tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Ο χρόνος του Μπόλτ στις 23.50!πού το βρηκες το 9.60??
Ο χρόνος του Μπόλτ στις 23.50!πού το βρηκες το 9.60??
τυπε σου βρηκα νεο νικ,αχαστος
Πέστα χρυσόστομε,γιατί βαριέμαιεγώ!τραγουδάτε ο μπολτ σβηστά έκανε 9.85 σταματώντας 20 μέτρα πριν το τέλος ;)
ο μπολτ φαίνεται ότι δεν έχει αντίπαλο αξίζει το ποντάρισμα.....
Λοιπόν έχω και άλλο στανταρ!
Μπόλτ λέγεται!
Βάλτε όλα τα χρυσαφικά σας!!!
Μην του λες τέτοια και πάει φυλακή αύριο για χρέη!τυπε ο κιλερ μιλησε. βαλτα ολα στον μπλεικ να ρεφαρεις
Ο χρόνος του Μπόλτ στις 23.50!
Στο 365 bet παίζω και ladbrokes!Σε ποια εταιρία ρε τύποι?
αστους ρε φιλε, καυλαντιζουνε...Σε ποια εταιρία ρε τύποι?
ρε μαλάκα μια λάθος πρόβλεψη και όλοι το έχουν ρίξει στη πλάκα.εγώ που σε ξέρω εχω να πω οτι όσες προβλέψεις μου εχεις πει στο τένις έχουν βγει όλες σήμερα κοιμήθηκε ο θεός τι να κάνουμε μπολτ ολα τα λεφτά σήμερα το βράδυΠέστα χρυσόστομε,γιατί βαριέμαιεγώ!
Όχι βρε,μην κάνει και τίποτα λιγότερο φοβάμαι,όπως είπε και κάποιος πρίν,σταματημένος πήγε στο τέρμα!καλα, ειμαι και λιγο μαστουρης!
εγω καταλαβα οτι επαιξες Μπλεικ με 9.60!!
Όχι βρε,μην κάνει και τίποτα λιγότερο φοβάμαι,όπως είπε και κάποιος πρίν,σταματημένος πήγε στο τέρμα!
Όχι βρε,μην κάνει και τίποτα λιγότερο φοβάμαι,όπως είπε και κάποιος πρίν,σταματημένος πήγε στο τέρμα!
Καλά το σημερινό στο τέννις ήταν το κάτι άλλο,δεν είμαι και θεός να ξέρω τι θα γίνει!ρε μαλάκα μια λάθος πρόβλεψη και όλοι το έχουν ρίξει στη πλάκα.εγώ που σε ξέρω εχω να πω οτι όσες προβλέψεις μου εχεις πει στο τένις έχουν βγει όλες σήμερα κοιμήθηκε ο θεός τι να κάνουμε μπολτ ολα τα λεφτά σήμερα το βράδυ
καλα μαλακες τραγουδατε
με το που τελειωσει η κουρσα θα μπω να σας
αποψε ο μπλεικ μου κερναει την βιζιτα
ανε γειαααα
τα λεμε μετα τις 12
εχω 10 ευρω και θελω να παρω το πρωι κρουασαν,μιλκο και μαλμπορο.με καταστρεψε ο γκαντεμηςτυπε ο κιλερ μιλησε. βαλτα ολα στον μπλεικ να ρεφαρεις