Σιγά ρε μεγάλε. Τι πα να πει δηλαδή Ρωσσικο διαβατηριο; Ουτε για κωλόχαρτο..... Να ήμουν Ελληνας υπήκοος την εποχή του μεσοπολέμου, αντε μεχρι τα τέλη του 50 να μου έλεγαν ότι θα παρω Αμερικάνικο διαβατήριο το οποίο θα μου βελτιωνε σίγουρα τη ζωη, να πω μάλιστα, Αλλά Ρώσσος υπήκοος το 2014; Το ξαναλέω... ουτε για κωλόχαρτο. Τι θα κερδισει δηλαδή ο Μάκης; θα βάλει παραπανω χρήματα στην τσέπη του, θα του βελτιωθεί η ζωή; ή θα βγάζει παραπάνω γκόμενες;
Εχεις μεινει 20 χρονια πισω!Παρε να δεις τι μισθους εχει στη Ρωσσια και μετα μιλα για κωλοχαρτα!
Домашний персонал
№ п/п
Позиция
Уровень предлагаемой зарплаты
Регион
1
Няня — преподаватель китайского языка
от 150 000 до 200 000 руб.
Москва
2
Няня-воспитатель с английским языком
от 148 500 руб.
Москва
3
Шеф-повар (европейская кухня)
от 100 000 руб.
Москва
4
Няня
от 100 000 до 120 000 руб.
Москва
5
Персональный водитель
от 80 000 руб.
Москва
6
Повар
от 80 000 руб.
Москва
7
Водитель персональный
от 75 000 руб.
Москва
8
Грудничковая няня
от 75 000 руб.
Москва
9
Администратор дома
от 70 000 руб.
Одинцово
10
Садовник
от 70 000 руб.
Москва
Μπε'ι'μπι σιτερ που να ξερει Αγγλικα απο 148.500 ρουβλια το μηνα.Προσωπικος οδηγος απο 80.000 ρουβλια το μηνα.Κηπουρος σαν τον φουκαρα τον Flower Lover απο 70.000 ρουβλια!
Η πλακα ειναι οτι σε αυτες της δουλειες συνηθως πανε Ουζμπεκοι και δεν τους γουσταρουν!Και οτι μπορεις να τους παζαρεψεις Π.Χ. για προσωπικος οδηγος αν δεν εισαι καφρος ή αξεστος,ξερεις λιγακι Αγγλικα και εχεις και Ευρωπα'ι'κο διαβατηριο ή βιζα Σενγκεν και μπορεις να τον συνοδευεις στο εξωτερικο και να εισαι και ο διερμηνεας του μπορεις να ζητησεις απο 120.000-150.000 ρουβλια.
Αν ειναι ενας νεος απο την Ελλαδα που ηταν λιγο εξυπνος και απο 15 ετων εκανε μαθηματα Ρωσσικων και ξερει τα βασικα και τωρα ειναι 19-20 ετων και παει σε μια τετοια θεση θα παιρνει λεφτα που ουτε στον υπνο του δεν θα δει στην Ελλαδα!Το προβλημα γ'αυτο το παιδι να βγαλει λεφτα θα ειναι στο διαβατηριο που εσυ λες οτι ειναι κωλοχαρτο.Μια ζωη θα ταλαιπωρειται με το Αλλοδαπων!Και θα ειναι πολυ δυσκολο εως αδυνατον να τον προσλαβει καποιος με νομιμα μεσα για μια τετοια δουλεια.
Μου φενεται ουτε απο Ελλαδα εισαι σχετικος!Το ξερεις οτι εχω γνωστους που δουλευουνε για 350-400 Ευρω το μηνα ανασφζλιστοι Ελληνες και τρεμουν μη χασουν τη δουλεια τους!?!Οτι κοπελιτσες που απαντανε στα τηλεφωνα σε εταιριες δουλευουν 8ωρο 5 μερες την εβδομαδα για 250-270 Ευρω το μηνα ανασφαλιστες
!Οτι η ανεργια στην Ελλαδα στους νεους ειναι πανω απο 50%!?Ενω στην Μοσχα η ανεργια ειναι 0,1%!
Εχω και ενα παραδηγμα απο το σα'ι'τ τον Ευριπηδη αποφοιτος Τ.Ε.Ι που Ελλαδα επαιρνε μισθο 700 Ευρω πηγε στη Μοσχα στους χυμους NICO στο λιγηστιριο (δεν θυμαμαι τι ακριβως εκανε) και εβγαζε 4000-5000 Ευρω το μηνα!
Μια αλλη φορα ειχες γραψει για τη νυχτερινη ζωη της Αθηνας
!Δε λεω εχει φανταστικα μερη η Αθηνα.Πλατεια Κουμουνδουρου,Πλατεια Βαθης,Αγιος Παντελεημονας!
Μη μου πεις για τα Ελληνικα κλαμπ που ειναι 300 μουσατοι και καμια 10αρια γκομενες!Και μεχρι και οι Αλβανιδες στην Ελλαδα την εχουνε δει
!