Επισκέπτης
κάποιοι θα μας τρελάνουν δω μέσα.9.63 ο μπολτ 9.75 ο μπλεικ δηλαδή στα 100 στα πόσα τους κάνει πλάκα; ε ρε τι θα ακούσω εδώ μέσα στην κουρσα της μιας ανασας αυτη η διαφορα ειναι περιπατος
Καλά βρε πόσα έπαιξες?
επειδή τον εχω ξαναδεί γιαυτό ειπα οι θα βγει πρώτος από τις 10.00 όσο για τον αν είπα μαλακία ειπα οτι ξεκίνησε αργά που είναι το λάθος; και μετά έκανε περίπατο.ξαναρωτάω που είναι το λάθος;εγω μπαλα δε ξερω. εσυ που εισαι ασχετος απο στιβο θα παραδεχτεις οτι δεν εχεις ξαναδει τον μπολτ και οτι ειπες μαλακια πως ξεκινησε αργα? πως να το κανουμε τωρα. ειπες μαλακια.
Σιγά ρε!Χιλιαρικάκι!
επειδή τον εχω ξαναδεί γιαυτό ειπα οι θα βγει πρώτος από τις 10.00 όσο για τον αν είπα μαλακία ειπα οτι ξεκίνησε αργά που είναι το λάθος; και μετά έκανε περίπατο.ξαναρωτάω που είναι το λάθος;
κάποιοι θα μας τρελάνουν δω μέσα.9.63 ο μπολτ 9.75 ο μπλεικ δηλαδή στα 100 στα πόσα τους κάνει πλάκα; ε ρε τι θα ακούσω εδώ μέσα στην κουρσα της μιας ανασας αυτη η διαφορα ειναι περιπατος
εννοειται οτι ξεκιναει παντοτε αργα ο Μπολτ , η αργη εκινηση ειναι χαρακτηριστικο του. Τωρα το ποσο τα πουτανιαζει μετα ειναι αλλο θεμα...
ρε βλάκα ειπα οτι ξεκίνησε αργά ,είδες να πω οτι ξεκινάει γρήγορα;εσυ το είπες και το αναπαραγάγεις για να πεις τι μαλακία σου οπως κανεις παντα .για πες μας τωρα μετρ του στιβου το 0.12 ειναι μικρή διαφορα;γιατι μας ειπες οτι δεν ηταν ευκολη νικη;παντα ετσι ξεκιναει. και συ μας λες οτι ξεκινησε ασχημα αποψε. ε εισαι που εισαι χαζος εισαι και αναρχιδος να παραδεχτεις οτι ειπες μαλακια απο καθαρη αγνοια.
Χιλιαρικάκι!
επειδή τον εχω ξαναδεί γιαυτό ειπα οι θα βγει πρώτος από τις 10.00 όσο για τον αν είπα μαλακία ειπα οτι ξεκίνησε αργά που είναι το λάθος; και μετά έκανε περίπατο.ξαναρωτάω που είναι το λάθος;
μα τι λες ο εκτορ μας ειπε που ειναι μετρ του στίβου οτι κέρδισε δύσκολαόντως, σχετικά εύκολη νίκη, αν σκεφτεί κανείς ότι ο μπλέικ τον κέρδισε 2 φορές εφέτος. για 100μ είναι μεγάλη διαφορά τα 0.12''. εδώ έχουν γίνει κούρσες που πέφτουν 3-4 μαζί στο νήμα και οι κριτές ψάχνονται για ώρα με το φωτο-φινις
ρε βλάκα ειπα οτι ξεκίνησε αργά ,είδες να πω οτι ξεκινάει γρήγορα;εσυ το είπες και το αναπαραγάγεις για να πεις τι μαλακία σου οπως κανεις παντα .για πες μας τωρα μετρ του στιβου το 0.12 ειναι μικρή διαφορα;γιατι μας ειπες οτι δεν ηταν ευκολη νικη;
Κανένα 100αράκι το πιστεύω,1000 με τίποτα!αν εχανες τι θα εκανες?αληθεια πες
Σιγά ρε!
Δεν σε πιστεύω!
Εσύ έτσι και έχανες θα πάθαινες εγκεφαλικό!
Δώσε λίγα στον άλλο να πάει στην Πάρο και στο Γαμαικανάκο να πάει σε στούντιο!
αν εχανες τι θα εκανες?αληθεια πες
συμφωνώ ερήμην του λογου το έγραψα.δεν ξεκινάει καλά ποτέ απλα σήμερα αν είδες έμεινε αρκετά πίσω σε σχέσει με άλλες φορές γιαυτο και το ειπα.στο πεκινο ειχε ξεχωρίσει πολύ νωρίτερα.πολύ απλό: το λάθος σου είναι που έγραψες "φανταστείτε να ξεκίναγε καλά".
ερώτηση: πότε τον έχεις δει να ξεκινάει καλά;
μα τι λες ο εκτορ μας ειπε που ειναι μετρ του στίβου οτι κέρδισε δύσκολα
πολύ απλό: το λάθος σου είναι που έγραψες "φανταστείτε να ξεκίναγε καλά".
ερώτηση: πότε τον έχεις δει να ξεκινάει καλά;