Νέα

Ολυμπιακοι Αγωνες 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα O Gentleman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Τι μαλακισμενες που ειναι αυτες οι τσεχες,φορανε κολαν και δεν μπορουμε να δουμε τα κωλαρακια τους :-

Και μονο γιαυτο το λογο αξιζει να αποκλειστουν οι μαλακισμενες!
Γιατι φορατε κολαν μωρε κρυοκωλες? Τοσο κρυο κανει στο Λονδινο πια?
Δηλαδη στην πατριδα σας την Τσεχια εχετε 13 μηνες το χρονο... καλοκαιρι?
Κανονικα η ΔΟΕ θα επρεπε να απαγορευει αυτα τα ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ ΚΟΛΑΝ ως προσβολη του Ολυμπιακου ιδεωδους!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Καλά ρε,μόνο εγώ βλέπω βόλλευ?
Θέλω συμπαράσταση!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Δεν ξεκιναει ποτε καλα και δεν μπορει να ξεκινησει καλυτερα απο τοσο γιατι ειναι παρα πολυ ψιλος και κοβετε μεχρι να σηκωσει ολον αυτον τον κορμο..

μπράβο μπέμπα. αν και στην ορθογραφία τα έκανες σκατά, επί της ουσίας έχεις δίκιο. παράδειγμα πολύ γρήγορης εκκίνησης ήταν ο μπεν τζόνσον που ήταν κοντοπίθαρος

Επισκέπτης
χαχαχα, πλάκα κάνεις; πού την είδες την καλύτερη εκκίνηση; ο χρόνος του τότε ήταν χειρότερος και η διαφορά του από το 2ο πολύ μεγαλύτερη. μάλλον έχει δίκιο ο έκτορ ότι δεν τον έχεις παρακολουθήσει πάλι
τι ειπα που δεν κατάλαβες; οτι στο πεκινο κέρδισε πιο εύκολα.τώρα ο χρόνος επειδή ηταν χειρότερος αυτό τι σχέσει έχει με τι σημερινή κούρσα; και σήμερα κέρδισε εξίσου εύκολα  όχι τόσο όσο στο πεκινο αλλα πάλι εύκολα.τι είπα λάθος;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
χαχαχα, πλάκα κάνεις; πού την είδες την καλύτερη εκκίνηση; ο χρόνος του τότε ήταν χειρότερος και η διαφορά του από το 2ο πολύ μεγαλύτερη. μάλλον έχει δίκιο ο έκτορ ότι δεν τον έχεις παρακολουθήσει πάλι

ο τυπος μεχρι να πεθανει θα επιμενει. αφου συμφωνουμε ολοι στην επιμονη του στη μαλακια απο διαστροφη, μπορουμε να ληξουμε το ζητημα.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Κανονικα η ΔΟΕ θα επρεπε να απαγορευει αυτα τα ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ ΚΟΛΑΝ ως προσβολη του Ολυμπιακου ιδεωδους!

γίγαντα, υποκλίνομαι! πες μου ότι παίρνεις έναυσμα από το ότι στην αρχαιότητα οι αθλητές ήταν γυμνοί

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
μπράβο μπέμπα. αν και στην ορθογραφία τα έκανες σκατά, επί της ουσίας έχεις δίκιο. παράδειγμα πολύ γρήγορης εκκίνησης ήταν ο μπεν τζόνσον που ήταν κοντοπίθαρος
Περσινα ξυνα σταφυλια  :2funny: Αν δεις ενα ορθογραφιμενο ποστ απο εμενα να με χεσεις ειναι γνωστο αλλωστε ειμαι οτι πιο ανορθογραφο εδω μεσα  :grin: :grin:  :-*

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Θέλω συμπαράσταση!

Hana Klapalova & Lenka Hajeckova
URL]]

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τι ειπα που δεν κατάλαβες; οτι στο πεκινο κέρδισε πιο εύκολα.τώρα ο χρόνος επειδή ηταν χειρότερος αυτό τι σχέσει έχει με τι σημερινή κούρσα; και σήμερα κέρδισε εξίσου εύκολα  όχι τόσο όσο στο πεκινο αλλα πάλι εύκολα.τι είπα λάθος;

ολοι σε λενε μαλακα με τον ενα η με τον αλλο τροπο, εσυ επιμενεις στα δικια σου  :2funny:
ο κοσμος ειναι τρελος μην ασχολεισαι, συ εισαι ο λογικος

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
πεστα παιχταρα μου  :rockon:

Reggae23

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Γιατί κανείς δεν σχολιάζει τον παράγοντα ύψος ?Είναι ο νούμερο ένα λόγος για τα ρεκόρ που κάνει..

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

ωχουουου, τι κωλοτούμπας είσαι ρε φίλε; είπες ότι στο πεκίνο έκανε καλύτερη εκκίνηση ή όχι;

Επισκέπτης
ολοι σε λενε μαλακα με τον ενα η με τον αλλο τροπο, εσυ επιμενεις στα δικια σου  :2funny:
ο κοσμος ειναι τρελος μην ασχολεισαι, συ εισαι ο λογικος
εντάξει κέρδισε δύσκολα ο μπολτ σήμερα  :2funny: :2funny:και εγω ειμαι μαλάκας εξαστερε  :2funny:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Θέλω συμπαράσταση!

Μωρέ βόλλευ βλέπουμε αλλά τι να το κάνεις ... είχαμε  ετοιμαστεί να απολαύσουμε τις τσέχες , είχαμε και τη λοσιόν έτοιμη και οι μαλακισμένες εμφανίζονται με  κολάν.
Και μη χειρότερα ...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Γιατί κανείς δεν σχολιάζει τον παράγοντα ύψος ?Είναι ο νούμερο ένα λόγος για τα ρεκόρ που κάνει..

αλλος απο δω. ρε τυπε οι κατοσταρηδες δεν ηταν ποτε ντερεκια, γιατι οι ψηλοι δεν παιρνουν τα ποδια τους γρηγορα οπως οι κοντοι. ο μεγαλος δρασκελισμος δεν ειναι γρηγορος ταυτοχρονα. ο μπολτ ειναι ιδιοτυπη εξαιρεση.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Μωρέ βόλλευ βλέπουμε αλλά τι να το κάνεις ... είχαμε  ετοιμαστεί να απολαύσουμε τις τσέχες , είχαμε και τη λοσιόν έτοιμη και οι μαλακισμένες εμφανίζονται με  κολάν.
Και μη χειρότερα ...
Ποινή να παίξουν χωρίς τίποτα από κάτω!
Να μάθουν οι αντίχριστες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom