Νέα

Ολυμπιακοι Αγωνες 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα O Gentleman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Καλά και αυτός τι έπαιξε?
1,60 παιζόταν!Έπρεπε να βάλει 1000 ευρώ να πάρει 600!
Εγώ κέρδισα 2 γκέιμ που σέρβιρε ο Φέντερερ και το άφησα να πάει 0/15 και μετά το έπαιξα στο live 5.00 και 5.50!
Ευτυχώς!
525 Ευρώ σύνολο αλλά με την καρδιά στην κολότσεπη!!!
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
πηγαινες κ την εβλεπες την νταρια στους αγωνες τεννις?

που ηταν καλυτερη στο μπακχαντ κ στο σλαις η στο αυταρχικο στο στουντιο στην φραντζη?
Ήμουνα προπονητής της και είχαμε παίξει σε κάτι μικτά,αλλά ήταν πολύ καλή πραγματικά!
Εγώ δουλεύω παίκτες για πρωταθλητισμό αλλά μετά από ένα 3μηνο ήταν σούπερ το κορίτσι,είχε πολύ μυαλό για το άθλημα και της άρεσε!

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Καλά και αυτός τι έπαιξε?
1,60 παιζόταν!Έπρεπε να βάλει 1000 ευρώ να πάρει 600!
Εγώ κέρδισα 2 γκέιμ που σέρβιρε ο Φέντερερ και το άφησα να πάει 0/15 και μετά το έπαιξα στο live 5.00 και 5.50!
Ευτυχώς!
525 Ευρώ σύνολο αλλά με την καρδιά στην κολότσεπη!!!
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
σε μενα ν απαντας οχι στο ασχετο και καλα δεν δινω σημασια.τις μαλακιες ηξερες να τις γραφεις (μη φοβου)ποτε θα συναντηθουμε να με πληρωσεις

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ήμουνα προπονητής της και είχαμε παίξει σε κάτι μικτά,αλλά ήταν πολύ καλή πραγματικά!
Εγώ δουλεύω παίκτες για πρωταθλητισμό αλλά μετά από ένα 3μηνο ήταν σούπερ το κορίτσι,είχε πολύ μυαλό για το άθλημα και της άρεσε!

τυπε σε πληρωνε λεφτα ή σουριχνε κανα μουνι μετα τη προπονα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom