Επισκέπτης
δεν παιζεσαι με τιποταχαχαχα, έχεις δίκιο, μεγάλε μου. κάτω από τον μανδύα του χιούμορ, κάθε παπαριά δικαιολογείται.
ωραίος. απολαυστική η αντιπαράθεση. συμφωνώ να τη λήξουμε και να ασχοληθούμε με τους αγώνες
δεν παιζεσαι με τιποταχαχαχα, έχεις δίκιο, μεγάλε μου. κάτω από τον μανδύα του χιούμορ, κάθε παπαριά δικαιολογείται.
ωραίος. απολαυστική η αντιπαράθεση. συμφωνώ να τη λήξουμε και να ασχοληθούμε με τους αγώνες
δεν παιζεσαι με τιποτα
ενταξει τελος. οταν λεμε κατι, δεν ξελεμεβρε, δεν είπες να το λήξουμε; κόλλησες για τα καλά ε; σε συμπονώ. το είχα πάθει κι εγώ μια φορά
Ρε που το έστειλε το ακόντιο η Υφαντίδου.Μπράβο της
Φίλτατοι γίνεται ματσάρα Λιθουανία-ΗΠΑ! Το χτυπάνε το ματσάκι οι Λιθουανοί μέχρι στιγμής παίζουν με άπλετο πάθος!
εν τω μεταξύ στην ετ1 η αραπίνα γαμάει τη σαράποβα και στην νετ παιζει μπάσκετ η usa
===
Η Σαράποβα έπεσε .... σ' αράπωβα
11-9 χασαμε απο τους Ισπανους
Κύκνειο άσμα για τον Michael Phelps με ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο, το 22ο Ολυμπιακό μετάλλιο της καριέρας του, με την ομάδα σκυταλοδρομίας 4 χ 100 μεικτή ομαδική.
Κολύμπησαν οι : Matthew Grevers στο ύπτιο, Brennan-Hansen στο πρόσθιο, Michael Phelps στην πεταλούδα και Nathan Adrian στο ελεύθερο.