olga power
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΑΣΧΕΤΟ. Αντε φευγω εχω και οικογενειακες υποχρεωσεις. Παντως εχετε πλακα εδω μεσα.
ΑΣΧΕΤΟ. Αντε φευγω εχω και οικογενειακες υποχρεωσεις. Παντως εχετε πλακα εδω μεσα.
Καλημέρα και χρόνα πολλά.
Κατ αρχή να απαντήσω στον Κο ( συγγνωμη για την έκφραση) KOSTA KOLOVO. Αγαπητέ ΑΝΔΡΑ. Να ξέρεις ότι όλοι έχουν δικαίωμα ζωής . Και οι άνδρες και οι γυναίκες. Μονο κάτι αρουραίοι σαν και σένα δεν έχουν κανένα διακαίωμα. Μόνο να σε πατάνε σαν σκουλήκι να λιώνει το ελάχιστο μυαλό που έχεις. Μάλλον το αφεντικό σου σε καρπαζώνει όλη μέρα και με τα βρώμικα χέρια σου το βράδυ μετά τον συνήθη αυνανισμό πληκτρολογείς εν ανωνυμία ευρισκόμενος. Λιγο ποντικοφάρμακο θα σου κάνει καλά !!!
Κύριοι. Δεν είπα ότι είμαι κλεισμένη μέχρι την Παρακευή. Απλά σαν γυναίκα έχω ''δύσκολες ημέρες''.
Αυτό σημαίνει ότι το πρώτο μου ρανταβού θα γίνει Δευτέρα 12 Ιαναουαρίου. Να επαναλάβω ότι δεν πάω σε σπίτια ούτε απόγευμα ούτε βράδυ. Εχω τρία παιδάκια πού πάνε σχολείο. Χωρισμένη είμαι και το παντρεμένη το είπα με την έννοια ότι είμαι εν διαστάσει. Ευχαριστώ και πάλι για το τόσα ευγενικά μηνύματα .
olga δεν εχεις απαντησει ομως στο μαιλ....Σ' αρεσε εεεεεεεε ?
χρονιά πολλά κ καλη χρονιά αν θες βαλε κ καμιά φωτο να πάρουμε μία γεύση χωρίς πρόσωπο έτσι ..ΑΣΧΕΤΟ. Αντε φευγω εχω και οικογενειακες υποχρεωσεις. Παντως εχετε πλακα εδω μεσα.
Με το συμπάθειο φίλε μου, αλλά δεν κάνεις και κάποιο προξενειό με αυτές τις κοπελίτσες που αναφέρεσαι και σε εμάς; Παιδιά ελεύθερα της παντρειάς είμαστε!!! Καλή χρονιά να έχουμε παληκάρια!Είτε είσαι καθυστερημένη στα μυαλά σου και ξεφτιλίζεσαι με δελτία τύπου εκδιδόμενης γυναίκας, είτε γουστάρεις να υπονομεύεις συνειδητά την νοημοσύνη σου.
Ξεκίνησες πολύ άσχημα και άγαρμπα, τη μία μας λες πως είσαι παντρεμένη και θέτεις και χρονικά όρια συνεύρεσης και την άλλη μιλάς με υπονοούμενα παλιάς ντίβας.
Ξέρεις πως υπάρχουν κορίτσια που δουλεύουν με 450 ευρω στην εταιρεία μου με ωράριο 8 - 5.30? Σε πληροφορώ πως είναι και κούκλες και μορφωμένες αλλά προπάντων αξιοπρεπείς... Δε ξεφτιλίζονται δημόσια σα κ σένα.
Συνέχισε τον κατήφορο που πήρες κ όταν θα καταλάβεις το λάθος σου θα ψάχνεις εξομολογητή...
Δεν είναι δουλειά για σένα αυτή κοπέλλα μου...
Συγχαρητήρια ! Τέτοιο μανιφέστο , ούτε ο ταξίαρχος Θεοχάρης δεν είχε τη χαρά και την τιμή ν'απαγγείλει , στις ένδοξες μέρες της Λάμψης !Καλημέρα και χρόνα πολλά.
