Νέα

Ομαδικό sex - Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tabou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tabou

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Είμαι παντρεμένος και κουρασμένος, σίγουρα υπάχρουν άντρες και γυναίκες που νοιώθουν το ίδιο, άδειοι, απλά υπάχρουν. Ας κάνουμε μία παρέα, δεν έχει σημασία, το ύψος , η ηλικία, η εμφάνιση αλλά μόνο  απλά η επιθυμία για κάτι νέο, χωρίς δεσμεύσεις και υποχρεώσεις. Απλά σεβασμός, σεβασμός στις επιθυμίες του άλλου. Όποιος, όποια ενδιαφέρεται ας ενωθούμε για κάτι νέο, ομαδικό, ξεχωριστό, μόνοι, δεν έχει σημασία. ΣΕΒΑΣΜΟΣ, και τα υπόλοιπα έρχοντε

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Πολύ ειλικρινές και ευθύ το μήνυμα που έβαλες μέσα στο μπουκάλι αλλά το πέταξε σε μία λίμνη με μαύρα και στάσιμα νερά που λέγεται σύγχρονη Ελληνική κοινωνία και όπου όλα γίνονται μίζερα, κρυφά και πονηρά και στο στυλ "τι έχω να κερδίσω εγώ από αυτόνα"! 

supercourse

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γεια καιι εγω συμφωνω με τον taboθ
εμεις οι παντρεμενοι οντος εχουμε κουραστει απο την κατασταση και τρομαζουμαι να βρουμε κατι καλο για χαλαρωση
κατι πρεπει να κανουμε

OP
OP
T

tabou

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
όατν δεν μιλάμε μας κατηγορούνε ότι ήμαστε σιγανοπαπαδιές και όλα τα αναθήματα , όταν μιλάμε μας κατηγορούν για πρόστυχους, για ανώμαλους, για ότι θέλει η παπαδιά στην ποδιά της, εε!! βαρέθηκα ρε μάγκες την προσποίηση, το ψεύτικο των γονιών μας, αλλά όσο κι αν φωνάξω, θα ακούσω μια κουβέντα από κάπου ψηλά: ΣΚΑΣΕ ΕΙΣΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ, ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ,.............αι σιχτίρ παλιομασκαράδες ( κι εγώ μαζί.....)

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Δεν είναι μόνο το υποκριτικό και ψεύτικο στοιχείο των γονιών μας tabou. Εδώ είναι τζούφια, μίζερη και υποκριτική ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία. Όλα στα κρυφά και πονηρά αλλά έξω στην κοινωνία να περνάμε την εικόνα του σοβαρού και αξιοπρεπή ανθρώπου (μη χέσω)! Εδώ ακόμη και οι νέες Ελληνίδες γυναίκες είναι κάργα υποκριτικο-συντηρητικές. Ενώ στις περισσότερες περνούν διμοιρίες πάνω από τα κορμιά τους, αν τους πεις κοινωνικά ένα καλησπέρα σου ξυνίζουν μούτρα, για να "μην τις περάσεις για πουτάνες"! Οι νέοι άνθρωποι είναι από τη μια κάργα "νεο-πούτανοι", "νεο-πουτάνες" και την ίδια στιγμή τρομακτικά "νεο-συντηρητικοί"! Μιλάμε οι νέοι άνθρωποι, το μέλλον της Ελλάδας! Τι ψάχνεις από κει και πέρα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom