kongas
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
πολο, σφυροβολια...γυναικεια πυγμαχια,παλη
πολο, σφυροβολια...γυναικεια πυγμαχια,παλη
για τις πουτσες που ανεφερεςοτι κολυμβηση και να ειναι μανταμ, τα κολαρακια τους ειναι πετρες κανονικες,εγω αυτο βλεπω.
κατι αλλες λεσβιες τωρα παιζουν στον τελικο... ποδοσφαιρου!!!
ναι!!! γυναικειο ποδοσφαιρο! υπαρχει και τετοιο! χαχαχα!
τι αλλο θα σκαρφιστουν οι πουστηδες!
μην τον παραθέτεις γιατί μετά πρέπει να βλε΄πουμε διαρκώς το σιχαμένο αβατάρι του.για τις πουτσες που ανεφερες
Γυναικείο χαντμπολ τέζα στις λεσβίες.
αυτη δεν ειναι μια γερμανιδα που της ειχε πιασει το βυζι ενας παιχτης τυπε?Μην λες τέτοια τύπε, θα σου βγάλουν κόκκινη κάρτα!
ειμαι σιγουρος οτι ολες εχουν βγαλει κατι πουτσες απο τα αναβολικα,σαν αυτη που εχω στο αβαταρ μου.για τις πουτσες που ανεφερες
τυπε για τις αρσιβαριστριες τι γνωμη εχεις?ειμαι σιγουρος οτι ολες εχουν βγαλει κατι πουτσες απο τα αναβολικα,σαν αυτη που εχω στο αβαταρ μου.
τυπε την γαμησες αν μπλεξεις με καμια τετοια στην κυριολεξια.τυπε για τις αρσιβαριστριες τι γνωμη εχεις?
κοιτα μια μουτσουνα
http://[URL unfurl="true"]www.elconfidencial.com/fotos/enimagenes/2007041811halterofilia_t_g.jpg[/img[/URL]]
[img]http://ww1.hdnux.com/photos/14/40/76/3280768/3/628x471.jpg
αυτη δεν ειναι μια γερμανιδα που της ειχε πιασει το βυζι ενας παιχτης τυπε?
αμερικανιες τυπεγιατι φορανε ακουστικα ολοι τους? το εχω δει και σε αλλους... στο στιβο, στην κολυμβηση... νεα μοδα ειναι τουτη?
τι θελουν να μας το παιξουν?
"καμποσοι"?... "ειμαστε υπερανω"?... "δεν ασχολουμαστε με το μικροκοσμο σας"?
Δε γαμιεστε ρε ψωναρες! Επειδη γινατε πολυδιαφημισμενοι, την ψωνησατε?
Η μουσικη ηρεμει το πνευμα και βοηθαει στην αυτοσυγκεντρωση.γιατι φορανε ακουστικα ολοι τους? το εχω δει και σε αλλους... στο στιβο, στην κολυμβηση... νεα μοδα ειναι τουτη?
τι θελουν να μας το παιξουν?
"καμποσοι"?... "ειμαστε υπερανω"?... "δεν ασχολουμαστε με το μικροκοσμο σας"?
Δε γαμιεστε ρε ψωναρες! Επειδη γινατε πολυδιαφημισμενοι, την ψωνησατε?
αχαχα..... η ακοντίστρια αφού καπάρωσε το χρυσό πήγε στους δικούς της για τις αγκαλιές και ο γκόμενος/άντρας της της χούφτωσε κανονικά και απροκάλυπτα την κωλάρα
Ωραίος.
ναι ακουγαν και στο χωριο τους μουσικη τα βλαχακιαΗ μουσικη ηρεμει το πνευμα και βοηθαει στην αυτοσυγκεντρωση.