tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Ευχαριστώ για την προτίμησή σας!
Κοντά όπως το είπα!
Κοντά όπως το είπα!
Ευχαριστώ για την προτίμησή σας!
Κοντά όπως το είπα!
Καλά βρε πόσα έπαιξες?Και 2000 θα ζεστάνουν την τσέπη μου! ;)
μαλάκα γαιμακανο παλι με το πουλί στο χέρι έμεινεςαποψε ο μπλεικ μου κερναει την βιζιτα
ανε γειαααα
τα λεμε μετα τις 12
θα τον λιωσει ο γιουσειν ρε σφιχτη της κακιας ωρας
νομιζεις παιρνουν κρεατινη κ σουπερ παμπ απο τα εξτριμ οι 100ρηδες κ εγινες ειδικος?
Ο καημένος,πάλι ραντεβού με το χέρι του θα κάνει!μαλάκα γαιμακανο παλι με το πουλί στο χέρι έμεινες
το είπα περίπατο θα κανει ο μπολτ.και σκεφτείτε να ξεκίναγε και καλά...
ουτε περιπατο εκανε ουτε ξεκινησε ασχημα, παντα ετσι ξεκιναει και ανεβαζει ροπες στα 50 μετρα.
καλά ρε μαλάκα η διαφορά δεν σου λέει τιποτα;πόσο ήθελες να τον αφήσει πισω 2 δεύτερα όσο για την μπάλα οτι εχω πει εχει βγει..εσυ εξαστερε μην μας τα ζαλίζεις.ημουν προκλητικός οτι θα κάνει περίπατο και έκανε..τωρα καληνύχτα μετά χριστό προφήτη ;)ουτε περιπατο εκανε ουτε ξεκινησε ασχημα, παντα ετσι ξεκιναει και ανεβαζει ροπες στα 50 μετρα. θα αρχισεις τα χαζα και στο στιβο τωρα εκτος απο τη μπαλα?
καλά ρε μαλάκα η διαφορά δεν σου λέει τιποτα;πόσο ήθελες να τον αφήσει πισω 2 δεύτερα όσο για την μπάλα οτι εχω πει εχει βγει..εσυ εξαστερε μην μας τα ζαλίζεις.ημουν προκλητικός οτι θα κάνει περίπατο και έκανε..τωρα καληνύχτα μετά χριστό προφήτη ;)