Νέα

Ολυμπιακός - Ευρώπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Greek
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Greek

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ερώτηση:

ποιά είναι η εκπομπή που παρακολουθούν μετά μανίας οι γαύροι στην τηλεόραση?

απάντηση:
το ¨Μένουμε Ελλάδα" στην ΝΕΤ
(σχετικό με τα τελευταία κατορθώματα στο ποδόσφαιρο στην ευρώπη)

PETRAN27

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ετσι ειναι παιδια ...αν και γαυρος πρεπει να πω οτι φετος καναμε την χειροτερη πορεια απο καθε αλλη χρονια.ΚΡΙΜΑ.Οχι γιατι μενουμε Ελλαδα αλλα για το ονομα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν αξιζουν τετοια αποτελεσματα..Δεν θα πω ποιοι ειναι υπευθυνοι παρα μονο ΝΤΡΟΠΗ τους.

Επισκέπτης
ετσι ειναι παιδια ...αν και γαυρος πρεπει να πω οτι φετος καναμε την χειροτερη πορεια απο καθε αλλη χρονια.ΚΡΙΜΑ.Οχι γιατι μενουμε Ελλαδα αλλα για το ονομα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν αξιζουν τετοια αποτελεσματα..Δεν θα πω ποιοι ειναι υπευθυνοι παρα μονο ΝΤΡΟΠΗ τους.

Γιατί ρε φίλε είχε ποτέ ο ΟΣΦΠ καλά αποτελέσματα; Μόλις ξέφευγε από την ΚΕΔ πάτωνε!

PETRAN27

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
μπορει να μην ειχε αποτελεσματα αλλα επαιρνε και μερικους παραπανω βαθμους ...αλλα το πιο βασικο ΔΕΝ ΕΧΑΝΕ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΙ

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Μια απορία παιδιά εάν το επιτρέπετε.

Μάλλον δύο.

Και απευθύνομαι αποκλειστικά και μόνο σε φιλάθλους (όχι οπαδούς) του Ολυμπιακού.

α) Ειλικρινά, και χωρίς καμία δόση ειρωνίας, που οφείλεται το γεγονός ότι πάντα τρώει ο Ολυμπιακός χυλόπιτα στο CL? [έμφαση στο πάντα]

β) Δεν είναι άξιο απορίας ότι κάθε χρονιά γίνεται θόρυβος για την κούπα ή έστω ότι έπεται μια μεγαλειώδης πορεία και τελικά να μην περνάει καν τους ομίλους?

Επαναλαμβάνω, δεν ειρωνεύομαι και δεν υπονοώ τίποτα για διαιτητές στην Ελλάδα κλπ. Απλά μου κάνουν τρομερή εντύπωση τα δύο γεγονότα πάνω στα οποία βασίζονται τα ερωτήματά μου και πραγματικά με ενδιαφέρει η γνώμη των φίλων του Ολυμπιακού.

Είμαι βάζελος, και μάλιστα από τους πολύ απογοητευμένους, οπότε παρακαλώ μην μπείτε στον κόπο να με κράξετε για την ξεφτίλα που κάποιοι ονομάζουν Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια.

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Εγω για τα χαλια αυτης της ομαδας ενα εχω να πω, Τελειωσαν τα λεφτα αυτο ειναι ολο!!! Δεν μπορουν ρε παιδια οι παικτες τυπου Tζολε να προσφερουν αλλο πια,ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ τα κονομησαν γερασαν πειτε το οπως θελετε το αποτελεσμα ειναι ιδιο.Τι πρεπει να γινει τωρα:Πρεπει να φτιαχτει μια νεα ομαδα με νεο κορμο αλλα δυστυχως αυτο οπως ειναι σημερα το ποδοσφαιρο απαιτει χρημα,χρημα που δυστυχως ο προεδρος δεν δινει γιατι δεν προκειται να το βγαλει.
Ετσι εχουν τα πραγματα, και ας την πληρωνει ο Σολιντ που στο κατω κατω και αυτος φτηνος για τα ευρωπαικα δεδομενα ειναι!!
Τωρα θα μου πειτε καλα ρε ξαδερφε η ΑΕΚ ειναι εξαιρεση?ή εχει μεγαλυτερο budget απο τον Ολυμπιακο. Η απαντηση ειναι η εξης μια:H AEK βασιζεται σε πιτσιρικαδες(σε μεγαλο ποσοστο)τι σημαινει αυτο: Tα παιδακια βλεπουν την ΑΕΚ σαν σκαλοπατι(ορισμενοι ετσι μην με παρεξηγησετε)για να ανεβουν ψηλοτερα και για αυτο το λογο σκιζονται και τα δινουν ολα για την ομαδα ετσι λοιπον προχωρανε.
Αυτα ειχα να πω πιστευω να μην προσβαλα κανεναν,δεν μιλησα οπαδικα απλα κατεθεσα την αποψη μου.

PSILGUZ

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ποσα κιλα βλακας εισαι ρε real?

PETRAN27

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μια απορία παιδιά εάν το επιτρέπετε.

Μάλλον δύο.

Και απευθύνομαι αποκλειστικά και μόνο σε φιλάθλους (όχι οπαδούς) του Ολυμπιακού.

α) Ειλικρινά, και χωρίς καμία δόση ειρωνίας, που οφείλεται το γεγονός ότι πάντα τρώει ο Ολυμπιακός χυλόπιτα στο CL? [έμφαση στο πάντα]

β) Δεν είναι άξιο απορίας ότι κάθε χρονιά γίνεται θόρυβος για την κούπα ή έστω ότι έπεται μια μεγαλειώδης πορεία και τελικά να μην περνάει καν τους ομίλους?

Επαναλαμβάνω, δεν ειρωνεύομαι και δεν υπονοώ τίποτα για διαιτητές στην Ελλάδα κλπ. Απλά μου κάνουν τρομερή εντύπωση τα δύο γεγονότα πάνω στα οποία βασίζονται τα ερωτήματά μου και πραγματικά με ενδιαφέρει η γνώμη των φίλων του Ολυμπιακού.

Είμαι βάζελος, και μάλιστα από τους πολύ απογοητευμένους, οπότε παρακαλώ μην μπείτε στον κόπο να με κράξετε για την ξεφτίλα που κάποιοι ονομάζουν Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια.
Στην Ελλαδα ο Ολυμπιακος ειναι απλα ο καλυτερος..λογω παικτων
Στην Ευρωπη βγαινει γι'αυτο το λογο και μονο αφου κανεις δεν εχει παικτες σαν τους παππουδες
Οσο για την πορεια του στο CL ... απλα δεν εχει την νοοτροπεια της ευρωπης ,δεν εχει παικτες (η μαλλον εχει παικτες αλλα δεν εχουν πνευμονια),και το πιο σημαντικο, δεν εχουν παρει χαμπαρι η ευθυνοντες οτι καποια στιγμη θα ερθουν παλι τα ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ και δεν θα μπορουν να κανουν τιποτα αφου ο κοσμος του Ολυμπιακου θα ειναι ...ΑLOU(ειναι πιο καλο απο το τσιρκο της Ευρωπης )ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ....ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ

g.69

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ρε συ real αν εισαι Ελληνας βγαλε τη σημαιουλα απο κατω.............
γιατι Ελληνας και φασιστας δεν γινεται παρα μονο στο μυαλο καποιων... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
σαν και εσενα......

g.69

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
κατα τα αλλα βαρεθηκα να ελπιζω οτι καποια μερα θα κοιμηθει ο θεος
και θα κανει κατι ο ολυμπιακος στην ευπωπη................... :( :( :( :(

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Για  να  ξεκαθαρισουμε  τα  πραγματα   ειμαι   ΠΑΟ   και  ντρεπομαι   για     τα   δικα  μας   τα   χαλια . Απλα   ηθελα   να  πω  οτι  αν   ο   Κοκκαλης   ελεγε   οτι    αυτο   ειναι   το   budget  φετος ,    ειμαστε  μετριας  δυναμικοτητας  για  τα   ελληνικα  δεδομενα  και   εκει   στοχευουμε   δεν  θα   του  ελεγε  κανεις  τιποτα . Η   κοροιδια    αρχιζει   απο  την  στιγμη   που   λεει   στους   φιλαθλους-πελατες    οτι  "φετος   στοχευουμε   τελικο  Champion's League".  Kαι   το   μεγαλυτερο   καραγκιοζικι    θα   ειναι   να    βαλεις   τους    γνωστους   τσατσοδημοσιογραφους  του   να  πεισουν  τους  φιλαθλους   οτι   για  ολα  φταει   ο   Σολιντ...

Kofala

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
'Εμπαινε real 'εμπαινε....!!!!! :tickedoff:

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
ετσι ειναι παιδια ...αν και γαυρος πρεπει να πω οτι φετος καναμε την χειροτερη πορεια απο καθε αλλη χρονια.

Διαφωνώ. Κάθε χρονιά κάνετε την χειρότερη πορεία!Υπάρχει διαφορά!

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6

Ρε real αυτός ο Hilter που έχεις για υπογραφή ποιός είναι;Μήπως εννοείς Hitler? Πως είναι δυνατόν το όνομα του ηγέτη που ασπάζεσαι να το γράφεις λάθος;Εκτός βέβαια αν εννοείς κάποιον άλλο :P

FWIAW

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
:cussing:

Συνημμένα

• waterpolo005.jpg
    waterpolo005.jpg
    32,5 KB · Εμφανίσεις: 24

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Αυτη ειναι η ... "χορογραφια" σας ??????????????????????????????????

:boobies:

FWIAW

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0

[size=10pt][size=10pt]18-5[/size][/size]

Συνημμένα

• 5.jpg