Νέα

Ολυμπιακοι Αγωνες 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα O Gentleman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
1343861537184.gif

ωραίο στιγμιότυπο, μεγάλε μου. αναρωτιέμαι πόσοι έλληνες ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ μπορούν να κάνουν αυτό που έκανε η βραζιλιάνα λίμπερο

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
πάντως, μου κάνει εντύπωση που βλέπετε προκριματικά στίβου την ώρα που οι ρώσοι γαμάνε στο μπάσκετ τους συμπαθέστατους ισπανούς  :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
πάντως, μου κάνει εντύπωση που βλέπετε προκριματικά στίβου την ώρα που οι ρώσοι γαμάνε στο μπάσκετ τους συμπαθέστατους ισπανούς  :grin:
Δεν είναι γυναικείο μπάσκετ ρε Γιώργαρε  :grin:

Επισκέπτης
για να εχεις αυτη την αποψη μαλλον δεν παρακολουθησες πολλα events...
Κριστιανο, πες του του ανθρωπου για τις γιουχες στη Μαλεεβα οταν πηγαινε να σερβιρει...
πες του για τους εξαλλους πανηγυρισμους σε double fault...
στο beach volley τα ιδια...
μιλαμε για ξεφτιλα, να ντρεπεσαι που εισαι ελληνας...
Όχι δεν παρακολούθησα πολλά events παρά μόνο κάποια.
Η συμπεριφορά μας στους χώρους ελέγχου των εισιτηρίων, όπου παρά τις τεράστιες ουρές δεν έβλεπες τύπους να μπαίνουν απ'το πλάι ή να μουρμουράνε,η παρακολούθηση του τελικού πόλο των γυναικών πλάι πλάι με τους Ιταλούς χωρίς το παραμικρό,τα χαμογελαστά πρόσωπα όλων στους χώρους μέσα κι έξω απ'το ΟΑΚΑ,η τάξη που επικρατούσε γενικά ήταν μερικά στοιχεία που μου είχαν κάνει καλή εντύπωση.
Αποδοκιμασίες χλιαρές θυμάμαι και σ'άλλα αγωνίσματα πέραν αυτών που λες.
Θυμάμαι επίσης και την τελετή έναρξης της οποίας παρακολούθησα μία γενική πρόβα και δεν ένιωσα παρά μόνο χαρά που παραβρέθηκα σε τέτοιο γεγονός.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Συγχαρητήρια στους Ρώσσους, μεγάλη νίκη! Στους 8 βλέπω να γίνεται της πουτάνας Ισπανία-Αργεντινή (λογικά) χεχε

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ηταν και λιμπερο φαντασου αν ηταν σεντερ φορ τη θα εκανε η τυπισα :2funny:

μεγάλε μου, μπερδεύτηκες. το στιγμιότυπο δείχνει σωτήρια επέμβαση. σε αυτά είναι καλοί οι αμυντικοί. οι σεντερφόροι είναι για να σκοράρουν

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
http://[URL unfurl="true"]www.pallavoliste.it/photo_gallery/stefanaveljkovic01.jpg]http://www.pallavoliste.it/photo_gallery/stefanaveljkovic01.jpg[/img[/URL]]
[img]http://img52.imageshack.us/img52/6981/serviavolei.jpg
URL]]  Stefana Veljković

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
τύπε, μιας και είσαι τόσο μεγάλος γνώστης του τένις, εξήγησέ μας τι είναι αυτό το μπάκχαμ; γιατί με τα λίγα αγγλικά που ξέρω, κατά λέξη θα το μετέφραζα "πίσω ζαμπόν"

:2funny: :2funny: :2funny:

Backhand  εννοεί τύπε!  :grin:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
δεν μπερδευτηκα χιουμορ εκανα  :grin: σεντερ φορ εχει το βολει

χαίρω πολύ. και στο βόλευ όμως οι σέντερ τον ίδιο ρόλο έχουν: να σκοράρουν είτε με μπλοκ είτε με καρφί. αυτά τα μακροβούτια είναι συνήθως δουλειά των λίμπερο. άρα σίγουρα μπερδεύτηκες προσπαθώντας να κάνεις χιούμορ

Επισκέπτης
Ρε που το έστειλε το ακόντιο η Υφαντίδου.Μπράβο της  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom