You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ολυμπιακοι Αγωνες 2012
- Μέλος που άνοιξε το νήμα O Gentleman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 77K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Είμαι σε διακοπές τώρα!Φυσικός χυμός με 3-4 φρούτα κάθε πρωί και με πάει πλυντήριο,δε μασάει ο παππούς λέμε ρε.
Ευτυχώς!
tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Στον Μπόλτ,στην ΑΕΚ είναι χαμένα όσα και να δώσεις!
Να τα δώσω στην ΑΕΚ ή να τα παίξω σε αυτόν τον Χουσείν που λέτε
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Ποσα κιλα μαλακας με ψυχολογικα προβληματα μπορει να εισαι εσυ ρε σε λυπαμετον μπουλο κι ο "ψαλιδοποδης" Πιστολιους στα 400 μετρα...
Ειχε κι αυτος τα 15 λεπτα που δικαιουτο
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.294
- Πόντοι
- 8.645
αντε! κανενας αλλος σακατης θα αγωνιστει σε αυτους τους ολυμπιακους ή μας τελειωσαν μπας και δουμε τωρα νορμαλ ανθρωπους να αγωνιζονται...
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Ήταν μεγάλο κατόρθωμα γι αυτόν,αυτό που έκανε αν και δεν συμφωνώ να συμμετέχει και αυτός σε τέτοιους αγώνες,υπάρχουν και οι παραολυμπιακοί γι αυτόν τον σκοπό!
tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Ποιός ήταν αυτός?Αααα! Αμ δε! Τωρα αγωνιζεται παλι στα 400 ενας αραπακλας ΜΑΦΙΟΖΟΣ Αμερικανος που τον ειχαν πυροβολησει 3 φορες στα ποδια! (1 σφαιρα σε καθε ποδι? εμεινε ενα ποδι αλωβητο)
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Ήταν μεγάλο κατόρθωμα γι αυτόν,αυτό που έκανε αν και δεν συμφωνώ να συμμετέχει και αυτός σε τέτοιους αγώνες,υπάρχουν και οι παραολυμπιακοί γι αυτόν τον σκοπό!
Επιασε τα ορια δεν πηγε χαριστικα ;)
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Εσένα προφανώς σε πετύχανε στο κεφάλι.
tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Από την στιγμή που έχει βοηθήματα,δεν θεωρείτε φυσικός αθλητής!
Επιασε τα ορια δεν πηγε χαριστικα ;)
Κάποτε είχε βρεθεί ότι αυτά τα βοηθήματα βοηθάνε περισσότερο από το κανονικό τους αθλητές!
Αλλά λόγω ανθρωπιστικών λόγων μάλλον το εγκρίνανε οι δικαστές!
Ολυμπιακοί αγώνες είναι,το παίζουν και λίγο ανθρωπιστές!
Ότι και να λέμε πάντως,αν εμφανιστεί και στους παραολυμπιακούς,ρεζίλι θα είναι!!!
Επισκέπτης
tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Την Βουλάρα την κόψανε για τις δηλώσεις της περί ολυμπιακής ιδέας και είναι σωστό!ο ψαλιδοποδης αγωνιζεται ΠΑΡΑΝΟΜΑ!
Αλλα τι να περιμενει κανεις απο τους απατεωνες που κοψανε την Βουλαρα κι αφηνουν τους σακατηδες!
Αν ήταν αυτή μαύρη ,θα ήθελε να της συμπεριφέρονται έτσι?
Ο άλλος ο αθλητής είναι μεγάλο πράγμα που βρέθηκε για πρώτη φορά σε τέτοιο επίπεδο και το πρόβλημε που έχει,ήταν όνειρο για αυτόν που έγινε πραγματικότητα και αξίζει περισσότερο και από ένα μετάλιο με αναβολικά που παίρνουν όλοι!
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ο ψαλιδοποδης αγωνιζεται ΠΑΡΑΝΟΜΑ!
Αλλα τι να περιμενει κανεις απο τους απατεωνες που κοψανε την Βουλαρα κι αφηνουν τους σακατηδες!
βρε βλακα κ παρανομος που ειναι ξες τι αρχιδια θελει να τρεχει να προπονειται κ να εχει αυτη τη ζωη?
οι μαλακες οι κοιλαραδες οι ελληνες αμα χασει η κωλομαδα τους η το κομμα τους στις εκλογες δεν ξεκουνανε 3 μηνες απο τον καναπε κ το πισι απο την καταθλιψη
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Δυστυχώς, δεν είναι ο μόνος.ο ψαλιδοποδης αγωνιζεται ΠΑΡΑΝΟΜΑ!
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά