kavlotikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2014
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
παιδιά εμένα τελειώνει σε -ιρτζης από το μπανιστιρτζής γίνεται τίποτα;
κουλου-ιρτζης τυπε ?παιδιά εμένα τελειώνει σε -ιρτζης από το μπανιστιρτζής γίνεται τίποτα;
πιασε ενα με λαβακς τυρι και σαλαμακι αεροςΚαι κουλούρια και απ'όλα έχω παιδιά! Πάρεεε πάρεεε πάρε παρεεεε
http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/1/2014/08/05/olgafarmaki2.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Κρατιέται ακόμα... :zfuck:
ολοι μερα στις μπαρες απο κατω ειναι μπιλυΚρατιέται ακόμα...
[instagram]http://instagram.com/p/tQWCg5yEgQ/[/instagram]ολοι μερα στις μπαρες απο κατω ειναι μπιλυ
εχει φαει ντροκια και εχει ψολοχαθει μπιλυ ?
Κρατιέται ακόμα...
σπερματογλυνη τυπε ουτε βουρτσισμα ουτε κοπος μονο τροπος και τσιμπουκιστανΜου αρέσει που όλες έχουν αυτό το αλα χαμόγελο της crest με τα κάτασπρα δόντια.
Αλήθεια με σπέρμα την κάνουν την λεύκανση αδέρφια;
ναι στα 31 καιγεται αρα δεν ειναιτυπε δεν πρεπει να ειναι 30 ακομα
σπερματογλυνη τυπε ουτε βουρτσισμα ουτε κοπος μονο τροπος και τσιμπουκισταν
για αστραφτερο μουνοχειλο...προσφατα παντως εκανε και λευκανση κωλοτρυπιδας οπως και ανυψωση μουνοχειλον σε γιατρο στον χολαργο βοηθος του ηταν μια γνωστη που μου το σφυριξεΓια αστραφτερό χαμόγελο! χαχαχα
για αστραφτερο μουνοχειλο...προσφατα παντως εκανε και λευκανση κωλοτρυπιδας οπως και ανυψωση μουνοχειλον σε γιατρο στον χολαργο βοηθος του ηταν μια γνωστη που μου το σφυριξε
για αστραφτερο μουνοχειλο...προσφατα παντως εκανε και λευκανση κωλοτρυπιδας οπως και ανυψωση μουνοχειλον σε γιατρο στον χολαργο βοηθος του ηταν μια γνωστη που μου το σφυριξε
απ τα πολλα γαμησια αρχιζουν και κρεμανε αυτο συμβαινει και οσο μεγαλωνει η γυναικα και τα μουνοχειλα ειναι προς τα εξω , τα τραβανε προς τα μεσα ωποτε αισθητηκα κερδιζουν πολυ ειναι της μοδας παιζει αρκετα οπως και η λευκανσηΑυτό πάλι με την ανύψωση μουνόχειλων πρώτη φορά το ακούω!
Την βλέπω πάντως στο τέλος και αυτήν να σαπίζει...
απο χιλιαρικο και πανω στεγναΡε Γιώργαρε τώρα κουβέντα να γίνεται πόσο μπορεί να πηγαίνει η βίζιτα με αυτές κλπ;