kostas3d
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2009
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
σωστος.γιατι οταν οι αλλοι ψηφιζαν αυτος εβλεπε dvdΚαλα. Ας βρασει την ανωτεροτητα του και ας πιει το ζουμι της, αλλά να μην διαμαρτυρεται.
σωστος.γιατι οταν οι αλλοι ψηφιζαν αυτος εβλεπε dvdΚαλα. Ας βρασει την ανωτεροτητα του και ας πιει το ζουμι της, αλλά να μην διαμαρτυρεται.
Καταληγουμε στα ιδια οπως παντα.
Τα ιδια σκατα ειναι ολοι, αρα να κυβερναει το ΠΑΣΟΚ.
Θυμιζω, οτι ΜΙΑ ΦΟΡΑ ειχαμε σχεδον απλη αναλογικη (το 1989-1990) και ηταν η φορα που τα δυο μεγαλυτερα κομματα αγγιξαν το 90%.αυτο καταλαβες; απλα αυτο που λεω ειναι να βγαινει κυβερνηση με δημοκρατικα κριτηρια πλειοψηφιας και οχι με δικτακτορικους μειοψηφικους νομους.Και η ψηφος να γινει υποχρεωτικη και οχι μπουρδελο οπως τωρα που τους βολευει
Τα εχεις μπερδεψει λιγο? Σε ποιες υπηρεσιες του Δημοσιου αναφερεσαι?
Ειναι δυνατον π.χ. να ιδιωτικοποιηθει ενα υπουργειο ή μια εφορια?
Το Δημοσιο δεν γινεται να ιδιωτικοποιηθει, και περαν αυτου εχει και μονιμοτητα απο το Συνταγμα.
Αν αναφερεσαι για τις ΔΕΚΟ, ειναι αλλο θεμα.
Αυτον σιγουρα οχι, γιατι ξεμπερδεψε απο τους ψοφοδεεις.ρε συ Άλεξ, ούτε τον Κωστάκη δεν ετσουξε τόσο που έχασε τις εκλογές!!!
Πού τετοια τυχη.Τον Γιουνκεν τον ακουσες???
Θα σε κανει Γερμανια εδω μεσα
Πόσο οσφυοκάμπτες είστε κάποιοι εδώ μέσα γαμώ το σπίτι μου γαμώ!
Καλα. Ας βρασει την ανωτεροτητα του και ας πιει το ζουμι της, αλλά να μην διαμαρτυρεται.
ρε συ Άλεξ, ούτε τον Κωστάκη δεν ετσουξε τόσο που έχασε τις εκλογές!!!
Η επιλογη "παρατατε με ολοι" ειναι πανευκολη. Αλλά δεν ειναι προταση.Εσύ καταλήγεις εκεί. Όπως άνετα θα κατέληγες και στο "Τα ίδια σκατά είναι όλοι, άρα να κυβερνάει η ΝΔ".
Το είπα και πριν. Τα ζευγαράκια και τα σκατά που βρωμάνε λιγότερο χάρισμά σας.
Τον Γιουνκεν τον ακουσες???
Θα σε κανει Γερμανια εδω μεσα
Στο σχολειο δεν θυμαμαι να μου ειπαν κατι τετοιο.όταν πας και ψηφίζεις έχεις πλήρη συνείδηση του τι κάνεις εκείνη τη στιγμή;
μήπως έχεις ακόμη στο μυαλό σου το μεγαλύτερο ψέμα που σου είπαν στο σχολείο ότι "ψηφίζεις τον εκπρόσωπό σου";
Στο σχολειο δεν θυμαμαι να μου ειπαν κατι τετοιο.
Στο πανεπιστημιο το εμαθα, και ακομη νομιζω το ιδιο Συνταγμα εχουμε.
Που μιλαει για αντιπροσωπευτικη δημοκρατια.
Στο σχολειο δεν θυμαμαι να μου ειπαν κατι τετοιο.
Στο πανεπιστημιο το εμαθα, και ακομη νομιζω το ιδιο Συνταγμα εχουμε.
Που μιλαει για αντιπροσωπευτικη δημοκρατια.
Προς ποια κατευθυνση?Μιας και το επιασες,ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!!
Η επιλογη "παρατατε με ολοι" ειναι πανευκολη. Αλλά δεν ειναι προταση.
Εγω πιο πολυ χαιρομαι και σεβομαι αυτον που λεει "ναι ρε φιλε, ειμαι ΠΑΣΟΚ και καλα κανει ο ΓΑΠ, ετσι πρεπει για να σωθουμε".
Αν δε, ψηφιζεις αριστερα, πρεπει να μου πεις και ποια ειναι η κυβερνητικη σου προταση.
Προς ποια κατευθυνση?
Τότε θα πρεπει παραλληλα με την απλη αναλογικη, να θεσπιστει και καποια δικλειδα τετοια, ωστε να απαγορευεται να ξαναγινουν εκλογες πριν τη ληξη της τετραετιας, και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να πρεπει να σχηματιστει κυβερνηση χωρις αυτοδυναμο κομμα.το θεμα ειναι απλο και μην τα μπερδευεις.δεν ειναι δημοκρρατικο καποιος να νομοθετει με πλειοψηφια ενω τον εχει ψηφισει το 25% των ελληνων.Το θεμα ειναι απλο.μεγαλε αν θες να νομοθετεις με πλειοψηφια πρεπει να σε ψηφιζουν το λιγοτερο οι μισοι ελληνες.Αλλιως αυτοδυναμια δε βγαζεις.απλα και κατανοητα και αυτα περι αναλογιων ενισχυμενων η απλων ειναι δικτακτορικα συστηματα
τα ιδια λενε και τακαλοπαιδα του ιντυμεντια που δεν εχουν παρει χαμπαρι οτι ολη η ιχεολογια τους χρηματοδοτειαι απο τον σορος και γι αυτο το βραδυ δουλεουν ντελιβεριόταν πας και ψηφίζεις έχεις πλήρη συνείδηση του τι κάνεις εκείνη τη στιγμή;
μήπως έχεις ακόμη στο μυαλό σου το μεγαλύτερο ψέμα που σου είπαν στο σχολείο ότι "ψηφίζεις τον εκπρόσωπό σου";