Κατ αρχή να απαντήσω στον Κο ( συγγνωμη για την έκφραση) KOSTA KOLOVO. Αγαπητέ ΑΝΔΡΑ. Να ξέρεις ότι όλοι έχουν δικαίωμα ζωής . Και οι άνδρες και οι γυναίκες. Μονο κάτι αρουραίοι σαν και σένα δεν έχουν κανένα διακαίωμα. Μόνο να σε πατάνε σαν σκουλήκι να λιώνει το ελάχιστο μυαλό που έχεις. Μάλλον το αφεντικό σου σε καρπαζώνει όλη μέρα και με τα βρώμικα χέρια σου το βράδυ μετά τον συνήθη αυνανισμό πληκτρολογείς εν ανωνυμία ευρισκόμενος. Λιγο ποντικοφάρμακο θα σου κάνει καλά !!!
Συγγνωμη κε Κολοβέ. Δεν ήξερα ότι είστε τόσο ηλικιωμένος αφού βλέπατε ''λάμψη''. Εγω τότε ήμουν στο εξωτερικό. Συγγνώμη και πάλι. Αλλα άυριο , μεθάυριο θα πάτε στον Κύριο τι ψυχή θα παραδώσετε με τέτοιο λεκτικό? Σήμερα δεν σας φώτισε ο Κύριος να κάνετε κάποιοα καλή πράξη ? Μάλλον σας έκοψαν εκτός απο τον ποπό και την επικουρική!
κοπελια.......... Παντως εχετε πλακα εδω μεσα.
τουλάχιστον αυτή βρίζει στον πληθυντικό..έχει τρόπους.. μοιάζει με μορφωμένη συγγενή της Νο1 αγενέστατης πόρνης..κοπελια
απο τη στιγμη που αποφασισες να εκπορνευτεις οφειλεις να εισαι ευγενικη με τους υποψηφιους πελατες
και να ακολουθεις τους αγραφους κανονες
ουτως ειπειν, φωτογραφια, υπηρεσιες, τιμουλα
και βεβαια να θυμασαι οτι προκειται να σου δωσουν τα ωραια τους ευρω για τις υπηρεσιες που προτιθεσαι να προσφερεις
προσωπικα μυριζομαι ξεπεταζολ - ετσι για να κλεισουμε κανα υπολοιπο πιστωτικης, στεγαστικο δανειακι κλπ
ακοπα και ξεκουραστα αρμεγοντας τα κοροϊδα
εχεις καθε δικαιωμα να επιδιωκεις την ξεπετα ... δεν εισαι η πρωτη
αντιστοιχα καθε ενας απο εμας οταν σε διαβαζει οφειλει να ειναι προσεκτικος διατηρωντας τα ευρω του ζεστα στη τσεπη του
Eξωτερικό ? Δηλαδή , Θήβα , Λαμία ή Φιλιατρά ?Συγγνωμη κε Κολοβέ. Δεν ήξερα ότι είστε τόσο ηλικιωμένος αφού βλέπατε ''λάμψη''. Εγω τότε ήμουν στο εξωτερικό. Συγγνώμη και πάλι. Αλλα άυριο , μεθάυριο θα πάτε στον Κύριο τι ψυχή θα παραδώσετε με τέτοιο λεκτικό? Σήμερα δεν σας φώτισε ο Κύριος να κάνετε κάποιοα καλή πράξη ? Μάλλον σας έκοψαν εκτός απο τον ποπό και την επικουρική!
Eξωτερικό ? Δηλαδή , Θήβα , Λαμία ή Φιλιατρά ?
Γιατί μάλλον το πιο ακριβό εισιτήριο που έχεις πληρώσει για εξωτερικό (ή σου έχουν πληρώσει , γιατί για μπατιράκι σε κόβω..)είναι κάποια διόδια ...
Εγώ πάντως αν κάνεις αυταρχικό , σου προσφέρω τον κώλο μου και σου δίνω και καπάρο 200 ευρώ....έτσι για να ενισχύσω λιγάκι και το οικογενειακό σου budget.
Κι ας μου έχουν κόψει και την επικουρική..για πάρτη σου είμαι έτοιμος να κάνω θυσίες !
..μα και η άλλη, μόλις μπήκε η νέα χρονιά αποφάσισε να γίνει επί χρήμασι εκδιδόμενη γυνή, αλλά και η φύση της πήγε κόντρα.... της ήρθε περίοδος πριν καν ξεκινήσει τον αγώνα.....
