gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.331
- Πόντοι
- 1.720
αληθεια ποσο ειχε ?Θα σου ελεγα οτι βλεπεις πολυ μακρια ... αλλα φοβαμαιοτι αυτο που περιγραφεις ειναι
μεθαυριο !!! Ποσο ειπαμε οτι ειχε ο καφες προπερσι ?
αληθεια ποσο ειχε ?Θα σου ελεγα οτι βλεπεις πολυ μακρια ... αλλα φοβαμαιοτι αυτο που περιγραφεις ειναι
μεθαυριο !!! Ποσο ειπαμε οτι ειχε ο καφες προπερσι ?
Ντρεπομαι να το πω ... δεν ντρεπομαι ομως να σου πω οτι εκανα σερβις στο αμαξι μου,αληθεια ποσο ειχε ?
δεν παιρνει πια βιζιτες ο δικος σουΝτρεπομαι να το πω ... δεν ντρεπομαι ομως να σου πω οτι εκανα σερβις στο αμαξι μου,
στο ιδιο συνεργειο και πληρωσα λιγοτερα απο οτι πριν 2,5 χρονια ! Αποπληθωρισμο το
λενε αυτο ?
Οχι φιλε μου ,εχει πεσει η τιμη του και θα επιβιωσουν στο τελος οι μεγαλες αλυσιδες.Εννοείς το 2012?
Περίπου όσο έχει και σήμερα, άντε να έχει πέσει κανένα 20% max. Και το τίμημα τόσο έχει πέσει περίπου. 80 όσες είχαν 100, 100 όσες είχαν 120-130, 120 όσες είχαν 150.
Δεν ξερω τι κανει με τις βιζιτες , ξερω ομως οτι ΔΕΝ θα κλεισει ,οπως αλλοι !!!δεν παιρνει πια βιζιτες ο δικος σου
γι αυτο
οποιος-οποια εκλογικευει τις τιμες δουλεια θα εχει πανταΔεν ξερω τι κανει με τις βιζιτες , ξερω ομως οτι ΔΕΝ θα κλεισει ,οπως αλλοι !!!
να σε ρωτησω κατι ρε φιλε χωρις παρεξηγηση σορυ ετσι
πες οτι η γυναικα δε θελει να βαλει φωτ
θα την παρεξηγησεις;
απλα οποιος δε γουσταρει δε ναασχολειται με αυτη τη
περιπτωση!
σωστος!!!Κυριοι ,αλλο ελευθερη τιμολογηση και αλλο αυθαιρετη .Η τιμολογηση πουθενα ΔΕΝ ειναι
ελευθερη ,εχει καποια λογικη και υποκειται σε καποιους νομους .Πιο απλα ,αν ειναι να
δωσω 150 ευρω σε καποια ασχετη που θα με περασει facecontrol ,ισως μου κανει πιπα ,
ισως..ισως...ισως βαλει τις φωνες με "βιαζουν" και αντε ξεμπερδευε ,χωρις ιατρικες
εξετασεις βεβαια ------ ΓΙΑΤΙ να μην παρω ενα citytour ή ενα στανταρακι ???
Κυριοι ,αλλο ελευθερη τιμολογηση και αλλο αυθαιρετη .Η τιμολογηση πουθενα ΔΕΝ ειναι
ελευθερη ,εχει καποια λογικη και υποκειται σε καποιους νομους .Πιο απλα ,αν ειναι να
δωσω 150 ευρω σε καποια ασχετη που θα με περασει facecontrol ,ισως μου κανει πιπα ,
ισως..ισως...ισως βαλει τις φωνες με "βιαζουν" και αντε ξεμπερδευε ,χωρις ιατρικες
εξετασεις βεβαια ------ ΓΙΑΤΙ να μην παρω ενα citytour ή ενα στανταρακι ???
Καλησπερα σε ολους τους τους κυριους. Θα παρακαλεσω μην στελνετε μηνυματα ή mail και να μου ζητατε ραντεβου αυριο ή βραδυ κλπ. Πιστευω να καταλαβατε ''τι παιζει''. Ευχαριστω αλλα μεχρι την Πρασκευη δεν μπορω . Καληνυχτα σε ολους. φιλακια
τι να "παιζει" αραγε ???
ασε μας κουκλιτσα μου που μας τα εχεις κανει τσουρεκια με το μουνι σου και βγαζεις και ανακοινωσεις...
αμα θες απαντα στον καθενα που σου στελνει προσωπικα η μην απαντας και καθολου!! κι αν δεν μπορεις να το διαχειριστεις αντε πλυνε καμμια σκαλα,
υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες
μα παρα πολλες !
