dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
πως ησουν και πως σε φτιαξανε...
Μάγκες δε λέει τίποτα το κορίτσι. Ήμουν και εγώ παλιά φαν αλλά την έχω δεί στην Γλυφάδα, τη βλέπω και στο γυμναστήριο, και δε λέει.
Μια αδιάφορη είναι. Άσε που έχει χαλαρώσει το κορμί και προσπαθεί αν το μαζέψει.
Δε λέω ότι δεν την γάμαγα προς Θεού, απλά δεν είναι αυτό που φαίνεται στις φώτος.
αφου ολα ψευτικα τα χειΜάγκες δε λέει τίποτα το κορίτσι. Ήμουν και εγώ παλιά φαν αλλά την έχω δεί στην Γλυφάδα, τη βλέπω και στο γυμναστήριο, και δε λέει.
Μια αδιάφορη είναι. Άσε που έχει χαλαρώσει το κορμί και προσπαθεί αν το μαζέψει.
Δε λέω ότι δεν την γάμαγα προς Θεού, απλά δεν είναι αυτό που φαίνεται στις φώτος.
τραβα την μια φωτο ρε μαλεα,να ξεροχυσουμε....
Ειναι σκετη καυλα, απο παλια μου αρεσε τυπε μου
Μπέσα σου λέω δε λέει.. δηλαδή δε θα ξεροχύσεις. Trust me.
2-3 φορές την έχω πετύχει. Όχι πολλές για τις φορές που πάω. Θα κάνω απόπειρα να τη βγάλω αν την ξαναπετύχω.
Μάγκες δε λέει τίποτα το κορίτσι. Ήμουν και εγώ παλιά φαν αλλά την έχω δεί στην Γλυφάδα, τη βλέπω και στο γυμναστήριο, και δε λέει.
Γειά σου ρε Έλληνα πατριώτη.
Καλά τα είπε ο φίλος σου. Την έχω δεί να κάνει βόλτα στη Γλυφάδα και είναι κάπως μικροκαμωμένη. Δε σου βγάζει τον τίτλο της "γυναικάρας".
Δεύτερον στο γυμναστήριο είδα ότι παίζει κοιλίτσα, το πρόσωπο χαλάει πολύ χωρίς μακιγιάζ και τσιγγανίζει.. χαχα
Εντάξει πατάει τα 30 τον Αύγουστο το κορίτσι, λίγο η κρεπαλες, λίγο τα πρώτα αντα όλο και κάτι θα έχει πάρει την φθίνουσα πορεία...και ναι την γαμούσα για να προλάβω κάποιον που θα πεταχτεί να πει την μαλακία του.
Στρατηγέ μου καταρχήν τα σέβη μου.
Κατά δεύτερον φιλαράκι μου που την είχε πετύχει στην Βάρκιζα πέρυσι μου είπε ακριβώς τα ίδια πράγματα.
Συγκεκριμένα ως "πουτσομεζέ" μου την χαρακτήρισε γιατί του φάνηκε και υπερβολικά κοντή.
τον τρόπο είναι το θέμα να μας πεις..
Τύπε,σε 2 μηνάκια...στην κάνω τούμπανο...
Πολύ γαμήσι...
Προπόνηση σωστή...
Διατροφή!
Κάποια συμπληρώματα διατροφής - νόμιμα -
τυπε μην μας φοβασαι εμας....εχουμε ξεροχυσει και για πολυ χειροτερες...Μπέσα σου λέω δε λέει.. δηλαδή δε θα ξεροχύσεις. Trust me.