Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 36.979
- Πόντοι
- 9.931
Ποδαρες και βυζαρες για πολλά γούστα
Ότι πρέπει για χυσίματα στη μούρη και γούστα είναι η άτιμη
ναι σιγά, για την κυτταρίτιδα το κάνει ρε άνθρωπε, να μην φανείΡΕ ποσο μου τη δινει οταν τη κοβουν ετσι τη φωτο να μη φαινεται ο κωλος !!!! ΜΩΡΗ ΜΑΛΑΚΩ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕΣ ΚΥΡΙΑ ΕΝΩ ΠΑΛΙΑ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΣΕ ΠΟΣΟΥΣ ΕΚΑΤΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΑΙ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ ΚΑΙ ΗΣΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΕΞΩ, ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΠΛΕ
Γενικά το 2010 άναβες τηλεόραση και σου φεύγανε στο τρίλεπτο από τις καυλιάρες, τώρα έχεις κάτι πλαστικές παγοκολώνες με ελάχιστες εξαιρέσεις που και αυτές δεν προκαλούν όσο πριν δέκα χρόνια.
όταν βλέπω-ακουω για Ολγα παντα μου ερχετε στο μυαλο τοτε που τνεβλεπα λαιβ και σκαει με το φορεμα του βιντεο (0:33). Ακομα θυμαμαι οτι δεν προλαβα να κατεβασω παντελονι, τα ειχα κανει ολα μουσκεμα πανω μου...
Με τον πρωην μπασκετμπολίστα Νίκο Οικονόμου ειναι παντρεμένη, έχουν και δυο παιδιά.Την εκανε μιλφ κανενας μεγαλομπιζνες μαν η την εφαγε η σολο καριερα;
Μπραβο τον ΟικονττηνυΕμπλεξε με την Δρουζα...δεν το ευχαριστηθηκε τοτε.Με τον πρωην μπασκετμπολίστα Νίκο Οικονόμου ειναι παντρεμένη, έχουν και δυο παιδιά.
Γενικα δεν ειχε δείξει ποτε σημαδια καριολας να πηδάει απο τον ενα πουτσο στον άλλο.