Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
το ρωσσικο διαβατηριο για Ευρωπη δεν εχει αξια
για καποιον που θελει να παει σην Μοσχα για δουλεια σιγουρα εχει ΑΠΕΙΡΗ αξια
5000 τον μηνα σε λογιστηριο εταιριας,μονο εαν ειναι αρχιλογιστης μπορω να το  δεχτω,πιστεψω,,,
,αλλα κ 2500 να παιρνει παλι καλα ειναι...... ;)
σιγουρα ο πρσανατολισμος των Ελληνων δεν ειναι η Μοσχα,λογω βασικα γλωσσας αλλα και τελειως δαφορετικου γιγνεσθαι Ρωσσιας με Ευρωπη...
παντως οσοι ψαχνονται για εκτος χωρας ευκαιρειες,σιγουρα εκει εχει απειρα καλυτερες ευκαιρειας απο την Γερμανια πχ...

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Στην Σεβαστουπολη των 250.000 ομως μαζευτηκαν πανω απο 50.000 ατομα!Ειδες στα βιντεακια τι εγινε.Εχει και συνεχεια πηγαν βουλευτες της Ρωσσιας εκει και μιλησαν με βουλευτες της αυτονομης βουλης της Κριμαιας

και θα αρχισουν να δινουν Ρωσσικα διαβατηρια στους κατοικους.πιθανον να αναμιχθει επισημα η Ρωσσια και να στηλει και στρατο.Το πιο πιθανο σεναριο ειναι οι Ουκρανοφωνοι της Δυτικης Ουκρανιας να παθουνε οτι παθανε και οι Μολδαβοι το 1991 στην ΠΜΡ που χασανε και το Μπεντέρι και υποχορουσαν ατακτα προς Κισινιωφ :2funny:!

πρινιστροβιε μυριζει η ολη φαση
το καλο γι αυτους οτι εχουν χερσαια συνορα με Ρωσσια οποτε ιεναι ευκολο να ενσωματωθουν  ,εστω και ατυπα....

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Μη μου πεις για τα Ελληνικα κλαμπ που ειναι 300 μουσατοι και καμια 10αρια γκομενες!Και μεχρι και οι Αλβανιδες στην Ελλαδα την εχουνε δει :2funny:!
αυτα ειναι τα τραγικα της αθηνας
μουσια ,αγαμια και φρου κι αρωματα
ανοστο γλυκο
τωρα οποιος την πεφτει και σε αλβανιδες που το παιζουν γκομενες,δεν ξερω τι αλλη ξεφτυλα μπορει να υπαρχει....

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Το να τις πληρώνει κιόλας για να γαμήσει για 10 λεπτά.
αλλο στο μπουρδελο
εκει οταν γαμας καπια με 20ε εισαι "αο πανω"
οταν ομως γινεσαι αγαπουλης για αλβανιδες μολδαβες μαυρες γεωργιανες κι αλλα τετοια φρουτα-σουργελα
η χαλας εκατο  για το γαμησι τυ 20λεπτου
,,,εισαι πολυ "απο κατω"...ΙΜΟΡ

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Εχεις μεινει 20 χρονια πισω!Παρε να δεις τι μισθους εχει στη Ρωσσια και μετα μιλα για κωλοχαρτα! :2funny:

..............[/color]   Μπε'ι'μπι σιτερ που να ξερει Αγγλικα απο 148.500 ρουβλια το μηνα.Προσωπικος οδηγος απο 80.000 ρουβλια το μηνα.Κηπουρος σαν τον φουκαρα τον Flower Lover απο 70.000 ρουβλια! :2funny:
    Η πλακα ειναι οτι σε αυτες της δουλειες συνηθως πανε Ουζμπεκοι και δεν τους γουσταρουν!Και οτι μπορεις να τους παζαρεψεις Π.Χ. για προσωπικος οδηγος αν δεν εισαι καφρος ή αξεστος,ξερεις λιγακι Αγγλικα και εχεις και Ευρωπα'ι'κο διαβατηριο ή βιζα Σενγκεν και μπορεις να τον συνοδευεις στο εξωτερικο και να εισαι και ο διερμηνεας του μπορεις να ζητησεις απο 120.000-150.000 ρουβλια.
     Αν ειναι ενας νεος απο την Ελλαδα που ηταν λιγο εξυπνος και απο 15 ετων εκανε μαθηματα Ρωσσικων και ξερει τα βασικα και τωρα ειναι 19-20 ετων και παει σε μια τετοια θεση θα παιρνει λεφτα που ουτε στον υπνο του δεν θα δει στην Ελλαδα!Το προβλημα γ'αυτο το παιδι να βγαλει λεφτα θα ειναι στο διαβατηριο που εσυ λες οτι ειναι κωλοχαρτο.Μια ζωη θα ταλαιπωρειται με το Αλλοδαπων!Και θα ειναι πολυ δυσκολο εως αδυνατον να τον προσλαβει καποιος με νομιμα μεσα για μια τετοια δουλεια.
    Μου φενεται ουτε απο Ελλαδα εισαι σχετικος!Το ξερεις οτι εχω γνωστους που δουλευουνε για 350-400 Ευρω το μηνα ανασφζλιστοι Ελληνες και τρεμουν μη χασουν τη δουλεια τους!?!Οτι κοπελιτσες που απαντανε στα τηλεφωνα σε εταιριες δουλευουν 8ωρο 5 μερες την εβδομαδα για 250-270 Ευρω το μηνα ανασφαλιστες :rockon:!Οτι η ανεργια στην Ελλαδα στους νεους ειναι πανω απο 50%!?Ενω στην Μοσχα η ανεργια ειναι 0,1%!
   Εχω και ενα παραδηγμα απο το σα'ι'τ τον Ευριπηδη αποφοιτος Τ.Ε.Ι που Ελλαδα επαιρνε μισθο 700 Ευρω πηγε στη Μοσχα στους χυμους NICO στο λιγηστιριο (δεν θυμαμαι τι ακριβως εκανε) και εβγαζε 4000-5000 Ευρω το μηνα!
    Μια αλλη φορα ειχες γραψει για τη νυχτερινη ζωη της Αθηνας :2funny:!Δε λεω εχει φανταστικα μερη η Αθηνα.Πλατεια Κουμουνδουρου,Πλατεια Βαθης,Αγιος Παντελεημονας! :2funny:Μη μου πεις για τα Ελληνικα κλαμπ που ειναι 300 μουσατοι και καμια 10αρια γκομενες!Και μεχρι και οι Αλβανιδες στην Ελλαδα την εχουνε δει :2funny:!
Να με δω οικονομικο μετανάστη στη Ρωσσία και τιποτα άλλο..... :2funny: :2funny: :2funny:
Σιγα ρε Δημητρακη που θα μας παρουσιάσεις την Ρωσσία για γη της επαγγελίας.... :grin: :grin: :grin:
Γιατι τώρα δεν πανε όλες αυτές οι στρατιές των εκατομυρίων Ρωσσίδων "πουτανων" (ακου λεξη !!!!!) να πιασουνε δουλεια σαν Μπε'ι'μπι σιτερς αλλά εχουν γεμώσει τα μπουρδελα όλου του κόσμου με αυτές. Και μην αρχιζεις το παραμυθι ότι δεν είναι Ρωσσίδες.
Να στο πως αλλιώς: Ουτε για κωλοχαρτο το Ρωσσικο διαβατηριο για τον Ευρωπαιο.

