Νέα

Ολυμπιακοι Αγωνες 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα O Gentleman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
O Gentleman

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Τώρα για τον τελικό αν θα παίξετε στοίχημα γιά να τα κονομήσετε,παίξτε Φέντερερ γιατί αν θυμάστε πριν 20 μέρες είχε πάρει και το Γουίμπλεντον,τον βολεύει η επιφάνεια πολύ!
Το λέω γιατί τα έχω κονομήσει γερά απο το στοίχημα στο τέννις,μεγάλο ρόλο παίζει η επιφάνεια σε ένα αγώνα και τι βολεύει τον παίκτη!

αυτα δεν τα γνωριζουνε ομως και οι μπουκ??...

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
[size=14pt]21ο Ολυμπιακό μετάλλιο για τον  Μάικλ Φελπς.[/size]

2012-08-03T185018Z_1239521118_LM2E8831GBOJM_RTRMADP_3_OLY-SWIM-SWM1BU-SWM021101.JPG

2012-08-03T190437Z_137922907_LM2E8831GZJO6_RTRMADP_3_OLY-SWIM-SWM1BU-SWM021101.JPG

Με χρόνο με 51.21 κέρδισε το χρυσό στα 100μ πεταλούδα.
Πιθανόν το τελευταίο της καριέρας του σε ατομικό αγώνισμα, αφού δήλωσε ότι αυτοί θα είναι οι τελευταίοι του Ολυμπιακοί.
Το τελευταίο του αγώνισμα στο Λονδίνο θα είναι με την ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ100μ μικτή ομαδική.

2012-08-03T185504Z_1222736838_LM2E8831GJML2_RTRMADP_3_OLY-SWIM-SWM1BU-SWM021101.JPG

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96

Το γνωρίζουν, αλλά στους τελικούς συνήθως οι αποδόσεις είναι μεγάλες.
Πως πιάσαμε κορόιδο τον ΟΠΑΠ στον τελικό του Euro 2012 Ισπανία-Ιταλία? :2funny:
2 απόδοση είχαν οι Ισπανοί. :cheesy: Γέμισε η τσέπη μας και όχι μόνο!!! ;)

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Αμερικανες-σερβες στην ετ3  :cum: :cum:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Οι μπούκ πολλές φορές μπλοφάρουν γιά να παραπλανούν τους παίκτες!
Τώρα που είναι σε φόρμα ο Φέντερερ δεν πιάνεται αλλά είναι λογικό αν περάσει ο Τζόκοβοτς να βγάλει τα ποσοστά 3.00 Τζόκοβιτς/2.70 Φέντερερ και είναι καλά ποσοστά για τελικό!
Εξάλλου στο ίδιο γήπεδο ο Φέντερερ κέρδισε και τους 2 πριν 20 μέρες,τον Τζόκοβιτς στον ημιτελικό και τον Μάρευ στον τελικό!
π.χ. η επιφάνεια είναι πολύ γρήγορη για τον Ναδάλ και γι αυτό νομίζω δεν έπαιξε,θα το έπαιξε τραυματισμένος όπως πάντα εκεί που δεν τον παίρνει!
Εδώ θα είμαι και μετά τον τελικό και θα τα πούμε,εγώ σας είπα στανταράκι!

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Aλλη μια επιτυχια για τον τσατουμα :jerking:ποιος ο λογος που στελνουμε αυτο τον αθλητη(λεμε τωρα)αφου δεν κανει τιποτα σε κανενα αγωνα.με μια λεξη πουθενας

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Ο Αλέξανδρος Παπαδημητρίου δεν κατέφερε  να προκριθεί στον τελικό  της σφύρας.
Με  67,19 μέτρα κατετάγει στη 37η θέση.
Αυτή ήταν όμως η πέμπτη συμμετοχή του σε Ολυμπιάδες και σε ηλικία 39 ετών αποχωρεί από τους στίβους!
Πήρε μέρος στην Ατλάντα  το 1996, στο Σύδνεϋ το 2000, στην Αθήνα το 2004, στο Πεκίνο το 2008 και τώρα στο Λονδίνο.
Καλύτερη του θέση η 12η θέση στους Ολυμπιακούς του Σύδνεϋ , με επίδοση 73,30 μέτρα.

alex_papadimitriou.jpg

Για όποιους δεν βαριούνται το διάβασμα θα παραθέσω και ένα άρθρο του Βασίλη Σαμπράκου:

http://[URL unfurl="true"]www.sport-fm.gr/resrc/banners/insidesports.jpg[/img[/URL]]
[size=16pt]
Αυτός που θα ‘πρεπε να αποκαλούμε μεγάλο Έλληνα αθλητή[/size]

Είχα την τύχη να μεγαλώνω στη διάρκεια της δεκαετίας του ’80, τον καιρό που στην Ελλάδα ζούσε μια πολύ πιο κανονική, αυθεντική αντίληψη για τον αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό. Τότε που δεν ζητούσαμε να δούμε μετάλλια και πρωτιές για να εκτιμήσουμε και να θαυμάσουμε, να χειροκροτήσουμε την προσπάθεια ενός Ελληνα αθλητή. Τότε που δεν μας ενέπνεαν μόνο τα μετάλλια και τα ρεκόρ.

