Νέα

Ολυμπιακοι Αγωνες 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα O Gentleman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
αυτο ειναι αντρας ρε !!!!
Eίναι ο candyman  :sunglasses:

TonyToddpic.jpg

Επισκέπτης
καλυτερα να μην κατεβενε η σαραποβα  :boobies: την επαιξα και να κερδισει  :2funny: :2funny:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
μαλλον την βρισκεις με το να ερχεσαι σε αντιπαραθεση με τον αλλον ειτε για καποιο ασημαντο ζητημα ειτε σοβαρο,και φυσικα σαν αλανθαστος που νομιζεις οτι εισαι (το παιζεις και χαλαρος) δεν δεχεσαι μυγα στο σπαθι σου.

βρε κόλλημα που έφαγες ρε μεγάλε μου. μήπως περιγράφεις τον εαυτό σου σε τούτο το ποστ; ΕΣΥ δημιούργησες την αντιπαράθεση. εγώ μια πολύ μικρή επισημανσούλα έκανα για ένα παντελώς ασήμαντο θέμα κι ΕΣΥ δεν δέχτηκες μύγα στο σπαθί σου. μήπως τελικά νομίζεις ΕΣΥ ότι είσαι ο αλάνθαστος; και το γράφω για άλλη μια φορά (και κυριολεκτικά στον πούτσο μου αν δεν το πιστεύεις): είμαι εντελώς ΧΑΛΑΡΟΣ

Επισκέπτης
χαίρω πολύ. και στο βόλευ όμως οι σέντερ τον ίδιο ρόλο έχουν: να σκοράρουν είτε με μπλοκ είτε με καρφί. αυτά τα μακροβούτια είναι συνήθως δουλειά των λίμπερο. άρα σίγουρα μπερδεύτηκες προσπαθώντας να κάνεις χιούμορ
ναι εγω το ξεκινησα δεν βλεπεις  :2funny:

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
φαντάζεσαι, μεγάλε μου, να πας να κάνεις μαζί της πλάγιο 69 και να σφίξει τα μπούτια της στο κεφάλι σου;
βλεπεις μυες που εχει το ανθρωποειδες?
δε γνωριζω αμα οι αμερικανοι ειναι εκτος των ντοπε κοντρολ αλλα αυτη καρφωνει πιο δυνατα και απο τον φεντερερ

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
οκ, αλλά εδώ την έχει ξεσκίσει ρε φίλε. ούτε γκέιμ δεν θα πάρει η κάβλα η ρωσίδα

Είναι σε φόρμα τύπε! Στον ημιτελικό απέκλεισε εύκολα  την Βικτόρια Αζαρένκα που είναι  νούμερο ένα στην  παγκόσμια κατάταξη  με 2-0 σετ (6-1, 6-2).
Και η Μαρία Σαράποβα αποδεικνύεται λίγη!

2012-08-03T172859Z_605625555_TB3E8831CJXCD_RTRMADP_3_OLY-TENN-TEWSIN-TEW001201.JPG

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ναι εγω το ξεκινησα δεν βλεπεις  :2funny:

χαχαχαχα, ρε κόλλημα ο φίλος μας. δεν σου περνά με τίποτα ε; το "σίγουρα μπερδεύτηκες" ήταν η μικρή επισημανσούλα που λέγαμε. στην ουσία σου λέω ότι το χιούμορ σου είναι λάθος. αν σε πείραξε ΤΟΣΟ πολύ η λέξη "μπερδεύομαι", ίσως επειδή εσύ ποτέ δεν μπερδεύεσαι ( :2funny: :2funny: :2funny:) να το αλλάξω. πες μου τι λέξη θες να χρησιμοποιήσω, αν αυτή ήταν η λέξη που σε πείραξε και σε έκανε να ξεκινήσεις μια ανούσια αντιπαράθεση

proedros46

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
267
Πόντοι
606
11-9 χασαμε απο τους Ισπανους

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
δε γνωριζω αμα οι αμερικανοι ειναι εκτος των ντοπε κοντρολ αλλα αυτη καρφωνει πιο δυνατα και απο τον φεντερερ

ναι ρε συ. και κάνει και κάτι χτυπήματα στη γραμμή, κοντά στα (θεϊκά) πόδια της σαράποβα και μπερδεύεται το μωρό και χτυπάει στο φιλέ. το κοινό πάντως νομίζω ειναι με τη σαράποβα

Επισκέπτης
χαχαχαχα, ρε κόλλημα ο φίλος μας. δεν σου περνά με τίποτα ε; το "σίγουρα μπερδεύτηκες" ήταν η μικρή επισημανσούλα που λέγαμε. στην ουσία σου λέω ότι το χιούμορ σου είναι λάθος. αν σε πείραξε ΤΟΣΟ πολύ η λέξη "μπερδεύομαι", ίσως επειδή εσύ ποτέ δεν μπερδεύεσαι ( :2funny: :2funny: :2funny:) να το αλλάξω. πες μου τι λέξη θες να χρησιμοποιήσω, αν αυτή ήταν η λέξη που σε πείραξε και σε έκανε να ξεκινήσεις μια ανούσια αντιπαράθεση
το οτι δεν αφησες να πεσει κατο το (μπερδεμα εσυ το λες) στο χιουμορ που εκανα δεν σου λεει κατι ε;;

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96

Σε αυτό το γήπεδο πάντως σε το 2004 η Μαρία Σαράποβα σε ηλικία 17 ετών τότε,  την είχε κερδίσει !

Τώρα εύκολα με 2-0 σετ το χρυσό μετάλλιο πάει στην Serena Williams.

2012-08-03T172802Z_1876059643_TB3E8831CICC9_RTRMADP_3_OLY-TENN-TEWSIN-TEW001201.JPG

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
ναι ρε συ. και κάνει και κάτι χτυπήματα στη γραμμή, κοντά στα (θεϊκά) πόδια της σαράποβα και μπερδεύεται το μωρό και χτυπάει στο φιλέ. το κοινό πάντως νομίζω ειναι με τη σαράποβα
τελος.ψιλοκουτσαινει η σαραποβα σημερα
κουβα για τους στοιχηματζηδες

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Σε αυτό το γήπεδο πάντως σε το 2004 η Μαρία Σαράποβα σε ηλικία 17 ετών τότε,  την είχε κερδίσει !

Τώρα εύκολα με 2-0 σετ το χρυσό μετάλλιο πάει στην Serena Williams.

2012-08-03T172802Z_1876059643_TB3E8831CICC9_RTRMADP_3_OLY-TENN-TEWSIN-TEW001201.JPG
βαλτε τους χορηγους εκει που ξερετε αφροεβροαμερικανοι

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
το οτι δεν αφησες να πεσει κατο το (μπερδεμα εσυ το λες) στο χιουμορ που εκανα δεν σου λεει κατι ε;;

το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο είναι όταν κάποιος θεωρεί ότι κάποιος άλλος έχει κάνει ένα λάθος να του το επισημαίνει. το κάνουν δισεκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο. οκ, ανήκω σε αυτούς. σταυρώστε με

Επισκέπτης
το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο είναι όταν κάποιος θεωρεί ότι κάποιος άλλος έχει κάνει ένα λάθος να του το επισημαίνει. το κάνουν δισεκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο. οκ, ανήκω σε αυτούς. σταυρώστε με
στο χιουμορ ολα αυτα  :headbang:  τελος αστο εδω μην το κουραζουμε αλλο. αλλωστε ειναι θεμα για ολυμπιακους αγωνες και οχι για αντιπαραθεσεις.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
στο χιουμορ ολα αυτα  :headbang:  τελος αστο εδω μην το κουραζουμε αλλο. αλλωστε ειναι θεμα για ολυμπιακους αγωνες και οχι για αντιπαραθεσεις.

χαχαχα, έχεις δίκιο, μεγάλε μου. κάτω από τον μανδύα του χιούμορ, κάθε παπαριά δικαιολογείται.
ωραίος. απολαυστική η αντιπαράθεση. συμφωνώ να τη λήξουμε και να ασχοληθούμε με τους αγώνες

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Φίλτατοι γίνεται ματσάρα Λιθουανία-ΗΠΑ! Το χτυπάνε το ματσάκι οι Λιθουανοί μέχρι στιγμής παίζουν με άπλετο πάθος!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

Stories

Νέο!