georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
ωραίο στιγμιότυπο, μεγάλε μου. αναρωτιέμαι πόσοι έλληνες ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ μπορούν να κάνουν αυτό που έκανε η βραζιλιάνα λίμπερο
10.09 ο μπολτ,αυτος ο σχολιαστης πρεπει να σταματησει να μιλαει ΑΜΕΣΑ
να σταματησει να μιλαει.ΑΜΕΣΑ καλυτερα?να μιλάει ΕΜΜΕΣΑ; δηλαδή να τα λέει σε άλλον και να μας τα μεταφέρει εκείνος;
Δεν είναι γυναικείο μπάσκετ ρε Γιώργαρεπάντως, μου κάνει εντύπωση που βλέπετε προκριματικά στίβου την ώρα που οι ρώσοι γαμάνε στο μπάσκετ τους συμπαθέστατους ισπανούς
Όχι δεν παρακολούθησα πολλά events παρά μόνο κάποια.για να εχεις αυτη την αποψη μαλλον δεν παρακολουθησες πολλα events...
Κριστιανο, πες του του ανθρωπου για τις γιουχες στη Μαλεεβα οταν πηγαινε να σερβιρει...
πες του για τους εξαλλους πανηγυρισμους σε double fault...
στο beach volley τα ιδια...
μιλαμε για ξεφτιλα, να ντρεπεσαι που εισαι ελληνας...
ηταν και λιμπερο φαντασου αν ηταν σεντερ φορ τη θα εκανε η τυπισαωραίο στιγμιότυπο, μεγάλε μου. αναρωτιέμαι πόσοι έλληνες ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ μπορούν να κάνουν αυτό που έκανε η βραζιλιάνα λίμπερο
να σταματησει να μιλαει.ΑΜΕΣΑ καλυτερα?
Δεν είναι γυναικείο μπάσκετ ρε Γιώργαρε
ηταν και λιμπερο φαντασου αν ηταν σεντερ φορ τη θα εκανε η τυπισα
Το δέχομαι σαν φιλοφρόνηση.από σένα δεν περίμενα να γράψεις τίποτα διαφορετικό
δεν μπερδευτηκα χιουμορ εκανα σεντερ φορ εχει το βολειμεγάλε μου, μπερδεύτηκες. το στιγμιότυπο δείχνει σωτήρια επέμβαση. σε αυτά είναι καλοί οι αμυντικοί. οι σεντερφόροι είναι για να σκοράρουν
τύπε, μιας και είσαι τόσο μεγάλος γνώστης του τένις, εξήγησέ μας τι είναι αυτό το μπάκχαμ; γιατί με τα λίγα αγγλικά που ξέρω, κατά λέξη θα το μετέφραζα "πίσω ζαμπόν"
Πριν λιγο η απολυτη καβλα ισιμπαγεβα περασε για πλακα τα 4.50,δεν περιγραφω αλλο παω να τον παιξω για την ελενα
δεν μπερδευτηκα χιουμορ εκανα σεντερ φορ εχει το βολει
Πριν λιγο η απολυτη καβλα ισιμπαγεβα περασε για πλακα τα 4.50,δεν περιγραφω αλλο παω να τον παιξω για την ελενα
Backhand εννοεί τύπε!