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Να με δω οικονομικο μετανάστη στη Ρωσσία και τιποτα άλλο..... :2funny: :2funny: :2funny:
Σιγα ρε Δημητρακη που θα μας παρουσιάσεις την Ρωσσία για γη της επαγγελίας.... :grin: :grin: :grin:
Γιατι τώρα δεν πανε όλες αυτές οι στρατιές των εκατομυρίων Ρωσσίδων "πουτανων" (ακου λεξη !!!!!) να πιασουνε δουλεια σαν Μπε'ι'μπι σιτερς αλλά εχουν γεμώσει τα μπουρδελα όλου του κόσμου με αυτές. Και μην αρχιζεις το παραμυθι ότι δεν είναι Ρωσσίδες.
αλλο η Ρωσια κι αλλο η Μοσχα φιλε
και φυσικα ειναι πιο ευκολο να βρουν καποιοι ξενοι με ειδικα προσοντα δουλεια,απο το να βρουν εκατομυρια ρωσσσοι κ ρωσιδες μια θεση στον ηλιο της Μοσχας.....200εκ ρωσσοι,τα 20 ζουν Μοσχα,,οι αλλοι οχι,
υγ μια πουτανα βγαζει 100-500 την μερα
μια μπειμι σιτερ οσο κ ναναι καλη 1000 ο μηνα
αυτα με τα τραφικινγκ κλπ,εχουν εκλειψει
το 80% που το κανει ειναι επιλογη,να τα παρει οσο πιο γρηγορα κ πολλα γινεται...
εχει διαφορα το οικον κινητρο...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγω εβαλα σα'ι'τ απο αγγελιες που ζητανε.Δεν γραφω ποτέ οτι μου 'ρθει.Γραφει Μπε'ι'μπι σιτερ με 148.500 μισθο και προσωπικος οδηγος με μισθο απο 80.000 και πανω που μπορεις να τους παζαρεψεις ανετα.Στη Μοσχα αυτη τη στιγμη ζητανε πανω απο 12.500 οδηγους!Η ανεργια ειναι 0,1%.Μιλαμε για επαγγελματα που δεν θελουνε να εχεις και ιδιεταιρα προσόντα!Αν αυτη δεν ειναι η γη της επαγγελιας εγω τι να πω?
  Και για να μην ακουω και για επαρχια σιγουρα η επαρχια δεν ειναι τοσο πλουσια οσο η Μοσχα και δεν εχει αυτους τους τρελλους μισθους αλλα Π.Χ. στο Νοβγκοροντ οι μισθοι ειναι 20.000-25.000 ρουβλια ενα πεντακοσαρικο Ευρω μισθο το εχουνε.
  Τωρα σχετικα με της πουτανες δεν πηγαινεις και δεν μπορεις να εχεις αποψη.Απο Ρωσσιδες πουτανες στην Ελλαδα εχουνε μεινει μονο κατι απομηναρια απο αυτες που ειχαν ερθει στην Ελλαδα της αρχες της δεκαετιας του '90 μιλαω για πραγματικες Ρωσσιδες οχι Ρωσσιδες εξ Ουκρανιας!Τωρα η Φυλης και το Μεταξουργειο ειναι γεματο Ρουμανες,Μολδαβες και Βουλγαρες και αυτο μπορει να το επιβεβαιωσει οποιοσδηποτε εδω μεσα γιατι ειναι σα'ι'τ για μπουρδελα.
  Απλος εχεις μεινει 20 χρονια πισω.Οτι γραφεις για Ρωσσια σωστα ειναι δεν ειπα οτι δεν ηταν ετσι ΑΛΛΑ αυτα γινοταν πριν απο 20 χρονια (οι λακουβες στους δρομους,οι φτωχοι που πουλανε πραγματα στους δρομους,τα σαραβαλα αυτοκινητα,οι ουρές στα καταστηματα) τωρα ο κοσμος αλλαζει.
  Ενα ακομα παραδηγμα ειναι οτι η Ρωσσικη αγορα αυτοκινητων ειναι η δευτερη μετα τη Γερμανικη με κοντα στις 3.000.000 πωλησεις καινουργιων αυτοκινητων το χρονο.
  Τωρα για τους Ευρωπαιους εξαρταται ποιους θεωρεις Ευρωπαιους?Και ο Βουλγαρος και ο Ρουμανος Ευρωπαιος ειναι :2funny:.Αμβουργο παντος ειδα πλούτο και χρήμα και μονο καινουργια αμαξια ελβεπες.Το Βερολίνο ομως στις ανατολικες συνοικιες ομως δεν θα οτι ειναι πλουσιο μερος.

Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Αμβουργο παντος ειδα πλούτο και χρήμα και μονο καινουργια αμαξια ελβεπες.Το Βερολίνο ομως στις ανατολικες συνοικιες ομως δεν θα οτι ειναι πλουσιο μερος.
Καιρός είναι τώρα να μας συγκρίνεις την Ρωσία το kwloxaneio με την Γερμανία poy είναι το κράτος με το Κ κεφαλαίο όσο δεν γίνεται και στο οικονομικό επίπεδο  :2funny:
ρωσικό διαβατήριο = κωλόχαρτο
πολύ σωστά ειπώθηκε.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καιρός είναι τώρα να μας συγκρίνεις την Ρωσία το kwloxaneio με την Γερμανία poy είναι το κράτος με το Κ κεφαλαίο όσο δεν γίνεται και στο οικονομικό επίπεδο  :2funny:
ρωσικό διαβατήριο = κωλόχαρτο
πολύ σωστά ειπώθηκε.
Ναι αλλα με το Ρωσσικο κωλοχαρτο  :2funny: μπορεις να παρεις μισθο 500+ Ευρω στο Νοβγκοροντ 1000+ Αγια Πετρουπολη και αξωπραγματικα λεφτα στη Μοσχα!ΜΕ 0% ΑΝΕΡΓΙΑ!Να εχεις φοβερες ανεσεις και να ειναι γεματο γκομενιτσες!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ολες αυτες οι ανουσιες συζητησεις εχουν καμια σχεση με τισ Ουκρανιδες μουναρες που λεει ο τιτλος?????;;;;;;;;;;;

Εσεις ασχοληθειτε με :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Εμεις Οδεσσα ειμαστε και  :tits: :tits2: :fuck1: :knockinb: :fuck2: :fuck2: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...............

ΟΧΙ ΤΖΑΜΠΑ ΠΑΝΤΟΣ  επι την παλάμη και ουτω βοήσωμεν.............. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
το Κισιναου μου φανταζη σαν Παρισι μπρος στην Οδησσο............  Πολη παρακμιακα κτηρια χαλια μαυρα σαν πρωτη εντυπωση  ισως γραψω εντυπωσεις οταν θα εχω ποιο ολοκληρωμενη αποψη
επι του παρόντος δεν μου αρεση σαν πολη;; - χωριο;;; δεν ξερω πως να την χαρακτηρισω.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
το Κισιναου μου φανταζη σαν Παρισι μπρος στην Οδησσο............  Πολη παρακμιακα κτηρια χαλια μαυρα σαν πρωτη εντυπωση  ισως γραψω εντυπωσεις οταν θα εχω ποιο ολοκληρωμενη αποψη
επι του παρόντος δεν μου αρεση σαν πολη;; - χωριο;;; δεν ξερω πως να την χαρακτηρισω.
δοσε το σκαυπ μου στον μοντελο  αναμενο αναφορα πωσ εφτασεσ?????? :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  οπου πολεμος και χαμοσ ο ΑΛΛΑΝ ΠΡΟΤΟΣ :rockon: :rockon: :rockon: ΓΑΜΑΤΕ ΣΟΒΙΕΤΙΚΑ ΔΙΝΑΤΑ!!!!! ΝΟ ΜΕΡΣΙΙΙΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΜΟΝΤΕΛΟς :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
το Κισιναου μου φανταζη σαν Παρισι μπρος στην Οδησσο............  Πολη παρακμιακα κτηρια χαλια μαυρα σαν πρωτη εντυπωση  ισως γραψω εντυπωσεις οταν θα εχω ποιο ολοκληρωμενη αποψη
Συγγνωμη εσυ και νομιζα οτι ειχες μια σοβαροτητα?Τι βλακειες γραφεις! :headbang:Μηπως και οι Μολδαβες ηταν πιο ωραιες απο της Ουκρανες? :2funny:Και οτι το γαμησι ειναι δυσκολο στην Οδησσο :2funny:Εκει μονες τους στην πεφτουνε στο κεντρο για να της  :knockinb: με 500 Γκριβνα.
    Η Οδησσο φημιζεται για την αρχιτεκτονικη της εχει φοβερα κτηρια!Σε αυτο το σα'ι'τ θα ακουσει κανεις της μεγαλητερες  :jerking:.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Συγγνωμη εσυ και νομιζα οτι ειχες μια σοβαροτητα?Τι βλακειες γραφεις! :headbang:Μηπως και οι Μολδαβες ηταν πιο ωραιες απο της Ουκρανες? :2funny:Και οτι το γαμησι ειναι δυσκολο στην Οδησσο :2funny:Εκει μονες τους στην πεφτουνε στο κεντρο για να της  :knockinb: με 500 Γκριβνα.
   Η Οδησσο φημιζεται για την αρχιτεκτονικη της εχει φοβερα κτηρια!Σε αυτο το σα'ι'τ θα ακουσει κανεις της μεγαλητερες  :jerking:.

