ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - Εκτός Ελλάδος γενικά - Ποιό είναι το φτηνότερο μέρος για σεξοτουρισμό;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Όλες οι ψηφοφορίες που έχουν διεξαχθεί μέχρι τώρα στο site
- Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 906
- Εμφανίσεις 50K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ΓΕΝΙΚΑ - Πολιτική & Θρησκευτικά - Ελληνικός στρατός στο Αφγανιστάν ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ SEIT - Σχετικά με το site - Αλλαγή (σε ορισμένες κατηγορίες) του bourdela.tv σε συνδρομητικό site
SEX - Sex γενικά - Τρώτε ενώ βλέπετε τσόντα;
SEX - Sex γενικά - γκωνλον η μονι? τι μ αρεσει να γκαμω ? γιατι ομως?
ΓΕΝΙΚΑ - Γενική συζήτηση - Με τι απο τα δυο(τζογο-διασκεδαση),θα υποδεχτουμε το καινουργιο Χρονο?
SEX - Αγοραίος Έρωτας (Γενικά) - Ποιό κατάλληλη για έναν πρωτάρη σε οίκο ανοχής;
SEX - Sex γενικά - Νταρντάνες ή μικροκαμωμένες...?
ΓΕΝΙΚΑ - Γενική συζήτηση - Το πνεύμα των Χριστουγένων
ΓΕΝΙΚΑ - Πολιτική & Θρησκευτικά - Να γιατί χρεωκοπήσαμε...
τι ζορι τραβας με τις ψηφοφοριες?
Τραβα γαμησου.....
ΟΙΚΟΙ ΑΝΟΧΗΣ - Οίκοι ανοχής Αθήνα - Studio Edition...Οι 10 αγαπημενες σας!
Τραβα γαμησου.....
ειτε μου το πεις εσυ ειτε οχι η ουσια ειναι οτι καθε βραδυ γαμαω
βλεπεις οταν εισαι παντρεμενος εχεις το προνομιο καθε βραδυ να ξαπλωνεις στο ιδιο κρεβατι με μια γυναικα και αμα λαχει και εχεις καβλες τις ριχνεις και ενα πουστο
σε αντιθεση με σενα μπακουρα που απλα περιμενεις ποτε θα κατεβει απ το νετ η τσοντουλα για να παιξεις το πουλάκι σου και να ασπρισεις την οθονη
οταν λοιπον βγει η ψηφοφορια για το ποσο μεγαλος πεοπαιχτης εισαι μη ξεχασεις να την ποσταρεις και εδω
ειτε μου το πεις εσυ ειτε οχι η ουσια ειναι οτι καθε βραδυ γαμαω
βλεπεις οταν εισαι παντρεμενος εχεις το προνομιο καθε βραδυ να ξαπλωνεις στο ιδιο κρεβατι με μια γυναικα και αμα λαχει και εχεις καβλες τις ριχνεις και ενα πουστο
σε αντιθεση με σενα μπακουρα που απλα περιμενεις ποτε θα κατεβει απ το νετ η τσοντουλα για να παιξεις το πουλάκι σου και να ασπρισεις την οθονη
οταν λοιπον βγει η ψηφοφορια για το ποσο μεγαλος πεοπαιχτης εισαι μη ξεχασεις να την ποσταρεις και εδω
Εγω παιζω του πουλακι μου και ασπριζω τοιχους.
Εσυ που εισαι γαμιας και δερνεις και εισαι και μαγκας τι ασχολεισαι μαζι μου? Που ετσι κι αλλιως ειμαι μαλακας?
Και κατι ακομα?
Τι ζορι τραβας με τις ψηφοφοριες ρε μαλακα?
Εμπρος.... γρηγορα στο κρεβατακι να περασεις την γυναικα σου ενα χερακι.
Και να θυμασαι πως οταν πας και γαμας εσυ στο 104 καποιος αλλος ριχνει μανικια στην γυναικα σου.
(Θα σου αρεσε αυτο βρωμιαρη Ελληνα?).
Φιλικα SPEED!
ΓΕΝΙΚΑ - Πολιτική & Θρησκευτικά - Θέλουμε Δημοψήφισμα για την Λαθρομετανάστευση και το θελουμε ΤΩΡΑ!
ΣΥΛΛΟΓΕΣ - ΧΧΧ Φωτός (+18) - Kα-υ-λά Χριστούγεννα!
ΓΕΝΙΚΑ - Γενική συζήτηση - Καλύτερο ή χειρότερο το 2010;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ SEIT - Κοινότητα - ποια πιστευετε οτι εχει τα μεγαλυτερα βυζια στο σαιτ;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις
- 18K
- Μόνιμο
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 4K
- Εμφανίσεις
- 662K
- Απαντήσεις