bourdeliaris1984
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.030
- Πόντοι
- 7.775
Πόσο λέτε ότι θα έρθει ο αγώνας του Ολυμπιακού με τη Βέρντερ? Εγω πιστευω 2-0.
Ανοιγω θρεντ ειδικα για τον συγκεκριμμενο αγωνα για συγκεντρωση αποψεων για το αυριανο σκορ.Οπως ειχε γινει και με τον προηγουμενο αγωνα με τη Λατσιο. Παρακαλω τους μοντς να συγχωνευσουν το θεμα μετα τη ληξη του αγωνα.Εγώ 0-1 λέω,αλλά υπάρχει ολόκληρο θρεντ του Ολυμπιακού γιατί ανοίγιες κ άλλο;;;;
το μονο τσουου τσουκου ματς ηταν το πρωτο με τη Λατσιο...Στο ματς με τη βερνετρ 1-3 ειδες τσουκου τσουκου?στο ρεαλ 4-2 ειδες τσουκου?δεν ειδες ανοιχτο παιχνιδι?και με 10 στο μπερναμπεου απ την αρχη?στο ολυμπιακος ρεαλ 0-0 με αποδεκατισμενο ολυμπιακο κλειστο ματς ΚΙ ΑΠΤΟΥΣ ΔΥΟ...Στο Λατσιο 1-2 κλειστο?οχι ρε λαπλας...το μονο που φοβαμαι αυριο ειναι αυτο που καποιος φιλος ειπε οτι ειναι γερμανοι και το ματς ληγει οταν σφυριξει ο διαιτητης...και ειδικα τωρα που η βερντερ θελει μονο νικη γαμησε τα...εχω μια εντυπωση οτι η θα γινει χαμος και θα περασουμε με νικη ανετη...βεβαια ολυμπιακος ειναι αυτος και μπορει να παθουμε κι εκατο ανακοπες μεχρι να ρθει το θεμιτο αποτελεσμα...Ειδωμεν!!!μα το ιδιο συστημα με το δικο μας τσουκου τσουκου επι Μαρκαριαν δεν εχετε?η μονη διαφορα οτι ο Γκαλετι ειναι ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΣ και ο Λουα λουα ειναι πολυ ταχυς!
μην εχουμε κανα εκαττομυριο φαπες προσεχτε...αυριο βραδυ θα εχουμε 30000 εμφραγματα στο καραισκακη.
Με συγχωρειται μαγκες αλλα δεν μπορω να δεχτω οτι ειναι τσουκου τσουκου....Να δεχτω το οσα πανε κι οσα ερθουν για τα προηγουμενα χρονια αλλα το τσουκου για φετος οχι...Βλεποντας τον γαυρο χωρταινω μπαλα...κι αυτο δεν συμβαινει σε τσουκου τσουκου ματς!
Οχι και ισοδυναμες ομαδες ο Ολυμπιακος με τη Βερντερ ρε since..Η βερντερ ειναι σαφως καλυτερη ομαδα...
Λαπλας και να προηγηθει η Βερντερ δεν θα κλειστει πισω...Δεν της παει αυτο το ποδοσφαιρο...Αν και το να προηγηθει ισως να ναι και καλυτερο...Θα ανοιξει το ματς φουλ επιθεση ο γαυρος και χωνι οπως ειναι η αμυνα τους θα γινει αυτη τη φορα το 3-1...χεεχεχεχεχεχ