ρε Μητσαρα διαβαζε σωστα δεν εχω λεω...... ακομα ολοκληρωμενη αποψη θα δω και θα  σας πω απλα η πρωτη μου χθεσινη εντυπωση δεν ειναι καλη δεν μου αρεσε ειναι πολυ χαλια μαυρα σαν πρωτη εντυπωση.

Κτιρια παλαια 18ου αιωνα και προγενεστερα οκ...........
αλα δεν τα εχουν συντηρηση ειναι ετοιμοροπα τα περισσότερα.

Λαβε υπ'οψιν σου οτι στην Μολδαβια εχω παει αρκετες φορες και ισως παιζει ρολο και η παρεα και οι γνωριμιες που εχω εκει......... ενω εδω ειμαι στο αγνωστο με  ελπιδα την βαρκα.

Δεν μιλησα για τις γυναικες δεν ειπα τιποτα ισως εχεις δικιο  θα  τα πουμε μετα απο 10 μερρες.

Δωσε τωρα τα φωτα σου απο την δικη σου εμπειρια εδω που να παμε  για φαγητο;; διασκεδαση;; γυναικες;;;  υπ ' οψιν οτι εκανα ενα διδημο εισαγωγη τζαμπε για 48 ωρες απο ΤΙΡΑΣΠΟΛ.
(εως να μπω στο εδω κλιμα)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Η ΡΩΣΙΑ ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ...!!!
11.000 ΡΩΣΟΙ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΕΒΑΣΤΟΥΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ...!!!

Ρωσική μοίρα του στόλου της Μαύρης Θάλασσας, επέστρεψε στις 25 Φεβρουαρίου από το Σότσι στη Σεβαστούπολη και πέρασαν στη Γιάλτα, 11 χιλιάδες αλεξιπτωτιστές με πλήρη επιθετικό εξοπλισμό.

Αυτό αναφέρουν πηγές της Σεβαστούπολης,

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
αναφορα πωσ εφτασεσ??????:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

αεροπλανο μεσω Κωνσταντινουπολης ευκολα και γρηγορα 300 ευρω με επιστροφη Θεσσαλονικη-Κωνσταντινουπολη-Οδησσο. και επιστροφη.

Ταχι 150  γριβινια εως κεντρο Πόλης.
1 ευρω = 12.10 ΓΡιβινια.
Διαμερισμα στο κεντρο της Πολης (απαραδεκτο για τα δικα μου γουστα)  200 ΓΡ. τη βραδια.
(εχει και με 150).

Αυτα προς το παρον.

Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Έτσι ακριβώς είναι,ΕΚΤΌΣ από το ιστορικό κέντρο η πόλη είναι άθλια εντελώς σκατά με τη μιζέρια διάχυτη παντού και σε πιάνει μια κατάθλιψη που δύσκολα την αποβάλεις,το Κισινάου είναι πολύ καλύτερο σαν πόλη.Οι Ουκρανές  πιο μουνάρες από τις Μολδαβές,δεν το συζητάω αυτό.Πήγαινε στο Kafe GRANAT πολύ καλός κόσμος και αρκετά δίμετρα.
красиво провести время

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom