lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
Μου αρκει που το θυμασαι εσυ.
Μα ξεχνιούνται τέτοια πράγματα?
Ακόμα μετανιώνω που δεν τον ψήφισα ρε γαμώτο.
Μου αρκει που το θυμασαι εσυ.
Παμε παλι.Η σημαντικότερη παγίδα του Νεοέλληνα τύπε είναι ότι με τους νόμους που φτιάξαν τ αρχ...δια τόσα χρόνια, από τους 100 Έλληνες, πάνε να ψηφίσουν οι 70, εκ των οποίων το 40 % δίνει το πρώτο κόμμα, δηλαδή το 28 % του λαού βγάζει ισχυρή κυβέρνηση με πολλούς βουλευτές διαφορά.
Επιπλέον ο κοσμος δεν κατάλαβε ακόμα ότι κάθε προκήρυξη εκλογών, είτε έχουμε κρίση, είτε έχουμε πόλεμο, είτε φτώχια, είτε σκάνδαλα, είτε, κλπ, κλπ, για τους βολεμένους πολιτικούς μετατρέπει την τετραετή θητεία σε μονοετή, ή διετή, και τη μετράει στα συντάξιμά του.
Άμα ξυπνήσει ο κόσμος ποτέ, θα γυριστούν στην Εκάλη σε μία νύχτα, όλα τα θρίλερ που γύρισε το Χόλυγουντ σε 50 χρόνια...
Οταν θα φτασει η ανεργια 35% και η βενζινη 4.80 τοτε ισως το μετανιωσεις πραγματικα.Μα ξεχνιούνται τέτοια πράγματα?
Ακόμα μετανιώνω που δεν τον ψήφισα ρε γαμώτο.
Παμε παλι.
Αυτοι που δεν ψηφιζουν, μάς ειναι ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ. Εκπροσωπουνται απο οσους ψηφισαν.
Οσο για το 40% που κυβερναει, ας ομονοοησει το 60% που ειναι απεναντι και ας κυβερνησει.
Απλα πραγματα.
Βεβαιως. Αν το 95% ειναι τοσο ζωα ωστε να απεχουν, σαν να ειναι κατοικοι Γροιλανδιας.Με την ίδια λογική θα μπορούσε και το 5 % να κυβερνάει τη χώρα.
Οταν θα φτασει η ανεργια 35% και η βενζινη 4.80 τοτε ισως το μετανιωσεις πραγματικα.
Με τις αποκρατικοποιησεις παιζει να φυγουν οσοι μπηκαν στο δημοσιο
τα τελευταια 3-4 χρονια?
Τι παιζει να μου πει κανεις που ξερει
λαθος.... Γιατι αυτοι που ψηφιζουν ειναι κομματοσκυλα και δεν ενδιαφερονται για το κοινο καλο αλλα για το προσωπικο τους συμφερονΠαμε παλι.
Αυτοι που δεν ψηφιζουν, μάς ειναι ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ. Εκπροσωπουνται απο οσους ψηφισαν.
Οσο για το 40% που κυβερναει, ας ομονοοησει το 60% που ειναι απεναντι και ας κυβερνησει.
Απλα πραγματα.
Κρατα τον ΓΑΠ αδελφε.Ναι ρε γαμώτο.
Άντε να ξαναβγεί να μας σώσει.
Και το πολύ πολύ να ανταλλάξει κανάς καλόγερος καμιά λίμνη με καμιά πλαγιά (κάτι το οποίο στο κάτω κάτω της γραφής τελικά μόνο στη φαντασία μας έγινε).
Πόσο οσφυοκάμπτες είστε κάποιοι εδώ μέσα γαμώ το σπίτι μου γαμώ!
Προτεινεις να καταργησουμε τις εκλογες, γιατι οσοι ψηφιζουν ειναι κομματοσκυλα?λαθος.... Γιατι αυτοι που ψηφιζουν ειναι κομματοσκυλα και δεν ενδιαφερονται για το κοινο καλο αλλα για το προσωπικο τους συμφερον
Βεβαιως. Αν το 95% ειναι τοσο ζωα ωστε να απεχουν, σαν να ειναι κατοικοι Γροιλανδιας.
Κρατα τον ΓΑΠ αδελφε.
Μια χαρα ειναι.
Η δεξια ειναι κακιά.
Τα εχεις μπερδεψει λιγο? Σε ποιες υπηρεσιες του Δημοσιου αναφερεσαι?Με τις αποκρατικοποιησεις παιζει να φυγουν οσοι μπηκαν στο δημοσιο
τα τελευταια 3-4 χρονια?
Τι παιζει να μου πει κανεις που ξερει
Καταληγουμε στα ιδια οπως παντα.Ναι γιατί ο ΓΑΠ είναι αριστερός.
Κρατήστε εσείς στο μυαλουδάκι σας το ζευγαράκι ΓΑΠ-Καραμανλής που σας αρκεί και σας ικανοποιεί.
Εμάς αφήστε μας να πάμε να γαμηθούμε.
Συνεχίστε να ψηφίζετε τα σκατά που (νομίζετε ότι) βρωμάνε λιγότερο.
Καλα. Ας βρασει την ανωτεροτητα του και ας πιει το ζουμι της, αλλά να μην διαμαρτυρεται.φίλε σόρρυ αλλά ο απέχων που δηλώνει απέχθεια και απαξία για το σύστημα, είναι πολύ πιο ανωτερος από αυτόν που πεινάει χρόνια και πάει και ψηφίζει τα γνωστά κόμματα
Καταληγουμε στα ιδια οπως παντα.
Τα ιδια σκατα ειναι ολοι, αρα να κυβερναει το ΠΑΣΟΚ.