Καλησπερα σε ολους τους τους κυριους. Θα παρακαλεσω μην στελνετε μηνυματα ή mail και να μου ζητατε ραντεβου αυριο ή βραδυ κλπ. Πιστευω να καταλαβατε ''τι παιζει''. Ευχαριστω αλλα μεχρι την Πρασκευη δεν μπορω . Καληνυχτα σε ολους. φιλακια
Είτε είσαι καθυστερημένη στα μυαλά σου και ξεφτιλίζεσαι με δελτία τύπου εκδιδόμενης γυναίκας, είτε γουστάρεις να υπονομεύεις συνειδητά την νοημοσύνη σου.
Ξεκίνησες πολύ άσχημα και άγαρμπα, τη μία μας λες πως είσαι παντρεμένη και θέτεις και χρονικά όρια συνεύρεσης και την άλλη μιλάς με υπονοούμενα παλιάς ντίβας.
Ξέρεις πως υπάρχουν κορίτσια που δουλεύουν με 450 ευρω στην εταιρεία μου με ωράριο 8 - 5.30? Σε πληροφορώ πως είναι και κούκλες και μορφωμένες αλλά προπάντων αξιοπρεπείς... Δε ξεφτιλίζονται δημόσια σα κ σένα.
Συνέχισε τον κατήφορο που πήρες κ όταν θα καταλάβεις το λάθος σου θα ψάχνεις εξομολογητή...
Δεν είναι δουλειά για σένα αυτή κοπέλλα μου...
Είτε είσαι καθυστερημένη στα μυαλά σου και ξεφτιλίζεσαι με δελτία τύπου εκδιδόμενης γυναίκας, είτε γουστάρεις να υπονομεύεις συνειδητά την νοημοσύνη σου.
Ξεκίνησες πολύ άσχημα και άγαρμπα, τη μία μας λες πως είσαι παντρεμένη και θέτεις και χρονικά όρια συνεύρεσης και την άλλη μιλάς με υπονοούμενα παλιάς ντίβας.
Ξέρεις πως υπάρχουν κορίτσια που δουλεύουν με 450 ευρω στην εταιρεία μου με ωράριο 8 - 5.30? Σε πληροφορώ πως είναι και κούκλες και μορφωμένες αλλά προπάντων αξιοπρεπείς... Δε ξεφτιλίζονται δημόσια σα κ σένα.
Συνέχισε τον κατήφορο που πήρες κ όταν θα καταλάβεις το λάθος σου θα ψάχνεις εξομολογητή...
Δεν είναι δουλειά για σένα αυτή κοπέλλα μου...
καλησπέρα και σε σένα...
άραγε έχεις απαντήσει σε κανένα email????
τι λέω κιεγω τώρα...;)
Kαλησπέρα σε όλους σας και κυρίως σε όσους μου έκαναν την τιμή είτε να μου στείλουν[size=10pt][size=10pt] mail (77 μέχρι στιγμής)[/size][/size] είτε να μου στείλουν [size=10pt][size=10pt][size=10pt]μηνύματα (38 μέχρι στιγμής).[/size][/size][/size] Ομολογώ ότι αυτό με φοβίζει .
Η πλειοψηφία ζητάει ''εμπιστευτική φωτογραφία''. Ετόνισα όμως ότι δεν έχω βγάλει και ούτε προτίθεμαι μετά απ' όλα αυτά να βγάλω. Με όποιον κύριο κάνουμε ραντεβού θα μπορούμε να βρεθούμε έξω απο το ξενοδοχείο γιατί κι εγώ σαν άνθρωπος μπορεί να έχω ενδοιασμούς.
Λυπαάμαι αλλά δεν θα απαντήσω σε κείμενα του τύπου ''κούκλα'' ή ''μανάρι μου '' πού δυστυχώς στέλνουν κυρίως νέα και άπειρα άτομα.
Λοιπόν είμαι 55 κιλά με στήθοε φυσικό 2.5+ μένω σε ανατολικά προάστεια οπότε με βολεύει το Χ-dream Αγ. Παρασκευή αλλά και ένα στο Χαλάνδρι Λεωφ. πεντέλης πού μου διαφεύγει το όνομα. Κι αυτό γιατί προτίθεμαι να κάνω ένα ραντεβού την ημέρα και θέλω να έχω άνεση χρόνου στις διαδρομές. Το ραντεβού μπορεί να διαρκέσει έως 2 ώρες με αντίτιμο 150 ευρώ. Δεν κάνω πρωκτικό και το blowjob θα εξαρτηθεί από την καθαριότητα. Συγχωρείστε με αλλά είμαι παντρεμένη και πρώτη φορά θα κάνω αυτή την ''δουλειά''. Το μόνο πού υπόσχομαι είναι πλήρη συμμετοχή γιατί μ' αρέσει το σεξ και το έχω στερηθεί. Ευχαριστώ πού με διαβάσατε.
Σημ. Σχόλια ή απρεπείς παρατηρήσεις δυστυχώς θα διαβαστούν κι από εμένα.