βρε τι πάθαμε....
άραγε σε πόσους "ευγενείς κυρίους" απάντησε στο email??????
Καλημέρα και χρόνα πολλά.
Κύριοι. Δεν είπα ότι είμαι κλεισμένη μέχρι την Παρακευή. Απλά σαν γυναίκα έχω ''δύσκολες ημέρες''.
Αυτό σημαίνει ότι το πρώτο μου ρανταβού θα γίνει Δευτέρα 12 Ιαναουαρίου. Να επαναλάβω ότι δεν πάω σε σπίτια ούτε απόγευμα ούτε βράδυ. Εχω τρία παιδάκια πού πάνε σχολείο. Χωρισμένη είμαι και το παντρεμένη το είπα με την έννοια ότι είμαι εν διαστάσει. Ευχαριστώ και πάλι για το τόσα ευγενικά μηνύματα .
Σήμερα είχα ραντεβού με την Όλγα. Με περίμενε στο παρκινγκ του X-Dream. Μόλις παρκάρισα βγήκε από το φιατάκι της , χαιρετηθήκαμε , είπαμε 2-3 λόγια , μπήκαμε μέσα , πήρα δωμάτιο και ανεβήκαμε. Μου ζήτησε να κάνω πρώτος ντους και μετά εκείνη. Όταν βγήκε με το μπουρνούζι ανοιχτό τάπαιξα. Κορμί λαμπάδα στήθος 2,5-3 στητό φυσικό με μια θηλή να σου βγάλει το μάτι. (και που να την πιπιλίσω σκέφτηκα. ). Το σώμα είναι αφράτο ελαφρά αγύμναστο και το σταρένιο δέρμα της βελούδο στην αφή. Χωρίς πολλά πολλά με βούτηξε, άρχισε ρουφηχτά φιλια με σιγανά μουγκρητά. Μόλις της χάιδεψα το στήθος πετάχτηκε και μου τόφερε στο στόμα. Ρούφα -μου λέει- ρούφα να καυλώσω. Η ρόγα εγινε σκληρή και άγρια. Συνέχισα προς τα κάτω και μόλις η γλώσσα μου ακούμπησε τα χειλάκια άρχισε να φωνάζει ‘’φατο, φατο να χύσω’’. Γρήγορα μούσκεψε μου λέει ‘’σε θέλω μέσα μου βαθιά’’. Φόρεσα το λάστιχο και έγινε το πήδημα της αρκούδας. Τα πόδια της σαν μέγγενη με έσφιγγαν και πολύ γρήγορα την ακούω να φωνάζει ‘’πεθαίνω , πεθαίνω’’ μέχρι που φοβήθηκα.
Ηρέμησε για λίγο αλλά σε 10-15 λεπτά μου λέει ‘’θέλω κι άλλο , δεν χόρτασα ‘’. Ξανά μανά τα ιδία αφού ανέλαβε να με κάνει ντούρο. Πίπα σιγανή, τρυφερή με χάιδεμα της περιοχής και μόλις έγινε το ποθητό η Όλγα κάθισε επάνω μου σαν ροντέο. Μου τσίμπαγε το στήθος και τράβαγε τα αυτιά μου μέχρι που τελείωσα. Αυτό δεν ήταν σεξ , ήταν ταινία πορνό. Της είπα ότι δεν μπορώ άλλο και κάτσαμε και κουβεντιάζαμε . Ωραίος τύπος και κυρία και μαγκάκι . Έχει ζήσει στο εξωτερικό και είναι μορφωμένη.
Το ρεζουμέ . Η Όλγα τρελαίνεται για σεξ. Θα την έλεγα νυμφομανή ή τουλάχιστον μόνιμα πεινασμένη. Πρώτα ευχαριστιέται εκείνη και μετά στο μεταδίδει να το χαρείς κι εσύ . Το δωράκι 150 ευρώ είναι βέβαια μεγάλο αλλά αν αντέχεις να κάνεις σεξ δυο ώρες δεν θα πει τίποτε αλλά τουναντίον θα το χαρεί.
Μην ζητήσει κανείς τηλέφωνο. Δεν δίνει. Το ραντεβού (τώρα που με ξέρει) θα γίνει πάλι με μειλ και με απόκρυψη θα με πάρει για το Νο δωματίου.