You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ολυμπιακοι Αγωνες 2012
- Μέλος που άνοιξε το νήμα O Gentleman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 77K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Απίστευτη επίδοση στο 800άρι.
Btw και μιας κι επίκειται ο τελικός των 200m ,η χάλκινη ολυμπιονίκης του μήκους Janay DeLoach είναι συνεπίθετη του χρυσού ολυμπιονίκη στη Σεούλ στα 200m( Joe DeLoach)
Btw και μιας κι επίκειται ο τελικός των 200m ,η χάλκινη ολυμπιονίκης του μήκους Janay DeLoach είναι συνεπίθετη του χρυσού ολυμπιονίκη στη Σεούλ στα 200m( Joe DeLoach)
Επισκέπτης
o μπολτ απλα δεν παίζεται.έκανε περίπατο άλλη μια φορά..... στα τελευταία μέτρα σταμάτησε και έχασε ένα ολυμπιακό ρεκόρ..
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ΑΠΛΑ ΘΕΟΣ!!!!Ακόμα ένα χρυσό για τον Usain Bolt στα 200 μέτρα με 19.32
ΑΠΛΑ ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΤΖΑΜΑΙΚΑ
Επισκέπτης
επειδή εγώ ειμαι άσχετος με τον στίβο ας μπουν τώρα οι ειδικοί να μας που αν η διάφορα είναι μικρή αν έκανε κακή εκκίνηση αν αν αν.........η ουσία είναι μια ο άνθρωπος δεν χάνει με τιποτα στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα..
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
3στα3
τους εχουν πιασει αμερικανακια του αμερικανους
Cr9
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 408
- Πόντοι
- 96
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
ο γιουσαϊν τυπε φοραει νωντοφυλακτο γιαυτο σκιζει τον εχεις προσεξει πριν την εκκινηση καθε φορα κανει επικληση στο θεο νωντα ;)3στα3
Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Δεν παίζεται ο Μπολτ! Απλά ρισπέκτ.. Τι σου κάνουν οι γεννιές πάντως, ο Κεντέρης με 20.09 είχε πάρει το χρυσό ενώ τώρα θα ταν έκτη θέση
Αυτή η φουρνιά δεν χτυπιέται με τπτ!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
η εκκινηση στα 200 δεν παίζει μεγάλο ρόλο. μεγάλο ρόλο παίζει το κουλουάρ.επειδή εγώ ειμαι άσχετος με τον στίβο ας μπουν τώρα οι ειδικοί να μας που αν η διάφορα είναι μικρή αν έκανε κακή εκκίνηση αν αν αν.........η ουσία είναι μια ο άνθρωπος δεν χάνει με τιποτα στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα..
ο μπλέικ έχοντας το καλύτερο και ο μπολτ το 3ο χειρότερο μετά το 1 και το 2 τερμάτισε περπαντώντας τα τελευταία 4 βήματα.
κρίμα που γουστάρει τα καραγκιοζιλίκια.
εάν ήταν απλά αθλητής θα είχε κάνει παγκόσμιο και στα 100 και στα 200.
ειδικά στα 200 εάν έτρεχε στο 4/5 και δεν μαλακιζόταν στο τέλος θα έκανε κάτω απο 19.2
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
μετά τον πάπια που ακόμα τον θεωρώ καλύτερο 200άρη απ τον μπολτ, ο μπολτ και το χάος.Δεν παίζεται ο Μπολτ! Απλά ρισπέκτ.. Τι σου κάνουν οι γεννιές πάντως, ο Κεντέρης με 20.09 είχε πάρει το χρυσό ενώ τώρα θα ταν έκτη θέση
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μεγαλη η χαρη Του τυπεο γιουσαϊν τυπε φοραει νωντοφυλακτο γιαυτο σκιζει τον εχεις προσεξει πριν την εκκινηση καθε φορα κανει επικληση στο θεο νωντα ;)
Συνημμένα
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Συγχρονισμενη κολυμβηση ειναι μεσιε αλλα σωματα απο κολυμβηση κλασσικητα πουτανακια στην κολυμβηση εχουν κατι κολαρακια ολα,σκετη πετρα ειναι.
αλλα ολες λεσβιες και με πουτσο ειναι απο τα αναβολικα.
arcans82
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2012
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
οτι κολυμβηση και να ειναι μανταμ, τα κολαρακια τους ειναι πετρες κανονικες,εγω αυτο βλεπω.Συγχρονισμενη κολυμβηση ειναι μεσιε αλλα σωματα απο κολυμβηση κλασσικη
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
γυναικεια πυγμαχια,παληκατι αλλες λεσβιες τωρα παιζουν στον τελικο... ποδοσφαιρου!!!
ναι!!! γυναικειο ποδοσφαιρο! υπαρχει και τετοιο! χαχαχα!
τι αλλο θα σκαρφιστουν οι πουστηδες!
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά