Nathan_Prince
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2018
- Like
- 1.133
- Πόντοι
- 201
Βυζάρες Lurpak! Βουτυράτες και ωραίες!
Με την Δρουζα δεν θα ηταν ευχαριστημενος κανεις νομιζω...Μπραβο τον ΟικονττηνυΕμπλεξε με την Δρουζα...δεν το ευχαριστηθηκε τοτε.
Ναι αλλα πως εμπλεξε μαζι της...κρυφες χαρες ειχε μαλλον.Με την Δρουζα δεν θα ηταν ευχαριστημενος κανεις νομιζω...
Της γράφουν στα σχόλια:
Ακομα και σήμερα φυσάει η γκόμενα!!
Ωραία γυναίκα!Της γράφουν στα σχόλια:
"Δεν υπάρχουν λόγια για αυτές τις μπουτάρες" και απαντά με και ? . Πόσο ακομπλεξαριστη γυναίκα!
Που είχες χαθεί ρε καραμάνη γιγανταΤι ΒΥΖΑΡΕΣ εχεις μωρη καργιολα γαμω το σπιτακι σου… απο εποχες τβ ματζικ τον μπαιζω για παρτη σου
Τι μουνι τρωει ρε πουστη ο μπουχεσας ο φακλανας ο οικονομους…
Χαμενος στο κοσμο μου ημουνα… λιγο ακομα και θα πηγαινα στην…Ινδια να διαλογιστω με τον Μαχαρισι Γιογκι να δω τι παει τοσο στραβα με μενα…Που είχες χαθεί ρε καραμάνη γιγαντα
Μυκονο πρεπει να ειναι αυτος τωραΧαμενος στο κοσμο μου ημουνα… λιγο ακομα και θα πηγαινα στην…Ινδια να διαλογιστω με τον Μαχαρισι Γιογκι να δω τι παει τοσο στραβα με μενα…
Ζει ακομα ο Δασκαλος;;;Μυκονο πρεπει να ειναι αυτος τωρα
ευτυχως που δεν πηγες, δεν θα τον εβρισκες
600 χρονων θα φτάσειΖει ακομα ο Δασκαλος;;;
τα δαχτυλα της ξερουμε τι εθνικοτητας ειναι?
Σύμφωνα με το παρακάτω επιστημονικό διάγραμμα,πιο greek πεθαίνουντα δαχτυλα της ξερουμε τι εθνικοτητας ειναι?
ναι ρε μεγαλε αλλα το μεγαλο εχει πλακωσει το δευτερο. πλακομουνια και στα δαχτυλα.Σύμφωνα με το παρακάτω επιστημονικό διάγραμμα,πιο greek πεθαίνουν
δυστυχως τοτε εγω ανηκω στους αιγυπτιους,θα παω να ζητησω δουλεια σε ψαραδικο.Σύμφωνα με το παρακάτω επιστημονικό διάγραμμα,πιο greek πεθαίνουν