Νέα

Ολυμπιακός-Βέρντερ Βρέμης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris1984
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
Πόσο λέτε ότι θα έρθει ο αγώνας του Ολυμπιακού με τη Βέρντερ? Εγω πιστευω 2-0.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εγώ 0-1 λέω,αλλά υπάρχει ολόκληρο θρεντ του Ολυμπιακού γιατί ανοίγιες κ άλλο;;;; :think:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ισοπαλια κ περνα ο γάβρος..
οσο κ να με ξενερώνει..
αλλα ο Λεμονης εχει καταλαβει πλεον ΠΟΙΟΣ ειναι ο οσφπ(δηλαδη οτι μονο με τσουκου τσουκου μπορει να κανει κατι) κ το εχει εκμεταλλευτει αυτο..

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ναι οντως...φετος ο ολυμπιακος ειναι σκετο τσουκου τσουκου....και καλα να το πει κανας αλλος,αλλα οχι κι οι βαζελοι....

OP
OP
bourdeliaris1984

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
Εγώ 0-1 λέω,αλλά υπάρχει ολόκληρο θρεντ του Ολυμπιακού γιατί ανοίγιες κ άλλο;;;; :think:
Ανοιγω θρεντ ειδικα για τον συγκεκριμμενο αγωνα για συγκεντρωση αποψεων για το αυριανο σκορ.Οπως ειχε γινει και με τον προηγουμενο αγωνα με τη Λατσιο. Παρακαλω τους μοντς να συγχωνευσουν το θεμα μετα τη ληξη του αγωνα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εντάξει τότε.Και πάλι νομίζω ότι η Βέρντερ γιατί είναι Γερμανοί κ για αυτούς λήγει το ματς όταν σφυρίξει ο διαιτητής.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
μα το ιδιο συστημα με το δικο μας τσουκου τσουκου επι Μαρκαριαν δεν εχετε?η μονη διαφορα οτι ο Γκαλετι ειναι ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΣ και ο Λουα λουα ειναι πολυ ταχυς!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν ξέρω ποιος θα νικήσει αλλά θα μου κάνει εντύπωση αν δεν έρθει overάκι το ματς!Θα μπουν αρκετά γκολ...

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
0-1 στο 90 με φαουλ απευθειας του ντιεγκο στο 90.και τεζα ολοι οι γαυροι μεσα στο καραισκακη.,και αντι για γιορτη κηδεια.ντιεγκοοοοοοοοοοοοοο. :dancing: :dancing: :dancing:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Εγώ παιδιά πιστεύω οτι θα μπουν πολλά γκολ...δεν χάνει ο Ολυμπιακός αυριο!!!1Χ το ματς 2-1,2-2,3-2...!!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
μα το ιδιο συστημα με το δικο μας τσουκου τσουκου επι Μαρκαριαν δεν εχετε?η μονη διαφορα οτι ο Γκαλετι ειναι ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΣ και ο Λουα λουα ειναι πολυ ταχυς!
το μονο τσουου τσουκου ματς ηταν το πρωτο με τη Λατσιο...Στο ματς με τη βερνετρ  1-3 ειδες τσουκου τσουκου?στο ρεαλ 4-2 ειδες τσουκου?δεν ειδες ανοιχτο παιχνιδι?και με 10 στο μπερναμπεου απ την αρχη?στο ολυμπιακος ρεαλ 0-0 με αποδεκατισμενο ολυμπιακο κλειστο ματς ΚΙ ΑΠΤΟΥΣ ΔΥΟ...Στο Λατσιο 1-2 κλειστο?οχι ρε λαπλας...το μονο που φοβαμαι αυριο ειναι αυτο που καποιος φιλος ειπε οτι ειναι γερμανοι και το ματς ληγει οταν σφυριξει ο διαιτητης...και ειδικα τωρα που η βερντερ θελει μονο νικη γαμησε τα...εχω μια εντυπωση οτι η θα γινει χαμος και θα περασουμε με νικη ανετη...βεβαια ολυμπιακος ειναι αυτος και μπορει να παθουμε κι εκατο ανακοπες μεχρι να ρθει το θεμιτο αποτελεσμα...Ειδωμεν!!!

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
αυριο βραδυ θα εχουμε 30000 εμφραγματα στο καραισκακη. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Με συγχωρειται μαγκες αλλα δεν μπορω να δεχτω οτι ειναι τσουκου τσουκου....Να δεχτω το οσα πανε κι οσα ερθουν για τα προηγουμενα χρονια αλλα το τσουκου για φετος οχι...Βλεποντας τον γαυρο χωρταινω μπαλα...κι αυτο δεν συμβαινει σε τσουκου τσουκου ματς!

Επισκέπτης
O Oλυμπιακός,δυστυχώς έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει τα πάντα:

Σενάριο 1: Mπαίνει "αεράτος" μέσα-κάνει και τίποτα κουφό ο Λεμονής στη σύνθεση και χάνει με χαζό και μικρό σκορ (0-1) ενώ οι παίκτες "κοιμούνται" όλοι σχεδόν επιδεικτικά.
Σενάριο 2: H Bέρντερ μπαίνει αγριεμένη,γίνεται μάχη με πραγματικά αμφίροπο αποτέλεσμα (1-1,1-2,2-1) αφού είναι και σχεδόν "ισοδύναμες" ομάδες με ίδια κεκτημένη ταχύτητα.
Σενάριο 3: Mπαίνει σοβαρός στο γήπεδο (όπως σε όλα τα τελευταία ματς) και καθαρίζει με 1-0 ή 2-0 ή 2-1

Eλπίζω και εύχομαι το 3.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Με συγχωρειται μαγκες αλλα δεν μπορω να δεχτω οτι ειναι τσουκου τσουκου....Να δεχτω το οσα πανε κι οσα ερθουν για τα προηγουμενα χρονια αλλα το τσουκου για φετος οχι...Βλεποντας τον γαυρο χωρταινω μπαλα...κι αυτο δεν συμβαινει σε τσουκου τσουκου ματς!

φιλε ετσι χορταινα κ εγω τα προηγουμενα χρονια ΟΜΩΣ ηταν βαρετη μπαλα..
ετσι ειναι κ με εσασ..ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΛΛΑΓΗ αλλα για εμας ειναι πιο βαρετο ποδοσφαιρο απο πριν..
Επισης οτι ειναι αντιγραφη του τσουκου τσκουκου του Μαρκαριαν μπορεις να το δεις κ απο την αμυντικη σας διάταξη..κ ΔΕΝ σου λεω οτι ειναι ασχημο να εχεις αυτη την διαταξη ΘΕΜΙΤΟ για να διακριθεις ειναι..
Αλλα μπορεις να το κανεις φετος διοτι φετος εχεις κ τους παικτες να το κανεις..Δεν μπορεις να κανεις ακομα κ το τσουκου τσκουκου αν δεν εχεις παικτες αναλογους για καθε θεση..

Υ.Γ. μεγαλη υποθεση ειναι ΠΟΙΟΣ θα σκοραρει πρώτος..Αν βαλει γκολ η Βερντερ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ..Γιατι στο ματς εκτος ΣΚΟΡΑΡΕ κ συνεχισε να παιζει ΕΠΙΘΕΣΗ..ΕΔΩ ΟΜΩΣ αν σκοραρει θα παιξει φουλ κατενάτσιο..Οποτε απο τεχνικης αποψης θα εχει μεγαλο ενδιαφερον αυτο το σενάριο..

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Οχι και ισοδυναμες ομαδες ο Ολυμπιακος με τη Βερντερ ρε since..Η βερντερ ειναι σαφως καλυτερη ομαδα...
Λαπλας και να προηγηθει η Βερντερ δεν θα κλειστει πισω...Δεν της παει αυτο το ποδοσφαιρο...Αν και το να προηγηθει ισως να ναι και καλυτερο...Θα ανοιξει το ματς φουλ επιθεση ο γαυρος και χωνι οπως ειναι η αμυνα τους θα γινει αυτη τη φορα το 3-1...χεεχεχεχεχεχ

Επισκέπτης
Οχι και ισοδυναμες ομαδες ο Ολυμπιακος με τη Βερντερ ρε since..Η βερντερ ειναι σαφως καλυτερη ομαδα...
Λαπλας και να προηγηθει η Βερντερ δεν θα κλειστει πισω...Δεν της παει αυτο το ποδοσφαιρο...Αν και το να προηγηθει ισως να ναι και καλυτερο...Θα ανοιξει το ματς φουλ επιθεση ο γαυρος και χωνι οπως ειναι η αμυνα τους θα γινει αυτη τη φορα το 3-1...χεεχεχεχεχεχ

Eννοούσα μάλλον με ίδια "δυναμική" όχι ισοδύναμες

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πάντως στο εξωτερικό δίνουν ελαφρύ φαβορί την Βέρντερ!Στον Οπάπ δίνουν 2.40 στον Ολυμπιακό και 2.35 στη Βέρντερ...1.65 το over!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom