Νέα

Όλγα Φαρμάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cm615et
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 380K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Μια χαρά κοπέλα , αναρωτιέμαι ποιος μαλάκας την έπεισε πως είναι καλή ιδέα να τρομπάρει τα βυζιά της

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.692
Πόντοι
9.931
Μια χαρά κοπέλα , αναρωτιέμαι ποιος μαλάκας την έπεισε πως είναι καλή ιδέα να τρομπάρει τα βυζιά της

Ανασφάλεια και κομλεξ μαζί την έπεισαν! Σου λέει άμα δεν τα μεγαλώσω δεν πρόκειται να με κοιτάξει άντρας, άσε που δεν πρέπει να είναι η μόνη πλαστική που έχει κάνει επάνω της. Εγω προσωπικά είμαι λάτρης του μεγάλου βυζιού αλλά δεν πρόκειται να προτείνω-πιέσω ποτέ καμία σχέση μου να πάει να βάλει σιλικόνη αν δεν το θέλει η ίδια πρώτα από όλα.
Π.χ. Ο γκόμενος της φίλης μου λέει ότι την αγαπάει αλλά της λέει ότι ίσως πρέπει να τα μεγαλώσει, Ρε καραγκιόζη μαλάκα για να την αγαπάς σημαίνει ότι σου αρέσει όπως είναι, για να θες να βάλει βυζιά σημαίνει ότι θες απλά να γαμάς ένα ωραίο μουνί με μεγάλα βυζιά, άσε λοιπόν τις αγάπες και τις λατρείες απέξω.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
Τι βγάζει ρε σεις το Αγρίνιο!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
:rockon:

Συνημμένα

• olgafarmaki39.jpg
    olgafarmaki39.jpg
    109,5 KB · Εμφανίσεις: 67
  • olgafarmaki40.jpg
    olgafarmaki40.jpg
    78,7 KB · Εμφανίσεις: 61

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
:sunglasses:

Συνημμένα

• olgafarmaki41.jpg
    olgafarmaki41.jpg
    76,6 KB · Εμφανίσεις: 65
  • olgafarmaki42.jpg
    olgafarmaki42.jpg
    71 KB · Εμφανίσεις: 61

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
:boobies:

Συνημμένα

• olgafarmaki43.jpg
    olgafarmaki43.jpg
    53,7 KB · Εμφανίσεις: 49
  • olgafarmaki44.jpg
    olgafarmaki44.jpg
    50,4 KB · Εμφανίσεις: 47

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
:dancing:

Συνημμένα

• olgafarmaki45.jpg
    olgafarmaki45.jpg
    57,5 KB · Εμφανίσεις: 53
  • olgafarmaki46.jpg
    olgafarmaki46.jpg
    71 KB · Εμφανίσεις: 51

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
:o

Συνημμένα

• olgafarmaki47.jpg
    olgafarmaki47.jpg
    56,5 KB · Εμφανίσεις: 45

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
H Ολγα Φαρμάκη ειναι ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ περίπτωση γυναίκας που έχει κάνει "ασχημη" πλαστική στο στήθος της. Και με το "ασχημη" πλαστική, εννοώ το εξής:

Είναι 2 οι τρόποι εμφύτευσης του συνθετικού υλικού στο ανθρώπινο σώμα:

• [li]ΚΑΤΩ από την μυική μάζα - μεταξύ οστών και μυικής μάζας - που έχει και τα καλύτερα και πιο αληθοφανή αποτελέσματα, διότι η σιλικόνη "φουσκώνει" τον μυ και ο μυς το δερμα οπότε το αποτέλεσμα είναι πιο αληθοφανές, πιο φυσικό και δεν διαγραφονται οι πτυχώσεις του συνθετικού υλικού. Η μέθοδος αυτή ενδείκνυται σε γυναίκες που ηδη έχουν βυζιά (μεγεθος Β τουλάχιστον) και απλά θέλουν μια τόνωση του "εγώ" τους.[/li]
    [li]ΠΑΝΩ από την μυική μάζα - μεταξύ μυικής μάζας και δέρματος - που δεν έχει και τα καλύτερα αισθητικά αποτελέσματα, διότι η σιλικόνη "τσιτώνει" το δέρμα πολύ αφύσικα, στο τέλος τα βυζιά φαίνονται πολύ αφύσικα σαν να έχεις κολλήσει με κόλλα 2 ημικάρπουζα τα οποία καμία σχέση δεν έχουν με την φυσική "σταση" που έχει ένα όμορφο γυναικείο στήθος. Μάλλον σαν κακόγουστο αστείο φαίνεται κάποιες φορές, παρα σαν αισθητική επέμβαση. Η μέθοδος αυτή εφαρμόζεται σε λεπτές, μικροκαμωμένες και αδύνατες γυναίκες που τα βυζιά τους είναι μικρά (μεγεθος Α και το συζητάμε) και ψαχνουν τρόπο να γίνουν "γυναίκες" με 30 λεπτα χειρουργείο.[/li]

...είναι προφανές - αν κρίνουμε και από την σωματοδομή και τον (αφύσικο κατα την προσωπική μου άποψη) τρόπο που "στεκονται" τα βυζιά της - σε ποια κατηγορία ανήκει η Ολγα Φαρμάκη!

Stiff

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πολύ καλή φωτογράφηση,πρόκειται ίσως για ένα απο τα ομορφότερα μοντέλα στον Ελληνικό χώρο.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.473
Πόντοι
17.885
Αν δε σου αρέσει φέρτη σε μένα! Τη γαμάω και ας είναι πλαστικά τα βυζιά της! Στόχος είειναι ταα λεφτάαααα δε γαμάαας χωρίς αυτά, αν δεν τα χεις δε γαμείειεις ποτέ μουνί της προκοπήηης!

ΟΛΕΕΕ!!! ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom