NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.833
- Πόντοι
- 37.127
από την δεύτερη σελίδα βαρέθηκα κιόλας να διαβάζω.. καλό κομμάτι τελικά;
ε μα δεν βλέπεις την φωτό ...αυτή αριστερά είναι εμένα μου θύμισε
από την δεύτερη σελίδα βαρέθηκα κιόλας να διαβάζω.. καλό κομμάτι τελικά;
γιατί η μοναδική είναι που ελέγχει κριτική;σε αυτό το μήνυμα που μου έστειλε άραγε για ποιον έλεγε?
"Σημερα ηρθε ενας κυριος κοντα στα 55-60 . Κατσαμε αρκετη ωρα και μου ζητησε να γραψει κριτικη αλλα θα μου την στειλει πρωτα με μειλ
Ακου να δεις. Με κυριους ειμαι κυρια αλλα με μαγκακια γινομαι θηριο και αλλαζψ ροτα. Απο σενα εξαρταται φιλε μου Γιορικο"
έχετε πολύ πλάκα τελικά...τους στέλνετε για έγκριση τις κριτικές πριν τις ανεβάσετε
ΥΓ:o Γιορίκος είμαι εγώ
ε μα δεν βλέπεις την φωτό ...αυτή αριστερά είναι εμένα μου θύμισε
Ο φιλος και μεντορας ολων ο Κος ΝΙΤΡΟ ή Γιωργος ή Πατρονικόλας σημαινον στελεχος των εν Αθηναις Ποντιων ( σοβαρα. δεν κανω πλακα) νομιζει οτι ποσταροντας μια φωτογραφια θα με εκθεσει. Κε Πατρονοκολα χασατε. Μαθατε οτι ολοι οι αλλοι σας ακολουθουν και περιμενουν εσας να κανετε το fucktest ή οπως αλλοιως το λετε. Κι επειδη τον απερυψα γιατι κατι μου ελεγε οτι ειναι χυδαιος και μικρος τσαντιστηκε και αρχισε την επιθεση. Λυπαμαι για το ατομα σας Κε Πατρονικολα. Θα μπορουσα κι εγω να ποσταρω την φωτογραφια σας με αγκαλια το αρκουδακι σας.
Ο φιλος και μεντορας ολων ο Κος ΝΙΤΡΟ ή Γιωργος ή Πατρονικόλας σημαινον στελεχος των εν Αθηναις Ποντιων ( σοβαρα. δεν κανω πλακα) νομιζει οτι ποσταροντας μια φωτογραφια θα με εκθεσει. Κε Πατρονοκολα χασατε. Μαθατε οτι ολοι οι αλλοι σας ακολουθουν και περιμενουν εσας να κανετε το fucktest ή οπως αλλοιως το λετε. Κι επειδη τον απερυψα γιατι κατι μου ελεγε οτι ειναι χυδαιος και μικρος τσαντιστηκε και αρχισε την επιθεση. Λυπαμαι για το ατομα σας Κε Πατρονικολα. Θα μπορουσα κι εγω να ποσταρω την φωτογραφια σας με αγκαλια το αρκουδακι σας.
παντως Πατρονικόλας και Πόντιος το κόβω χλωμό....
Πατρονικολίδης ήταν και το κοψα
κόψε κάτι ρε κουμπάρε ...άκου μου τράβαγε τ'αυτιά
να της πεις πάντως (αν γράφει αυτή τα μηνύματά της) πως λίγο σεβασμός δεν βλάπτει ,ιδιαίτερα όταν ζητάει φωτογραφίες με mail και μετά αρχίζει τα ειρωνικά σχόλια ...δείχνει εξ'αρχής πολύ κακό χαρακτήρα σε κάποιους που θέλουν να ακουμπήσουν 150άρες για παρτάλια
αγάπη μου δεν κατάλαβα τι ζόρι τραβάς μαζί μου ...μου ζήτησες φωτογραφίες και όταν αμφισβήτησες πως είμαι εγώ σου έστειλα και προσωπικές απο τον σύλλογο μας όπως και εσύ μου έστειλες δική σου από το πανηγύρι στην Αγία την οποία και κοινοποίησα για να έχουμε μια εικόνα για το που θα πάνε τα 150 μας...κακό είναι?
Σιγα Κε στόκο. Μας πλημμυρισατε. Οταν μεγαλωσεις θα σου πω το τελευταιο με τον Κωστικο.
Ξέρεις όταν κάποιος πρόκειται να σου δώσει χρήματα, η βασική προϋπόθεση είναι να ευχαριστηθεί αυτός. Ίσως και εσύ, αλλά το δεύτερο ποσώς (κυριολεκτικά) ενδιαφέρει.
αγαπητέ σείχη...επέτρεψέ μου...να της το κάνω πενηνταράκια...μιας και είναι ''ρούκι''
πόσοι αντρες θα πανε πρωινιάτικα...να δωσουν 150+ 20--30 ευρω...θα αφήσουν τη δουλειά τους(γιατί αν είναι ανεργοι η συνταξιούχοι δεν βγαίνουν τα ευρά οπότε αποκλείονται)
για να ικανοποιήσουν ΚΑΙ την κυρία ;;;;;; ΕΛΆΧΙΣΤΟΙ ΛΕΩ ΕΓΩ...
και αφου αποδεχτουν βέβαια τους όρους της...
και αφου μετά και την φώτο εξακολουθούν να θέλουν!!!!
Ξέρεις όταν κάποιος πρόκειται να σου δώσει χρήματα, η βασική προϋπόθεση είναι να ευχαριστηθεί αυτός. Ίσως και εσύ, αλλά το δεύτερο ποσώς (κυριολεκτικά) ενδιαφέρει.
αγαπητέ σείχη...επέτρεψέ μου...να της το κάνω πενηνταράκια...μιας και είναι ''ρούκι''
πόσοι αντρες θα πανε πρωινιάτικα...να δωσουν 150+ 20--30 ευρω...θα αφήσουν τη δουλειά τους(γιατί αν είναι ανεργοι η συνταξιούχοι δεν βγαίνουν τα ευρά οπότε αποκλείονται)
για να ικανοποιήσουν ΚΑΙ την κυρία ;;;;;; ΕΛΆΧΙΣΤΟΙ ΛΕΩ ΕΓΩ...
και αφου αποδεχτουν βέβαια τους όρους της...
και αφου μετά και την φώτο εξακολουθούν να θέλουν!!!!
δωρεάν το μάθημα κα ολγα!!!!!εγω δεν θελω τίποτα...
Πω πω !!ποδαρες για τα πατητηρια..κόψε κάτι ρε κουμπάρε ...άκου μου τράβαγε τ'αυτιά
να της πεις πάντως (αν γράφει αυτή τα μηνύματά της) πως λίγο σεβασμός δεν βλάπτει ,ιδιαίτερα όταν ζητάει φωτογραφίες με mail και μετά αρχίζει τα ειρωνικά σχόλια ...δείχνει εξ'αρχής πολύ κακό χαρακτήρα σε κάποιους που θέλουν να ακουμπήσουν 150άρες για παρτάλια