διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
μαλλον την βρισκεις με το να ερχεσαι σε αντιπαραθεση με τον αλλον ειτε για καποιο ασημαντο ζητημα ειτε σοβαρο,και φυσικα σαν αλανθαστος που νομιζεις οτι εισαι (το παιζεις και χαλαρος) δεν δεχεσαι μυγα στο σπαθι σου.
παμε για ανατροπη το πηρε το gameEίναι ο candyman
ναι εγω το ξεκινησα δεν βλεπειςχαίρω πολύ. και στο βόλευ όμως οι σέντερ τον ίδιο ρόλο έχουν: να σκοράρουν είτε με μπλοκ είτε με καρφί. αυτά τα μακροβούτια είναι συνήθως δουλειά των λίμπερο. άρα σίγουρα μπερδεύτηκες προσπαθώντας να κάνεις χιούμορ
αυτο ειναι αντρας ρε !!!!
βλεπεις μυες που εχει το ανθρωποειδες?φαντάζεσαι, μεγάλε μου, να πας να κάνεις μαζί της πλάγιο 69 και να σφίξει τα μπούτια της στο κεφάλι σου;
οκ, αλλά εδώ την έχει ξεσκίσει ρε φίλε. ούτε γκέιμ δεν θα πάρει η κάβλα η ρωσίδα
ναι εγω το ξεκινησα δεν βλεπεις
βλεπεις μυες που εχει το ανθρωποειδες?
δε γνωριζω αμα οι αμερικανοι ειναι εκτος των ντοπε κοντρολ αλλα αυτη καρφωνει πιο δυνατα και απο τον φεντερερ
το οτι δεν αφησες να πεσει κατο το (μπερδεμα εσυ το λες) στο χιουμορ που εκανα δεν σου λεει κατι ε;;χαχαχαχα, ρε κόλλημα ο φίλος μας. δεν σου περνά με τίποτα ε; το "σίγουρα μπερδεύτηκες" ήταν η μικρή επισημανσούλα που λέγαμε. στην ουσία σου λέω ότι το χιούμορ σου είναι λάθος. αν σε πείραξε ΤΟΣΟ πολύ η λέξη "μπερδεύομαι", ίσως επειδή εσύ ποτέ δεν μπερδεύεσαι ( ) να το αλλάξω. πες μου τι λέξη θες να χρησιμοποιήσω, αν αυτή ήταν η λέξη που σε πείραξε και σε έκανε να ξεκινήσεις μια ανούσια αντιπαράθεση
βλεπεις μυες που εχει το ανθρωποειδες?
δε γνωριζω αμα οι αμερικανοι ειναι εκτος των ντοπε κοντρολ αλλα αυτη καρφωνει πιο δυνατα και απο τον φεντερερ
τελος.ψιλοκουτσαινει η σαραποβα σημεραναι ρε συ. και κάνει και κάτι χτυπήματα στη γραμμή, κοντά στα (θεϊκά) πόδια της σαράποβα και μπερδεύεται το μωρό και χτυπάει στο φιλέ. το κοινό πάντως νομίζω ειναι με τη σαράποβα
βαλτε τους χορηγους εκει που ξερετε αφροεβροαμερικανοιΣε αυτό το γήπεδο πάντως σε το 2004 η Μαρία Σαράποβα σε ηλικία 17 ετών τότε, την είχε κερδίσει !
Τώρα εύκολα με 2-0 σετ το χρυσό μετάλλιο πάει στην Serena Williams.
το οτι δεν αφησες να πεσει κατο το (μπερδεμα εσυ το λες) στο χιουμορ που εκανα δεν σου λεει κατι ε;;
στο χιουμορ ολα αυτα τελος αστο εδω μην το κουραζουμε αλλο. αλλωστε ειναι θεμα για ολυμπιακους αγωνες και οχι για αντιπαραθεσεις.το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο είναι όταν κάποιος θεωρεί ότι κάποιος άλλος έχει κάνει ένα λάθος να του το επισημαίνει. το κάνουν δισεκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο. οκ, ανήκω σε αυτούς. σταυρώστε με
στο χιουμορ ολα αυτα τελος αστο εδω μην το κουραζουμε αλλο. αλλωστε ειναι θεμα για ολυμπιακους αγωνες και οχι για αντιπαραθεσεις.
Φίλτατοι γίνεται ματσάρα Λιθουανία-ΗΠΑ! Το χτυπάνε το ματσάκι οι Λιθουανοί μέχρι στιγμής παίζουν με άπλετο πάθος!