Διαγραμμένο μέλος 178913
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41
- Πόντοι
- 0
Γιατι ρε όλγα;
όλοι αξίζουν δεύτερη ευκαιρία ρε Όλγα. Δώσε μου μια
Καλή χρονιά σε όλους τους φίλους.Αμα πέσει δουλειά ουτε γεια όταν πιάσουν οι αναδουλειές να μαστε πάλι..
Εξαιρετικά σημαντικό να φερόμαστε ακόμη και στις "πουτάνες" με σεβασμό, με ήθος, με ανθρωπιά. Παρέχουν κάποιες συγκεκριμένες υπηρεσίες και διαθέτουν το κορμί και την ενέργειά τους -έναντι αμοιβής- για να περνούν οι πελάτες καλά. Ακόμη κι αυτές οι γυναίκες, εννοείται έχουν δικαίωμα επιλογής κι απόρριψης. Κάποιοι τύποι εδώ σ αυτό το φόρουμ, ουκ ολίγες φορές ξεφτιλίζετε τις κοπέλες, με εκφράσεις που ξεπερνούν τα όρια μιας κριτικής ότι κάποιος δεν πέρασε καλά, που το τελευταίο είναι εννοείται θεμιτό να εκφράζεται με κόσμιο τρόπο. Πόσο πιο ξεκάθαρα ρε φίλε να σου πει η γυναίκα ότι δεν φέρθηκες καλά;;; Σ αυτή τη ζωή, παίρνουμε πίσω συμπεριφορές μας....
Πόσο πιο χαμηλά???όλοι αξίζουν δεύτερη ευκαιρία ρε Όλγα. Δώσε μου μια
Αλπουλα επειδή γνωρίζω ότι δε γράφεις. Μαλακιες για δώσε τα φώτα σου για την ολγα ηλικία σώμα υπηρεσίες τιμεςΠόσο πιο χαμηλά???
το πόσο πιο χαμηλά το έγραψα για τον τύπο που παρακαλάει.Αλπουλα επειδή γνωρίζω ότι δε γράφεις. Μαλακιες για δώσε τα φώτα σου για την ολγα ηλικία σώμα υπηρεσίες τιμες
Να δωσω εγω.Αλπουλα επειδή γνωρίζω ότι δε γράφεις. Μαλακιες για δώσε τα φώτα σου για την ολγα ηλικία σώμα υπηρεσίες τιμες
Να δωσω εγω.
50αρισε πια, αρκετα βαρια. Το προσωπο σπασμενο. Προγραμα θα βρεις στις κριτικες. Τιμη αναλογα με τις αναγκες που εχει.
Οι αρχαιοι την πηραν με 40 ευρω. Εχει φτασει και στα 70.
ηλικιακοί ρατσιστές?
μπορώ να το δεχτώ μόνο αν ψαχνεις να πάρεις κάποιον/α για δουλειά και να μην θες άνω των 45+ εκεί ναι αλλά και πάλι όλα δικαιολογούνται,στο επάγγελμα της πόρνης δεν υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός γιατι μπαίνουν τα γούστα στην μέση του καθενός.Εντάξει δεν γνωριζουν ολοι τον ορο. Ειναι νεος. Στον ορισμο. Οχι στην υποσταση. Υπηρχε παντα. Απλα δεν ειχε ονομα.