Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
1 ευρω = 12.10 ΓΡιβινια.
Διαμερισμα στο κεντρο της Πολης (απαραδεκτο για τα δικα μου γουστα)  200 ΓΡ. τη βραδια.
(εχει και με 150).

Αυτα προς το παρον.
με 17ε την μερα τι περιμενες?

την ντατσα του Γιανουκοβιτς?  :think:
μηπως εχεις παρει και καλσον δωρα ,για να γαμησεις?  :think:
υγ με 400γριβνια εχει καλα απαρτμεντς,κεντρο δπλα στην ντεριμπασκαγια,,,
ψαξου κ με μακλερ οντεσα,αφου εχεις ηδη ρωσσοφωνες συνοδους  :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ότι και να λες έξω από την παλιά πόλη είναι εντελώς  :shit: :shit: :shit:
χειρότερα και από μπαγκλαντές.
Το κεντρο ειναι πολυ μεγαλο ολοι οι δρομοι γυρω ειναι πολυ ομορφοι.Τωρα σχετικα με εξω απο το κεντο να κανεις τι εξω απο το κεντρο? :2funny:Δεν βλεπω το λογο να πας παραεξω.Μονο στο Πριβοζ για καμακι.Στο Κισινιωφ και στο κεντρο Μπαγκλαντες ειναι.Ακομα και διπλα στου Μολντο το μαγαζι που ειναι 200 μετρα απο την Τσελ Μάρε κατι ερειπωμενα σπιτια εχει.Για τους Ελληνες εκει δε μιλαω  :2funny:Μεγιστανες,λεφταδες,Μεγαλοι γαμιαδες  :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
αεροπλανο μεσω Κωνσταντινουπολης ευκολα και γρηγορα 300 ευρω με επιστροφη Θεσσαλονικη-Κωνσταντινουπολη-Οδησσο. και επιστροφη.

Ταχι 150  γριβινια εως κεντρο Πόλης.
1 ευρω = 12.10 ΓΡιβινια.
Διαμερισμα στο κεντρο της Πολης (απαραδεκτο για τα δικα μου γουστα)  200 ΓΡ. τη βραδια.
(εχει και με 150).

Αυτα προς το παρον.
προτη φορα στην ουκρανια ετσι νιοθεις !!! σε πιανει αν δεν εισαι ανατολικοσκηλο η βαρια μελανχολια απο τον καιρο και τους κριοκολους ουκρανους σε νταουνιαζουνν αν δεν πινεις και δεν γαμας τραβας μεγαλες επιληψειες αν κατσεις χειμονα πανο απο 20 μερες αρχιζεις και βαρας το κεφαλι σου στον τηχο λα λα λεμε!!! δισκολα σινηθηζεις αν εισε απο ελλαδα!!!  ευγε αλλαν  τελεια το εκανες τα ταξιδακι φθινα !!! αψογος!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  και περσι και φετος οπου πας ετοιμη για πολεμο ειναι!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αν μπορεσεις κατσε μεχρι 8 μαρτη που γιορταζουν οι γθνεκες και 4 μερες ειναι ολα τα μουνια στο δρομο !!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  αξιος!!! αρχιγε!!!!! Υ.Γ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟ ΣΠΑΣΕς Η ΑΚΟΜΑ???????? Υ.Γ 2  ΦΟΤΟ ΡΕΑΛ!!! και ενημεροση

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Οχι δεν το ρουβλι το ριχνουν επιτηδες για να καλυψουν τα ελειμματα τους.Με την εισοτημια του ρουβλιου δεν ξερω τι θα κανουν?Γλυκαθηκαν που κανουν οικονομια στο συναλλαγμα και μπορει να συνεχισουν να το υποτιμουν :think:
    Τωρα σχετικα με την Ουκρανια.Στην αυτονομη περιοχη της Κριμαιας τους δημαρχους τους διοριζαν απο το Κιεβο.Ο κοσμος ειδωξε τους διορισμενους δημαρχους απο το Κιεβο και εβαλε τους δικους του.Ειπανε οτι δεν προκειται να στειλουνε τα λεφτα που θα μαζεψουν απο τους φορους στο Κιεβο.Η Ρωσσια θα προσπαθισει οσο μπορει να μην επεμβει αλλα αν οι  :jerking: απο το Κιεβο και τη Δυτικη Ουκρανια πανε να στειλουν Αστυνομια και πανε να παρουνε την εξουσια στην Κριμαια το Ντονέτσκ ή το Χαρκοβο η Ρωσσια θα αναγκαστει να επεμβει.Και πιθανοτατα να καταλαβει της φιλορωσσικες περιοχες της Ουκρανιας.Και να χωρισει την Ουκρανια σε 2 κρατη.

Ξεχασες να πεις ομως ποσες τραπεζες της ρωσιας των προηγουμενο μηνα φαληρισαν και οτι η οικονομια της παει απο το κακο στο χειροτερο

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Αλαν και Σινοχαρας ειναι μαζι Οδησσό και συντομα ελπιζω θα εχουμε ανταποκριση  :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
με 17ε την μερα τι περιμενες?

την ντατσα του Γιανουκοβιτς?  :think:
μηπως εχεις παρει και καλσον δωρα ,για να γαμησεις?  :think:
υγ με 400γριβνια εχει καλα απαρτμεντς,κεντρο δπλα στην ντεριμπασκαγια,,,
ψαξου κ με μακλερ οντεσα,αφου εχεις ηδη ρωσσοφωνες συνοδους  :rockon:
Για τους μισθους τους που ειναι 2500-3000 Γκριβνα ειναι πολλα λεφτα!Απλος οι αληταραδες οπου μπορουνε σε κλεβουνε.
Ξεχασες να πεις ομως ποσες τραπεζες της ρωσιας των προηγουμενο μηνα φαληρισαν και οτι η οικονομια της παει απο το κακο στο χειροτερο
Της τραπεζες της κλεισανε γιατι διωχνανε συναλλαγμα στο εξωτερικο παιρνοντας καποια ποσοστα με πλαστα χαρτιά.Πηγαν να κλεισουνε αυτο το παραθυρακι για να μην φευγει συναλλαγμα στο εξωτερικο αλλα πιστευω οτι ειναι πολυ δυσκολο να σταματισουνε την φυγη συναλλαγματος απο τη Ρωσσια.΄

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αλαν και Σινοχαρας ειναι μαζι Οδησσό και συντομα ελπιζω θα εχουμε ανταποκριση   :rockon:
Ο Αλαν συναντιθηκε και με τον θρυλικο Κυπριο που παιζει στο βιντεακι μου :)Θα περασει πολυ καλα γιατι ο Κυπριος ειναι και γαμώ τα παιδακια :).Θα κανουνε πολυ χαβαλέ :).Έλεγα σημερα του Κυπριου για πλακα οτι αν γινει εκει κανα κακο και αρχισουν  :ak: θα φορτωσει ο Κυπριος τα πραγματα του και της γκομενες του σε ενα ταξι και θα την κανουνε ολοι προς Μολδαβια :2funny:!Μου ειπε οτι το Γκριβνα παιφτει κατακορυφα η εισοτημια του ειναι πια 1 Ευρω 13 Γκριβνα αν δε υπαρχει ελλειψη συναλλαγματος οι τραπεζες θα δινουν πολυ πιο πολλα γκριβνα για καθε Ευρω απο την τραπεζικη τιμη και ας ειναι παρανομο αυτο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ρε Μητσαρα διαβαζε σωστα δεν εχω λεω...... ακομα ολοκληρωμενη αποψη θα δω και θα  σας πω απλα η πρωτη μου χθεσινη εντυπωση δεν ειναι καλη δεν μου αρεσε ειναι πολυ χαλια μαυρα σαν πρωτη εντυπωση.

Κτιρια παλαια 18ου αιωνα και προγενεστερα οκ...........
αλα δεν τα εχουν συντηρηση ειναι ετοιμοροπα τα περισσότερα.

Λαβε υπ'οψιν σου οτι στην Μολδαβια εχω παει αρκετες φορες και ισως παιζει ρολο και η παρεα και οι γνωριμιες που εχω εκει......... ενω εδω ειμαι στο αγνωστο με  ελπιδα την βαρκα.

Δεν μιλησα για τις γυναικες δεν ειπα τιποτα ισως εχεις δικιο  θα  τα πουμε μετα απο 10 μερρες.

Δωσε τωρα τα φωτα σου απο την δικη σου εμπειρια εδω που να παμε  για φαγητο;; διασκεδαση;; γυναικες;;;  υπ ' οψιν οτι εκανα ενα διδημο εισαγωγη τζαμπε για 48 ωρες απο ΤΙΡΑΣΠΟΛ.
(εως να μπω στο εδω κλιμα)
Πες στον Κυπριο να σε παει για φα'ι' αυτος τα ξερει ολα.Μου ειπε οτι πηγαινει σε ενα Γεωργιανο που ειναι καλο και οχι ακριβο (φαγανε λεει 2 ατομα πολυ φα'ι' με 170 Γκριβνα).Για  :knockinb: δοκιμασε την αγαπημενη μου  :2funny:

λιγο μεγαλη σε ηλικια (28-29) αλλα κανει καλο γαμησι.ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΣΑΝΤΙΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ  :s&m_2:!Αν πας και σου πει τιποτα για μενα και καλα οτι ξερει εναν Ελληνα το Δημητρη... πες της οτι ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ  :2funny:!
  Πες στον Κυπριο να σε παει ξερει που ειναι και δεν ειναι και μακρια.Αν θες καμια πιο νεα ο Κυπριος ξερει τα σαλον στην περιοχη και μιλαει και Ρωσσικα (οχι τέλεια αλλα συνενοητε).Παντος τα σαλον εκει δεν μου αρεσαν δεν εχουνε ουτε το σερβις της Αγιας Πετρουπολης,ουτε την οργανωση ουτε θα ελεγα και την ποιοτητα.
  Μου ειχε πει ο Κυπριος να παω κ'εγω Οδησσο τωρα που θα πηγαινε αλλα δεν εχει το χειμωνα απο'δω απευθειας πτησεις και δεν ηξερα και τι θερμοκρασιες θα κανει.
  Απο ολα εκει τα μερη η κουζινα του Μολντο μου αρεσε πιο πολυ.Σαν πολη ομως το Κισινιωφ ηταν αθλια δεν ειχε τιποτα να δεις και δεν μου αρεσε καθολου με το που εβγαινες απο του Μολντο το μαγαζι εβλεπες την εγκαταληψη και την χωριατιλα.Εξαλου το ειπες κ'εσυ Η ΠΑΡΕΑ αν εχεις καλη παρεα παντου ειναι ωραια.Αν ομως θελεις καθαρα για  :knockinb: η Οδησσος ειναι κλασεις ανωτερη!Εκει η καθε δευτερη γκομενα στο κεντρο παει με λεφτα :).Τωρα το  :knockinb: θα ειναι ακομα πιο ευκολο γιατι θα ειναι απελπισμενες απο την κατασταση εκει.
  Βγαλε σε παρακαλω φωτογραφιες το διαμερισμα που μενεις και δεν σου αρεσε και βαλτες μας στο σα'ι'τ για να εχουμε αποψη.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
1.Πρεπει να εισαι και πολυ αθλιος στην εμφανηση και στην τσεπη για να πας σε  μπουρδελο στην   Οδησσο. (Δεν εχω παει ποτε και ουτε θα παω).

2. Γυναικες αστροπελεκια εμφανηση - ντυσιμο ολα καλα αλα απενταρες ολες πηδιουνται επι    
  χρημασι ή με ανταλαγμα καποιο δωρακι,  οπως ειπες οπου βρουν βαρανε  οτι κινειτε και  
  οτι   αναπνεει Κυνηγοι καθαροι.... καρχαριες..

Ο Σχινο μου πασαρε χτες ενα μοντελο  ολα τα λεφτα ειχα και μια απο Τιρασπολ και
  εγινε πανηγυρη  μεγαλο...... σε λεσβιακο και δεν τις φαινοταν της μικρης απο την Οδησσο.

3. Ο Κυπριος καλο παιδι αλα εχει κουσουρι μεγαλο ..........  ειναι ερωτευμενος  χαχαχχαχχαα.

4. Διαμερισμα, εφυγα πηγα σε αλλο πολυ καλυτερο με 250 Γριβινια την βραδυα πολυτελεστατο.

