gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
ε μα δεν βλέπεις την φωτό ...αυτή αριστερά είναι εμένα μου θύμισε
ΘΕΟΣ!!
ε μα δεν βλέπεις την φωτό ...αυτή αριστερά είναι εμένα μου θύμισε
Eκτός από μπάζο και αγενώς επιθετική είσαι και χαζή εντελώς!
ΔΕΝ τον λένε Γιώργο Πατρονικόλα τον άνθρωπο και σιγά δηλαδή να μην έλεγε στην πρώτη τυχούσα amateur πουτάνα το πραγματικό του όνομα. Και μικρός δεν είναι, αν εννοείς την ηλικία (για το άλλο δεν ξέρω! ), οπότε προφανώς σε δούλεψε άσχημα και το έφαγες αμάσητο.
Και λογικό δηλαδή ήταν, διότι με την πουτανιά εσύ αποφάσισες να ασχοληθείς πριν ένα μήνα, ενώ αυτός ασχολείτε με πουτάνες κάποιες δεκαετίες.
Υ.Γ. Αυτό το "απέρυψα" με το ύψιλον μου έβλαλε το μάτι! Είσαι και "μορφωμένη" πανάθεμά σε!
το Πόντιος πάντως το πέτυχε η πουτάνα doc...
κόψε κάτι ρε κουμπάρε ...άκου μου τράβαγε τ'αυτιά
να της πεις πάντως (αν γράφει αυτή τα μηνύματά της) πως λίγο σεβασμός δεν βλάπτει ,ιδιαίτερα όταν ζητάει φωτογραφίες με mail και μετά αρχίζει τα ειρωνικά σχόλια ...δείχνει εξ'αρχής πολύ κακό χαρακτήρα σε κάποιους που θέλουν να ακουμπήσουν 150άρες για παρτάλια
κόψε κάτι ρε κουμπάρε ...άκου μου τράβαγε τ'αυτιά
να της πεις πάντως (αν γράφει αυτή τα μηνύματά της) πως λίγο σεβασμός δεν βλάπτει ,ιδιαίτερα όταν ζητάει φωτογραφίες με mail και μετά αρχίζει τα ειρωνικά σχόλια ...δείχνει εξ'αρχής πολύ κακό χαρακτήρα σε κάποιους που θέλουν να ακουμπήσουν 150άρες για παρτάλια
Eκτός από μπάζο και αγενώς επιθετική είσαι και χαζή εντελώς!
ΔΕΝ τον λένε Γιώργο Πατρονικόλα τον άνθρωπο και σιγά δηλαδή να μην έλεγε στην πρώτη τυχούσα amateur πουτάνα το πραγματικό του όνομα. Και μικρός δεν είναι, αν εννοείς την ηλικία (για το άλλο δεν ξέρω! ), οπότε προφανώς σε δούλεψε άσχημα και το έφαγες αμάσητο.
Και λογικό δηλαδή ήταν, διότι με την πουτανιά εσύ αποφάσισες να ασχοληθείς πριν ένα μήνα, ενώ αυτός ασχολείται με πουτάνες κάποιες δεκαετίες.
Υ.Γ. Αυτό το "απέρυψα" με το ύψιλον μου έβλαλε το μάτι! Είσαι και "μορφωμένη" πανάθεμά σε!
Πατρονικολίδης είπαμε γιατρέ.
Της στέλνουν λέει και τις κριτικές για review πριν τις ανεβάσουν.
Με τη κρίση ότι να' ναι έχει αμοληθεί, οι μαλάκες, μαλάκες όμως.
δεν είναι η πρώτη. άλλες τις γράφουν και στις στέλνουν να τις ποστάρεις έτοιμες. ;)Πατρονικολίδης είπαμε γιατρέ.
Της στέλνουν λέει και τις κριτικές για review πριν τις ανεβάσουν.
Με τη κρίση ότι να' ναι έχει αμοληθεί, οι μαλάκες, μαλάκες όμως.
...κάπου χάθηκε η μπάλα...
τα 150 ειναι παρα πολλα για την θειαμπουτου χοντρα γονατα και γαμπες , ενα πραμα μπουτι και γαμπα ...
ετσι δικαιολογειται και η τιμη .... μαλλον με το κιλο πουλαει το κοριτσι!
για την φιλεναδα της με τα λευκα???παιζει κατι???αυτη μαλιστα!!να τα δοσουμε τα 150!!κόψε κάτι ρε κουμπάρε ...άκου μου τράβαγε τ'αυτιά
...στο 100αρικο μαν..150 οπως την βλεπω ειναι πολλα..εκτος αν κανει σουπερ κρεββατι,και τα αξιζει...για την φιλεναδα της με τα λευκα???παιζει κατι???αυτη μαλιστα!!να τα δοσουμε τα 150!!
Ο φιλος και μεντορας ολων ο Κος ΝΙΤΡΟ ή Γιωργος ή Πατρονικόλας σημαινον στελεχος των εν Αθηναις Ποντιων ( σοβαρα. δεν κανω πλακα) νομιζει οτι ποσταροντας μια φωτογραφια θα με εκθεσει. Κε Πατρονοκολα χασατε. Μαθατε οτι ολοι οι αλλοι σας ακολουθουν και περιμενουν εσας να κανετε το fucktest ή οπως αλλοιως το λετε. Κι επειδη τον απερυψα γιατι κατι μου ελεγε οτι ειναι χυδαιος και μικρος τσαντιστηκε και αρχισε την επιθεση. Λυπαμαι για το ατομα σας Κε Πατρονικολα. Θα μπορουσα κι εγω να ποσταρω την φωτογραφια σας με αγκαλια το αρκουδακι σας.