Ευτυχώς για μένα, η αθλητική ανατροφή εκείνης της εποχής με θωράκισε επαρκώς για να καταφέρω να αποκρούσω όσα επρόκειτο να επιτεθούν στο κεφάλι μου στη διάρκεια των επόμενων δεκαετιών. Κάπως έτσι κατάφερα να εκτιμώ αληθινά την προσπάθεια των αθλητών, να σέβομαι και να θαυμάζω τον αγώνα τους και να μην εξαρτώ τον θαυμασμό και την εκτίμησή μου από τα μετάλλια που κρεμούσαν στο στήθος.

Δεν εκτίμησα ποτέ τον αγορασμένο πρωταθλητισμό και τα κατασκευάσματά του. Κάποτε εξήγησα στον εαυτό μου ότι πιθανόν αυτό να συνέβαινε από ζήλια, δηλαδή επειδή δεν κατάφερα να κάνω πρωταθλητισμό στα αθλήματα που καταπιάστηκα. Πολύ γρήγορα όμως συνειδητοποίησα ότι δεν επρόκειτο για αυτό, διότι συνέχισα να θαυμάζω, ίσως και περισσότερο, όσους γνήσιους μεγάλους αθλητές συναντούσα.

Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Αλέξανδρος Παπαδημητρίου, με τη συγκινητική παρουσία του για 5η φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Περίμενα πώς και πώς να τον δω να είναι εκεί, να συμμετέχει και να αποχωρεί περήφανα και λαμπρά, με την 5η συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Ειμαστε συνομήλικοι με τον Αλέξανδρο, είναι αθλητής της γενιάς μου και βλέπω στον αθλητισμό του όσα θαυμάζω, εκτιμώ και σέβομαι. Ενας αυθεντικός κύριος του αθλητισμού, που εδώ και 20 χρόνια μας έτρεφε μόνο με υγιεινή, καθαρή αθλητική τροφή. Δίχως ντόπα, δίχως δηθενιές, δίχως βεντετιλίκια, δίχως φτηνή εμπορία του πρωταθλητισμού του, δίχως στημένα αβανταδόρικα δημοσιεύματα. Εκανε ταπεινό, αληθινό αθλητισμό, όπως θα έπρεπε να είναι.

Στην Ελλάδα, την πατρίδα του αποτελέσματος, εδώ που φτάσαμε να γουρλώνουμε τα μάτια μόνο μπροστά στη λάμψη των χρυσών μεταλλίων, και μάθαμε να ακυρώνουμε πορείες και διάρκεια ετών στον υψηλό αθλητισμό, παιδιά που κάθονται όλη μέρα σε μια καρέκλα, τρέφονται με junk food, και έχουν μπει, στη ζωή τους, σε στάδιο μόνο για να καθίσουν στην καρέκλα του θεατή, έχουν φτάσει να απαξιώνουν, με το πληκτρολόγιό τους, σε χρόνο dt καριέρες σαν αυτή του Παπαδημητρίου, να μετατρέπουν αθλητές αυτού του επιπέδου σε κοινούς θνητούς, απλές αναφορές σε μονόστηλα ή στο τελευταίο πάτωμα ενός αθλητικού website. Διότι εδώ είναι Ελλάδα, εδώ και περίπου δυόμισι δεκαετίες δεν υπάρχει χώρος για να αναδειχθεί ένας αληθινά μεγάλος αθλητής που δεν έβαλε κηροζίνη στο ντεπόζιτό του για να μετατρέψει το τρέξιμο ή το άλμα του σε πτήση και να την εξαργυρώσει με μετάλλια.

Στην ηλικία του Αλέξανδρου, θαυμάζω τον εαυτό μου που βρίσκει κουράγιο σχεδόν καθημερινά να σταθεί για περίπου 25’ λεπτά πάνω σε ένα διάδρομο για γρήγορο περπάτημα ή χαλαρό τρέξιμο, με αποθεώνω που κάνω ασκήσεις για να κρατώ ξύπνιο το σώμα μου. Και επειδή ξέρω πώς είναι να ζορίζεις το κορμί σου στα 39, έστω τόσο ερασιτεχνικά, υποκλίνομαι στον αθλητισμό ενός τύπου που έφτασε σήμερα, στα 39, να περπατήσει λεβέντικα στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου ως ενεργός πρωταθλητής και έδωσε τον αγώνα του για 5η φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Και εξοργίζομαι που βλέπω δίπλα μου πιτσιρικάδες και πιτσιρίκες όλων των ηλικιών, ακόμη και του ενεργού αθλητισμού, που προσπερνούν αδιάφορα το μεγαλείο του Παπαδημητρίου και νιώθουν, ή ένιωθαν, θαυμασμό για όλα τα κατασκευάσματα του πληρωμένου πρωταθλητισμού.

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Οι μπούκ πολλές φορές μπλοφάρουν γιά να παραπλανούν τους παίκτες!
Τώρα που είναι σε φόρμα ο Φέντερερ δεν πιάνεται αλλά είναι λογικό αν περάσει ο Τζόκοβοτς να βγάλει τα ποσοστά 3.00 Τζόκοβιτς/2.70 Φέντερερ και είναι καλά ποσοστά για τελικό!
Εξάλλου στο ίδιο γήπεδο ο Φέντερερ κέρδισε και τους 2 πριν 20 μέρες,τον Τζόκοβιτς στον ημιτελικό και τον Μάρευ στον τελικό!
π.χ. η επιφάνεια είναι πολύ γρήγορη για τον Ναδάλ και γι αυτό νομίζω δεν έπαιξε,θα το έπαιξε τραυματισμένος όπως πάντα εκεί που δεν τον παίρνει!
Εδώ θα είμαι και μετά τον τελικό και θα τα πούμε,εγώ σας είπα στανταράκι!
τυπε σε σενα στηριζομαι για να παω φετος στην παρο :grin:μονο να περασει το στανταρακι σου

OP
OP
O Gentleman

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616

προφανως κατι εχεις μπερδεψει...
αν εδιναν αυτες τις τιμες οι μπουκ, θα εμπαιναν μεσα, αφου θα μπορουσαμε να κερδισουμε παιζοντας και τους δυο!

1.70 με 2.40 ειναι οι τιμες του τελικου και, αν ειναι καλες οι καιρικες συνθηκες παιξτε Φεντερερ... αν φυσαει, παιξτε Μαρει...
αν βρεχει και κλεισει η οροφη, παιξτε Φεντερερ ενα τσουβαλι!

eli35

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
1
Ποιός είπε ότι οι Αμερικανοί δεν είναι φιλέλληνες; Τους κάνανε τους Νιγηριανούς που τόλμησαν να μας νικήσους φέτες.

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96

προφανως κατι εχεις μπερδεψει...
αν εδιναν αυτες τις τιμες οι μπουκ, θα εμπαιναν μεσα, αφου θα μπορουσαμε να κερδισουμε παιζοντας και τους δυο!

1.70 με 2.40 ειναι οι τιμες του τελικου και, αν ειναι καλες οι καιρικες συνθηκες παιξτε Φεντερερ... αν φυσαει, παιξτε Μαρει...
αν βρεχει και κλεισει η οροφη, παιξτε Φεντερερ ενα τσουβαλι!

Λογαριάζατε χωρίς τον  Άντι Μάρεϊ που θα παίζει και εντός έδρας !! :2funny: :2funny:

2012-08-03T181526Z_139768477_TB3E8831EPCFJ_RTRMADP_3_OLY-TENN-TEMSIN-TEM001202.JPG

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Και δεν μετράει το εντός έδρας στο τέννις γιατί όλοι κάνουν ησυχία!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Πελάτης καλός του Ρότζερ και χασούρας μεγάλος!
Δαγκωτό Ελβετός!!!
τύπε παρακολουθώ τένις απο τη δεκαετία του 80.ο ελβετος νομίζω ότι είναι ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών  όχι τόσο γιαυτα που έχει κατακτήσει αλλα γιατί κάνει πράγματά που δεν μπορεί να κάνει κανείς.νομίζω οι είναι ο καλύτερα τεχνικά καταρτισμένος παίχτης ο μοναδικός στο κόσμο που κάνει μπακχαμ με το ενα χέρι  :rockon: όταν ολι οι άλλοι κάνουν με τα δυο.ο μοναδικός παίχτης που τον βλέπεις να παίζει 5 ώρες και δεν έχει δείξει σημάδια κούρασης.τρομερή κατανομή ενέργειας στο παιχνίδι.και εγώ θα παίξω ροτζερ  :rockon:

allen221

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Τουρκικό παραλήρημα για την Ολυμπιακή Φλόγα  :think:  :helpplea: :headbang:
Σε μια πρωτοφανή κίνηση προέβη η Τουρκία η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ υποστηρίζει ότι η Ολυμπιακή Φλόγα, το σύμβολο των Ολυμπιακών Αγώνων, της ανήκει και θα πρέπει να της επιστραφεί!

Ναι, καλά διάβασατε. Τα παραπάνω φοβερά και τρομερά υποστήριξε από το Λονδίνο ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν  :idiot: σε συνάντησή του με τον πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Ζαγκ Ρογκ.

Συγκεκριμένα οι Τούρκοι υποστηρίζουν ότι σε κοντινή απόσταση από την Αττάλεια, υπάρχει ένα βουνό με το όνομα Όλυμπος, στην περιοχή της αρχαίας Λυκίας, όπου το έδαφος πυρακτώνεται με φυσικούς τρόπους, λόγω ύπαρξης μεθανίου στο υπέδαφος κι ανάβουν για χιλιάδες τώρα χρόνια.

Μάλιστα αναφέρουν πως σύμφωνα με τον τοπικό μύθο αυτή είναι η περιοχή είναι η αρχική πηγή της Ολυμπιακής Φλόγας, που καίει στην Αρχαία Ολυμπία!

Εμείς, σύμφωνα με τα όσα ξέρουμε, η Ολυμπιακή Φλόγα είναι αναπαράσταση της κλοπής φωτιάς του Δία από τον Προμηθέα και οι ρίζες της βρίσκονται στην αρχαία Ελλάδα, όπου μια φωτιά κρατούνταν άσβεστη κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

Όμως οι Τούρκοι φαίνεται να έχουν τα δική τους άποψη και θέλουν να αλλάξουν την ίδια την Ιστορία.

Μάλιστα επιμένουν τόσο πολύ στη θέση τους, με τον υπουργό της Τουρκίας για την Νεολαία και τον Αθλητισμό, Σουάτ Κίλιτς σε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη (1/8) από το Λονδίνο να μιλά για τη συνάντηση Ερντογάν με τον Ζαγκ Ρογκ και να κάνει ειδική αναφορά στο αίτημά τους για την Ολυμπιακή Φλόγα.

«Ο πρωθυπουργός εξήγησε στον Ζαγκ Ρογκ ότι η Τουρκία είναι η ρίζα της Ολυμπιακής Φλόγας και θέλουμε πίσω στη χώρα μας. Ανέφερε επίσης, ότι ο ίδιος ο Ζακ Ρογκ και τα μέλη της ΔΟΕ έχουν δικαίωμα να φέρουν πίσω την Ολυμπιακή Φλόγα στις ρίζες της. Η Ανατολία περιμένει τη Φλόγα της» ήταν οι προκλητικές δηλώσεις του.  :2funny:

Να σημειώσουμε ότι αντιπροσωπεία της Τουρκίας βρίσκεται στο Λονδίνο, καθώς μαζί με τη Μαδρίτη και το Τόκιο διεκδικεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

ΠΗΓΗ: Sentragoal.gr
του Γιάννη Δάρα

Η παραχάραξη της ιστορίας του Ολυμπισμού και οι ανυπόστατοι ισχυρισμοί για την προέλευση της Ολυμπιακής φλόγας όπως και το αίτημα για μεταφορά της κοιτίδας του Ολυμπισμού από την Ολυμπία στην Αντάλεια, όπως διατυπώθηκαν από τον Τούρκο Πρωθυπουργό προκαλούν θυμηδία σε όλο τον κόσμο.  :helpplea:  :tickedoff:

Παράλληλα αποδεικνύουν πως κάποιοι δεν διστάζουν να ξεπεράσουν κάθε όριο. Ακόμη δεν έχω δει κάποια αντίδραση από την ελληνική κυβέρνηση και την ΕΟΕ. Ίσως τα οδοιπορικά των αθλητών είναι πιο σημαντικό θέμα. Πιστεύω πως έστω και αργά θα αντιδράσουν σε αυτή την απίστευτη πρόκληση.  :helpplea:

Το "ρεπορτάζ" αυτό προβλήθηκε έντονα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αθλητικών Συντακτών, AIPS, με άρθρο που υπογράφει η αυστραλέζα γενική γραμματέας της, κα Ρόσλιν Μόρις στο site της AIPS και στάθηκε με e-mail σε χιλιάδες δημοσιογραφους σε όλο τον κόσμο. Από τον τρόπο γραφής και τον τίτλο, κάποιος που δεν έχει ιδιαίτερη γνώση προερχόμενος από την Ασία, την Αφρική ή τη Λατινική Αμερική, μπορεί και να πιστέψει πως η φλόγα ίσως ξεκίνησε από την Αντάλεια. : helpplea:
Ένα άρθρο χωρίς καμία ιστορική αναφορά στην γέννηση του Ολυμπιακού κινήματος, στην πραγματική ιστορία, χωρίς κανένα αντεπιχείρημα. Ένα κείμενο-όνειδος για τη δημοσιογραφία και την Παγκόσμια Ομοσπονδία που φαίνεται πως οι δημόσιες σχέσεις και δεν ξέρω τι άλλο, είναι πιο σημαντικά από την αλήθεια. Οι δημοσιογράφοι και οι Ενώσεις τους δεν μπορούν να παίζουν "πολιτικά παιχνίδια".  :idiot:

Θέλω να πιστεύω ότι ο Σύνδεσμος Ελλήνων Αθλητικών Συντακτών θα αντιδράσει σε αυτή την πρόκληση, που προσβάλλει με τον τρόπο που γράφτηκε και προβλήθηκε από το γραφείο της AIPS στο Λονδίνο αυτό το "ρεπορτάζ", όλους τους Ελληνες δημοσιογράφους. Θέλω να δω πως θα ξεπληρωθεί αυτό το άρθρο...  :think:

Συνημμένα

• dimosievma floga.jpg
    dimosievma floga.jpg
    54,4 KB · Εμφανίσεις: 11

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Πελάτης καλός του Ρότζερ και χασούρας μεγάλος!
Δαγκωτό Ελβετός!!!

Για το πελάτης και χασούρας έχεις ένα πόντο!  ;)
Αλλά το "Λογαριάζατε χωρίς τον  Άντι Μάρεϊ..." το έγραψα γιατί απόντος του Τζόκοβιτς από τον τελικό, οι αποδόσεις δεν θα έχουν καμιά σχέση με αυτές που είχες γράψει.
Τον Φέντερερ τον δίνουν περί το 1,60 και τον Μάρεϊ  περί το 2,20.
Πολύ μικρό για να πάρεις ρίσκο με τον Μάρεϊ, αλλά και μικρό για να βάλεις πολλά λεφτά στον Φέντερερ! :(

http://[URL unfurl="true"]www.politis-sports.com/sportpics/tennis_20120708.jpg[/img[/URL]]

[QUOTE="tenniskiller, post: 3976462"]
Μην φοβού!!!!!
[/quote]

Στον τελικό του Γουίμπλεντον ήταν αλλιώς τα πράγματα, γιατί ο Μάρεϊ  είχε να αντιμετωπίσει και την "κατάρα Φρεντ Πέρι" εξαιτίας της οποίας Βρετανός δεν κατέκτησε από το 1936 το Grand Slam του Λονδίνου!  ;D

[img]http://[URL unfurl="true"]www.ert.gr/sport/media/k2/items/cache/5148f1a86d5beaa050959cc0d88e6ffb_XL.jpg?t=1341590542[/img[/URL]]

[QUOTE="tenniskiller, post: 3976471"]
Και δεν μετράει το εντός έδρας στο τέννις γιατί όλοι κάνουν ησυχία!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]

Και άλλο πόντο παίρνεις εδώ!  ;) Ότι και να λέμε για τους άγγλους σε αυτά τα θέματα έχουν έχουν παιδεία!
Αν στο "Αθήνα 2004" ο Μασού είχε Έλληνα αντίπαλο θα τον έλεγα εγώ  αν πήγαινε το χρυσό μετάλλιο την Χιλή.
Θα είχαμε στοιβάξει στο γήπεδο 15000 χιλιάδες άτομα κλείνοντας τους διαδρόμους, τα μισά θα κάπνιζαν βρίζοντας τον διαιτητή σε κάθε μπαλιά που ήταν κοντά στην γραμμή, τα υπόλοιπα θα μασουλούσαν  πατατάκια γιουχάροντας τον Μασού όταν έκανε σέρβις,  ενώ για ballboys θα του έσπαζαν τα νεύρα δίνοντας του την μπάλα συρτά! ;D

[img]http://[URL unfurl="true"]www.springheadliberalclub.org/Wimbledon%202011.jpg[/img[/URL]]

mpaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Natasha Hastings

Συνημμένα

• natasha.jpg
    natasha.jpg