5. Ειναι πολυ ευκολο να βρεις γκομενα εδω τελικα αλα θελει Ρωσσικα κακα τα ψεματα
  με τα Αγγλικα κανεις παιχνιδι αλα δυσκολα  καλο ειναι να υπαρχει στην παρεα Ρωσσοφονος
  ειναι πολυ ευκολοτερα και αμεσα τα πραγματα με τα Ρωσσικα.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
να μην μου κουραζεις το Γιωργο χαχαχα

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
2. Γυναικες αστροπελεκια εμφανηση - ντυσιμο ολα καλα αλα απενταρες ολες πηδιουνται επι    
  χρημασι ή με ανταλαγμα καποιο δωρακι,  οπως ειπες οπου βρουν βαρανε  οτι κινειτε και  

5. Ειναι πολυ ευκολο να βρεις γκομενα εδω τελικα αλα θελει Ρωσσικα κακα τα ψεματα
  με τα Αγγλικα κανεις παιχνιδι αλα δυσκολα  καλο ειναι να υπαρχει στην παρεα Ρωσσοφονος

1.το "επι χρημασι" που  τοποθετειται?
με την ωρα?με την νυχτα?(τριωρο)?σκολκο στοιτ?
καλοκαιρι γνωριζω,αλλα απ οτι βλεπω οι τμες διαμερισματα τον χειμωνα ειναι οι ΜΙΣΕΣ,,μηπω συμβαινει το ιδιο και με τις ντεβουσκες?
2το θεμα γλωσσας τοχω αναφερει επανηλημενα,,,αν ξερεις γλωσσα κι εχεις μια στοιχειωδη εμφανιση,τα "λαφυρα" ειναι τεραστια με σχετικα χαμηλο κοστος,παλι ΠΕΦΤΕΙ ΞΟΔΕΜΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ,αλλα βρισκεις "θεμα" τηλεοπτικου ελληνικου επιπεδου,χωρις ναχεις κοτερο κ πορσε  :grin:,,
αλλιως μονο με  αγγλικα δυσκολευει ο οριζοντας,η προσεγγιση με σεμι-προ δυσκλευει πολυ, κι ανεβαινουν οι τιμες κατακορυφα...
παρ ολα αυτα δωσε τιμες
και βεβαια
παν-ΑΞΙΟΣ  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
1.Πρεπει να εισαι και πολυ αθλιος στην εμφανηση και στην τσεπη για να πας σε  μπουρδελο στην   Οδησσο. (Δεν εχω παει ποτε και ουτε θα παω).

Ο Σχινο μου πασαρε χτες ενα μοντελο  ολα τα λεφτα ειχα και μια απο Τιρασπολ και
  εγινε πανηγυρη  μεγαλο...... σε λεσβιακο και δεν τις φαινοταν της μικρης απο την Οδησσο.

3. Ο Κυπριος καλο παιδι αλα εχει κουσουρι μεγαλο ..........  ειναι ερωτευμενος  χαχαχχαχχαα.

4. Διαμερισμα, εφυγα πηγα σε αλλο πολυ καλυτερο με 250 Γριβινια την βραδυα πολυτελεστατο.

Δηλαδη ακριβως οτι εγραψα :2funny:γεματο μουνια οι Μολδαβες μπροστα τους ειναι  :shit: το  :knockinb: πανευκολο με πολυ λιγα λεφτα αν δε πας λιγο παραεξω απο το κεντρο ειναι τσαμπα.Και αυτο που λεω οτι αν δεν ξερεις Ρωσσικα εισαι νεκρος.Εσυ δεν εχεις προβλημα συνενοησεις και ο Κυπριος και ο Σινοχάρας ξερουν Ρωσσικα.
 Σχετικα με της γκομενες τωρα θα ειναι πολυ καλητερα γιατι η οικονομια τους καταρεει! :)Εισαι στο καταλληλο μερος την καταλληλη στιγμη  :2funny:!Τωρα σχετικα με τον Κυπριο ναι το εχει αυτο να ειναι ερωτιλος τυπος :2funny:Του αρεσει να της εχει συνεχεια μαζι του,βρισκει κατι τρελλες και της βασανιζει και τον βασανιζουνε.Του αρεσει αυτο το παιχνηδι να του το παιζουν δυσκολες να της τιμωρει και τετοια :2funny:.Ο Κυπριος τα κανει αυτα γιατι πηγαινει συνεχεια και εκει και σε αλλα μερη,μιλαει τη γλωσσα και βγαζει συνεχεια γκομενακια.Ο καθενας οπως τη βρισκει,εγω ειμαι το αντιθετο θελω να  :knockinb: δυο τρεις ωρες και μετα να ειμαι ελευθερος να παω την ντισκο μου και να κανω τι βολτα μου.Να εχω μια μαλακισμενη πανω απο το κεφαλι μου ολη τη μερα δεν το μπορω με τιποτα.
  Αν συγκρινεις με την Αγια Ππετρουπολη την Οδησσο.Εδω ειναι πιο απασχολημενες και κοιτανε το στατους του αντρα ενω Οδησσο στα τετοια τους πανε με ολους και με ολα.Οδησσο ειναι πολλυ πιο ευκολες αλλα ειναι πεινασμενες για λεφτα αυτο μου τη σπαει λιγακι.Παντος αν δουνε οτι εχουνε μελλον μαζι σου θα σου γινουνε τσιμπουρι.Ενα κοινο εχουνε αν δεν θελεις να της  :knockinb: τσαντιζονται ασχημα :2funny:Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα για μια γυναικα απο το να μη θελεις να τη  :knockinb:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
   Βαλε μας φωτο απο τα σπιτια αν εχεις.Απο αυτο που δε σου αρεσε και απο το καλο που λες.Και γραψε σε παρακαλω πόσες ωρες περιμενες στο Αττατούρκ?Και πόσες ωρες περιμενεις στην επιστροφη?Απο 'δω για Οδησσο το καλοκαιρι (καλοκαιρινικη σεζον απο τελη απρηλιου μεχρι αρχες Οκτωβριου) εχει απευθειας πτησεις καθε μερα (νομιζω 2 ή 3 πτησεις)τωρα πας μεσω Μοσχας οποτε δε βολευει καθολου.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
1.το "επι χρημασι" που  τοποθετειται?
με την ωρα?με την νυχτα?(τριωρο)?σκολκο στοιτ?
καλοκαιρι γνωριζω,αλλα απ οτι βλεπω οι τμες διαμερισματα τον χειμωνα ειναι οι ΜΙΣΕΣ,,μηπω συμβαινει το ιδιο και με τις ντεβουσκες?
2το θεμα γλωσσας τοχω αναφερει επανηλημενα,,,αν ξερεις γλωσσα κι εχεις μια στοιχειωδη εμφανιση,τα "λαφυρα" ειναι τεραστια με σχετικα χαμηλο κοστος,παλι ΠΕΦΤΕΙ ΞΟΔΕΜΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ,αλλα βρισκεις "θεμα" τηλεοπτικου ελληνικου επιπεδου,χωρις ναχεις κοτερο κ πορσε  :grin:,,
αλλιως μονο με  αγγλικα δυσκολευει ο οριζοντας,η προσεγγιση με σεμι-προ δυσκλευει πολυ, κι ανεβαινουν οι τιμες κατακορυφα...
παρ ολα αυτα δωσε τιμες
και βεβαια
παν-ΑΞΙΟΣ  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Αν ξερεις Ρωσσικα βρισκεις και χωρις λεφτα αλλα θα πρεπει να την κουβαλας μαζι σου συνεχεια και να την τα'ι'ζεις να την ποτιζεις και να την πας στο παζαρι να της παρεις ρουχα (300-800 Γκριβνα εξαρταται τι θα της παρεις).Βεβαια για καποιον που ερχεται απο Ελλαδα και βλεπει ολο μπαζα και δεν γαμαει τιποτα οι γκομενες θα του φενονται θεές!Και δεν θα λυπιθει να χαλασει 1500 Γκριβνα τη μερα για να εχει μονιμα μια γκομενα μαζι του που στην Ελλαδα δεν θα την ειχε ουτε στα ονειρα του!Αυτες που κυκλοφωρουνε στο δρομο αρχιζουν να ζητανε ή 100$ ή 700-800 Γκριβνα αλλα αν τους πεις 500 πανε αμεσως μπορει και με λιγοτερα να πανε.Η ωρα δεν εχει δεσμευση 2-3 ωρες ανετα.Δεν ειναι καθαρα επαγγελματιες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom