Νέα

Ολυμπιακοι Αγωνες 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα O Gentleman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Στον τελικό της τετράκωπου άνευ πηδαλιούχου το ελληνικό πλήρωμα , με τους:
Στέργιο Παπαχρήστο, Γιάννη Τσίλη, Γιώργο Τζιάλλα και Γιάννη Χρήστου τερμάτισε στην τέταρτη θέση με χρόνο 6:11.43.

[size=15pt]Χάλκινο μετάλλιο[/size] στον τελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών για τις  Αλεξάνδρα Τσιάβου & Χριστίνα Γιαζιτζίδου !!

Συγχαρητηρια στα δυο πληρωματα!!!

Μπραβο στις κοπελες!!!!!  :)

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αυτες που τρεχουν τα 3 χλμ ειναι ολες ΧΑΛΙΑ

OP
OP
O Gentleman

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
τρομερο γκολ της Ιαπωνιας!
σε συγκρουση τερματοφυλακα, αμυντικου και επιθετικου, ο ιαπωνας εμεινε ορθιος, το καρφωσε, πανηγυρισε και μετα αποχωρησε με φορειο!!!

OP
OP
O Gentleman

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Λογαριάζατε χωρίς τον  Άντι Μάρεϊ που θα παίζει και εντός έδρας !! :2funny: :2funny:

ειναι επαναληψη του τελικου του Γουιμπλεντον, πριν απο 3-4 βδομαδες στο ιδιο γηπεδο...
ο Μαρει πηρε το 1ο σετ και ηταν πολυ καλος και στο 2ο...
μετα εκλεισε η οροφη και σε συνθηκες "ηρεμιας", ο ελβετος εκανε περιπατο...

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ποτε θα τρεξει ο μπολτ,περιμενω μια ωρα

OP
OP
O Gentleman

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
ο ελβετος νομίζω ότι είναι ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών  όχι τόσο γιαυτα που έχει κατακτήσει αλλα γιατί κάνει πράγματά που δεν μπορεί να κάνει κανείς.νομίζω οι είναι ο καλύτερα τεχνικά καταρτισμένος παίχτης

μακραν...

OP
OP
O Gentleman

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
του Γιάννη Δάρα

Η παραχάραξη της ιστορίας του Ολυμπισμού και οι ανυπόστατοι ισχυρισμοί για την προέλευση της Ολυμπιακής φλόγας όπως και το αίτημα για μεταφορά της κοιτίδας του Ολυμπισμού από την Ολυμπία στην Αντάλεια, όπως διατυπώθηκαν από τον Τούρκο Πρωθυπουργό προκαλούν θυμηδία σε όλο τον κόσμο.  :helpplea:  :tickedoff:

Παράλληλα αποδεικνύουν πως κάποιοι δεν διστάζουν να ξεπεράσουν κάθε όριο. Ακόμη δεν έχω δει κάποια αντίδραση από την ελληνική κυβέρνηση και την ΕΟΕ. Ίσως τα οδοιπορικά των αθλητών είναι πιο σημαντικό θέμα. Πιστεύω πως έστω και αργά θα αντιδράσουν σε αυτή την απίστευτη πρόκληση.  :helpplea:

Το "ρεπορτάζ" αυτό προβλήθηκε έντονα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αθλητικών Συντακτών, AIPS, με άρθρο που υπογράφει η αυστραλέζα γενική γραμματέας της, κα Ρόσλιν Μόρις στο site της AIPS και στάθηκε με e-mail σε χιλιάδες δημοσιογραφους σε όλο τον κόσμο. Από τον τρόπο γραφής και τον τίτλο, κάποιος που δεν έχει ιδιαίτερη γνώση προερχόμενος από την Ασία, την Αφρική ή τη Λατινική Αμερική, μπορεί και να πιστέψει πως η φλόγα ίσως ξεκίνησε από την Αντάλεια. : helpplea:
Ένα άρθρο χωρίς καμία ιστορική αναφορά στην γέννηση του Ολυμπιακού κινήματος, στην πραγματική ιστορία, χωρίς κανένα αντεπιχείρημα. Ένα κείμενο-όνειδος για τη δημοσιογραφία και την Παγκόσμια Ομοσπονδία που φαίνεται πως οι δημόσιες σχέσεις και δεν ξέρω τι άλλο, είναι πιο σημαντικά από την αλήθεια. Οι δημοσιογράφοι και οι Ενώσεις τους δεν μπορούν να παίζουν "πολιτικά παιχνίδια".  :idiot:

Θέλω να πιστεύω ότι ο Σύνδεσμος Ελλήνων Αθλητικών Συντακτών θα αντιδράσει σε αυτή την πρόκληση, που προσβάλλει με τον τρόπο που γράφτηκε και προβλήθηκε από το γραφείο της AIPS στο Λονδίνο αυτό το "ρεπορτάζ", όλους τους Ελληνες δημοσιογράφους. Θέλω να δω πως θα ξεπληρωθεί αυτό το άρθρο...  :think:

το λιπος προφανως εχει ξεχειλισει απο το στομαχι του Δαρα και εχει φτασει πλεον και στο κεφαλι του!
αν ασχοληθει η ΕΟΕ ή οποιοσδηποτε επισημος απο την Ελλαδα, αυτοματως θα δοθει αξια στο συγκεκριμενο δημοσιευμα...
αφηστε τους να τα λενε μονοι τους, να γελαει ο κοσμος...

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
περασε στο αλμα επι κοντω μια...πως το παθαμε...

κανε κανα μπανιο κι ας τα σχολια  :birdman:

Δεν εχω δει τπτ σημερα...Τωρα γυρισα απο καφε κ ειδα να μιλανε οι χαλκινες κοπελες της κωπηλασιας....    :birdman:

OP
OP
O Gentleman

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Όντας κι εγώ στο ΟΑΚΑ στον τελικό των 200m που καθυστέρησε να ξεκινήσει ο αγώνας από τις γιούχες και τα "Κεντέρης-Κεντέρης",έχοντας πληρώσει κι εισιτήριο με καπέλο(μικρό) ο μαλάκας,τείνω να συμφωνήσω με τον Κριστιάνο.Από την άλλη όμως η συμπεριφορά μας ως φίλαθλοι το 2004 ήταν πολύ καλή.

για να εχεις αυτη την αποψη μαλλον δεν παρακολουθησες πολλα events...
Κριστιανο, πες του του ανθρωπου για τις γιουχες στη Μαλεεβα οταν πηγαινε να σερβιρει...
πες του για τους εξαλλους πανηγυρισμους σε double fault...
στο beach volley τα ιδια...
μιλαμε για ξεφτιλα, να ντρεπεσαι που εισαι ελληνας...

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Πριν λιγο η απολυτη καβλα ισιμπαγεβα περασε για πλακα τα 4.50,δεν περιγραφω αλλο παω να τον παιξω για την ελενα :cum:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
καβλωμενες ρωγες η τυπισσα...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
τύπε παρακολουθώ τένις απο τη δεκαετία του 80
.............................................
ο μοναδικός στο κόσμο που κάνει [size=17pt]μπακχαμ[/size] με το ενα χέρι  

τύπε, μιας και είσαι τόσο μεγάλος γνώστης του τένις, εξήγησέ μας τι είναι αυτό το μπάκχαμ; γιατί με τα λίγα αγγλικά που ξέρω, κατά λέξη θα το μετέφραζα "πίσω ζαμπόν"

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
10.09 ο μπολτ,αυτος ο σχολιαστης πρεπει να σταματησει να μιλαει ΑΜΕΣΑ

Stories

Νέο!

Stories