε το μελος @xenitemenos ενδιαφέρεται να σε γαμηση αλλα θελει και αυτος να τον γαμησης στειλε του π.μ να τα βρειτε θα κανετε πανεπιστημιακο γαμησηΘέλω να ξεφτιλιστω ομαδικά ακόμα και αν βιντεοσκοπησουν ότι μου κανουν.
Είμαι αρρενωπός και ψάχνω ΜΟΝΟ άτομα που θα ήθελαν να με πηδηξουν για την πλακα τους κυριολεκτικά αλλιώς δεν με ενδιαφέρει καθόλου.
Ουτε θυληπρεπεις ουτε χάδια κτλ.
Οποιοι ενδιαφέρονται στελνουν μονο προσωπικό μήνυμα
Ο ξεφτιλισμένος-ξενιτεμένος επιτέλους βρήκε το νήμα του...τυπε το μελος @xenitemenos ενδιαφέρεται να σε γαμηση αλλα θελει και αυτος να τον γαμησης στειλε του π.μ να τα βρειτε θα κανετε πανεπιστημιακο γαμηση
στηρίζω ,ολοι πρεπει να στηρίξουμε αυτο το τρελο αγορι να βρει τον ερωτα της ζωης του με ενα καλο παιδί και να παψει να ζητιανεύει για πουτσοΟ ξεφτιλισμένος-ξενιτεμένος επιτέλους βρήκε το νήμα του...
Τον γαμάω κάθε μέρα τον ξεφτιλισμένο....τυποι θερμη παράκληση επειδη το μελος πουστης @xenitemenos απεγνωσμένα ζητα να φαει πουτσα ....αν ξερετε καποιον στείλετε πμ σε αυτον
Τον γαμάω κάθε μέρα τον ξεφτιλισμένο....
Έχει κώλο φινιστρίνι...
Γιατί ντρέπεσαι να πεις πόσο χρονών είσαι και ότι μένεις με τους δικούς σου ακόμα ρε σκουπίδι;Τον γαμάω κάθε μέρα τον ξεφτιλισμένο....
Άσε την γκρίνια και τσάκω το ματσακόνι....Γιατί ντρέπεσαι να πεις πόσο χρονών είσαι και ότι μένεις με τους δικούς σου ακόμα ρε σκουπίδι;
Νομίζεις δεν κυκλοφορούν τα νέα για την κατάντια σου μέσα στο φόρουμ;
Για λύπηση εσύ και οι όμοιοί σου, νομίζεις ότι κάτι κάνεις με τις μαλακιες που γράφεις όλη μέρα;
Ούτε που σε βλέπω από εδώ πάνω ρε χυσοποτηρο.
Συνέχισε να ζεις στο ψέμα και τις φαντασιώσεις σου.