You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ολυμπιακός - Ευρώπη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Greek
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ετσι ειναι παιδια ...αν και γαυρος πρεπει να πω οτι φετος καναμε την χειροτερη πορεια απο καθε αλλη χρονια.ΚΡΙΜΑ.Οχι γιατι μενουμε Ελλαδα αλλα για το ονομα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν αξιζουν τετοια αποτελεσματα..Δεν θα πω ποιοι ειναι υπευθυνοι παρα μονο ΝΤΡΟΠΗ τους.
Επισκέπτης
ετσι ειναι παιδια ...αν και γαυρος πρεπει να πω οτι φετος καναμε την χειροτερη πορεια απο καθε αλλη χρονια.ΚΡΙΜΑ.Οχι γιατι μενουμε Ελλαδα αλλα για το ονομα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν αξιζουν τετοια αποτελεσματα..Δεν θα πω ποιοι ειναι υπευθυνοι παρα μονο ΝΤΡΟΠΗ τους.
Γιατί ρε φίλε είχε ποτέ ο ΟΣΦΠ καλά αποτελέσματα; Μόλις ξέφευγε από την ΚΕΔ πάτωνε!
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Μια απορία παιδιά εάν το επιτρέπετε.
Μάλλον δύο.
Και απευθύνομαι αποκλειστικά και μόνο σε φιλάθλους (όχι οπαδούς) του Ολυμπιακού.
α) Ειλικρινά, και χωρίς καμία δόση ειρωνίας, που οφείλεται το γεγονός ότι πάντα τρώει ο Ολυμπιακός χυλόπιτα στο CL? [έμφαση στο πάντα]
β) Δεν είναι άξιο απορίας ότι κάθε χρονιά γίνεται θόρυβος για την κούπα ή έστω ότι έπεται μια μεγαλειώδης πορεία και τελικά να μην περνάει καν τους ομίλους?
Επαναλαμβάνω, δεν ειρωνεύομαι και δεν υπονοώ τίποτα για διαιτητές στην Ελλάδα κλπ. Απλά μου κάνουν τρομερή εντύπωση τα δύο γεγονότα πάνω στα οποία βασίζονται τα ερωτήματά μου και πραγματικά με ενδιαφέρει η γνώμη των φίλων του Ολυμπιακού.
Είμαι βάζελος, και μάλιστα από τους πολύ απογοητευμένους, οπότε παρακαλώ μην μπείτε στον κόπο να με κράξετε για την ξεφτίλα που κάποιοι ονομάζουν Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια.
Μάλλον δύο.
Και απευθύνομαι αποκλειστικά και μόνο σε φιλάθλους (όχι οπαδούς) του Ολυμπιακού.
α) Ειλικρινά, και χωρίς καμία δόση ειρωνίας, που οφείλεται το γεγονός ότι πάντα τρώει ο Ολυμπιακός χυλόπιτα στο CL? [έμφαση στο πάντα]
β) Δεν είναι άξιο απορίας ότι κάθε χρονιά γίνεται θόρυβος για την κούπα ή έστω ότι έπεται μια μεγαλειώδης πορεία και τελικά να μην περνάει καν τους ομίλους?
Επαναλαμβάνω, δεν ειρωνεύομαι και δεν υπονοώ τίποτα για διαιτητές στην Ελλάδα κλπ. Απλά μου κάνουν τρομερή εντύπωση τα δύο γεγονότα πάνω στα οποία βασίζονται τα ερωτήματά μου και πραγματικά με ενδιαφέρει η γνώμη των φίλων του Ολυμπιακού.
Είμαι βάζελος, και μάλιστα από τους πολύ απογοητευμένους, οπότε παρακαλώ μην μπείτε στον κόπο να με κράξετε για την ξεφτίλα που κάποιοι ονομάζουν Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια.
Εγω για τα χαλια αυτης της ομαδας ενα εχω να πω, Τελειωσαν τα λεφτα αυτο ειναι ολο!!! Δεν μπορουν ρε παιδια οι παικτες τυπου Tζολε να προσφερουν αλλο πια,ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ τα κονομησαν γερασαν πειτε το οπως θελετε το αποτελεσμα ειναι ιδιο.Τι πρεπει να γινει τωρα:Πρεπει να φτιαχτει μια νεα ομαδα με νεο κορμο αλλα δυστυχως αυτο οπως ειναι σημερα το ποδοσφαιρο απαιτει χρημα,χρημα που δυστυχως ο προεδρος δεν δινει γιατι δεν προκειται να το βγαλει.
Ετσι εχουν τα πραγματα, και ας την πληρωνει ο Σολιντ που στο κατω κατω και αυτος φτηνος για τα ευρωπαικα δεδομενα ειναι!!
Τωρα θα μου πειτε καλα ρε ξαδερφε η ΑΕΚ ειναι εξαιρεση?ή εχει μεγαλυτερο budget απο τον Ολυμπιακο. Η απαντηση ειναι η εξης μια:H AEK βασιζεται σε πιτσιρικαδες(σε μεγαλο ποσοστο)τι σημαινει αυτο: Tα παιδακια βλεπουν την ΑΕΚ σαν σκαλοπατι(ορισμενοι ετσι μην με παρεξηγησετε)για να ανεβουν ψηλοτερα και για αυτο το λογο σκιζονται και τα δινουν ολα για την ομαδα ετσι λοιπον προχωρανε.
Αυτα ειχα να πω πιστευω να μην προσβαλα κανεναν,δεν μιλησα οπαδικα απλα κατεθεσα την αποψη μου.
Ετσι εχουν τα πραγματα, και ας την πληρωνει ο Σολιντ που στο κατω κατω και αυτος φτηνος για τα ευρωπαικα δεδομενα ειναι!!
Τωρα θα μου πειτε καλα ρε ξαδερφε η ΑΕΚ ειναι εξαιρεση?ή εχει μεγαλυτερο budget απο τον Ολυμπιακο. Η απαντηση ειναι η εξης μια:H AEK βασιζεται σε πιτσιρικαδες(σε μεγαλο ποσοστο)τι σημαινει αυτο: Tα παιδακια βλεπουν την ΑΕΚ σαν σκαλοπατι(ορισμενοι ετσι μην με παρεξηγησετε)για να ανεβουν ψηλοτερα και για αυτο το λογο σκιζονται και τα δινουν ολα για την ομαδα ετσι λοιπον προχωρανε.
Αυτα ειχα να πω πιστευω να μην προσβαλα κανεναν,δεν μιλησα οπαδικα απλα κατεθεσα την αποψη μου.
Στην Ελλαδα ο Ολυμπιακος ειναι απλα ο καλυτερος..λογω παικτωνΜια απορία παιδιά εάν το επιτρέπετε.
Μάλλον δύο.
Στην Ευρωπη βγαινει γι'αυτο το λογο και μονο αφου κανεις δεν εχει παικτες σαν τους παππουδες
Οσο για την πορεια του στο CL ... απλα δεν εχει την νοοτροπεια της ευρωπης ,δεν εχει παικτες (η μαλλον εχει παικτες αλλα δεν εχουν πνευμονια),και το πιο σημαντικο, δεν εχουν παρει χαμπαρι η ευθυνοντες οτι καποια στιγμη θα ερθουν παλι τα ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ και δεν θα μπορουν να κανουν τιποτα αφου ο κοσμος του Ολυμπιακου θα ειναι ...ΑLOU(ειναι πιο καλο απο το τσιρκο της Ευρωπης )ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ....ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ
Για να ξεκαθαρισουμε τα πραγματα ειμαι ΠΑΟ και ντρεπομαι για τα δικα μας τα χαλια . Απλα ηθελα να πω οτι αν ο Κοκκαλης ελεγε οτι αυτο ειναι το budget φετος , ειμαστε μετριας δυναμικοτητας για τα ελληνικα δεδομενα και εκει στοχευουμε δεν θα του ελεγε κανεις τιποτα . Η κοροιδια αρχιζει απο την στιγμη που λεει στους φιλαθλους-πελατες οτι "φετος στοχευουμε τελικο Champion's League". Kαι το μεγαλυτερο καραγκιοζικι θα ειναι να βαλεις τους γνωστους τσατσοδημοσιογραφους του να πεισουν τους φιλαθλους οτι για ολα φταει ο Σολιντ...
ετσι ειναι παιδια ...αν και γαυρος πρεπει να πω οτι φετος καναμε την χειροτερη πορεια απο καθε αλλη χρονια.
Διαφωνώ. Κάθε χρονιά κάνετε την χειρότερη πορεία!Υπάρχει διαφορά!
Hi Hilter
Ρε real αυτός ο Hilter που έχεις για υπογραφή ποιός είναι;Μήπως εννοείς Hitler? Πως είναι δυνατόν το όνομα του ηγέτη που ασπάζεσαι να το γράφεις λάθος;Εκτός βέβαια αν εννοείς κάποιον άλλο
karvelas007
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
η κρεμάλα ερχεται!
monimo sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Αυτος ειναι ο "μεγαλος" "τρανος" ολυμπιΛΑΓΟΣ της ... Ευρωπης ( ) !!!!!
monimo sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Αυτη ειναι η ... "χορογραφια" σας ??????????????????????????????????
monimo sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Γκε... γκε... γκε...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 71