Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
σλοβακες εχω μονο εμπειρια αο την μπρατισλαβα,,,καριολες σκυλια του θανατα,κωλορατσα του κερατα αντρες κ γυναικες
:rockon: :rockon: :rockon: τα έχουμε πεί αυτά..  ;)

Έλα φίλε Ρέντ, μίδα κτλ κτλ...

Οι Ρώσοι κάνουν ντού απο ανατολικά οι Γερμανοί απο δυτικά και οι Ελληνες απο νότια βλέπω Μπουκάραν Οντέσσα!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6

Οι Ρώσοι κάνουν ντού απο ανατολικά οι Γερμανοί απο δυτικά και οι Ελληνες απο νότια βλέπω Μπουκάραν Οντέσσα!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
:think: :think: :think:
τι εννοαει ο συγραφευς?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
:2funny: :2funny:
τα κατσικια που κολανε ρε αλλαν???
βαλε καμμια φωτο με τις γκομενες σου,τι μαε βαζεις τα ντουβαρια κ κατσικια?τσαμπα ο κοπος ναουμ...
Μπουρδες φωτογραφιες βαζει,κατι κτηρια και ενα Газ 21 μπροστα στο κτηριο.Σχετικα με τη γκομενα που εβαλε δεν ειναι ασχημη,γ'αυτον σιγουρα ειναι θεά.Αυτο που του ειπα να βαλει ειναι φωτογραφιες των διαμερισματων αυτουνου που δεν του αρεσε και του δευτερου οπως ειχα βαλει κ'εγω για να εχει ο αναγνωστης μια αποψη σχετικα με τα διαμερισματα προς ενοικιαση στην Οδησσο.Για ντισκο δεν τον ρωταω γιατι ξερω οτι δεν ειναι οπαδος της ντισκο.
 Σε μια Ουκρανια που καταρεει βεβαια το να καθεσαι με μια γκομενα ειναι μεγαλη  :jerking: εγω το ειπα και στον Κυπριο αλλα δεν με ακουει.
 Χτες μιλαγα με την Ιεροδουλο της Οδησσου στο Σκα'ι'π κανα τριωρο.Η τιμη του $ ειναι 11 Γκριβνα και δεν εχει πουθενα $!Μισθο δεν παιρνει κανενας!Γιατι δεν στελνουνε λεφτα απο το Κιεβο!Ολοι ειναι νευρικοι και δεν ξερουνε τι θα γινει?
  Οι τιμες της κεντρικης τραπεζας ειναι εντελως πλασματικες για το Ευρω δινει τιμη 13,637 Γκριβνια ΑΛΛΑ αν θελεις να αγορασεις Ευρω οι τραπεζες το πουλανε γυρω στα 15 Γκριβνα το 1 Ευρω εκλογες θα γινουνε τελη μα'ι'ου οποτε δεν βλεπω φως στο βαθος του τουνελ :2funny:
      Αυτο που μου εχει κανει εντυποση ειναι οτι παρολη την οικονομικη κριση οι 2 κοπελες που εχει και δουλευουνε γ'αυτην εχουνε δουλεια :2funny:
   Σχετικα με φασαριες δεν υπαρχουν,στην Οδησσο ειναι ησυχα το μονο που υπαρχει ειναι μια νευρικοτητα στον κοσμο.Για της τιμες στα μαγαζια δεν μπορω να ξερω η γκομενα παντος μου ειπε οτι δεν εχουν ανεβει ακομα.Απο δευτερα θα παρω τηλεφωνο εναν Ελληνα στην Οδησσο που κανει εισαγωγες απο Ελλαδα και αν ξερει θα μου δωσει πληροφοριες σχετικα με την κατασταση.
  Παντος οποιος ειναι τωρα Οδησσο μπορει να ζησει φοβερες στιγμες!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16

αμα ειναι αυτος ο ρεντ εγο ειμαι ο πορνομεταναστης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: καρατσεκαρισμενο  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ευλογημενος τοπος   :knockinb: :knockinb: :fuck1: :fuck1: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :pipa2: :rockon: :rockon: :rockon:
ευλογιμενος ειταν παλια που δηλονες ελληνας και γουσταραν να γαμνουντε μαζι σου ολες τσαμπα !! επι πλιρομι αρχιδια μεντολες δεν πλισιαζοντε τα ΑΑΑ βεβεα σε σχεση με ελλαδα αν τα χονεισ ειναι η ι πιοτητα 3 φορεα απανο  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: και βεβεα ενα αλλο καλο και κακο αμα πλερονεισ δεν χαμπαριαζουν αν εισαι λεπτοσ χοντρος κουτσος στραβος μοντελος η πεδαρας !! τα χοσες γαμας!`!! δεν τα χοσες περνεις δουλεια για το σπιτι :jerking: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: χοσιμο αμεσο << ποσα θελης μορο μου>>  και εμεσο << πληρονε μαλακα καψουρι>>!!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ευλογιμενος ειταν παλια που δηλονες ελληνας και γουσταραν να γαμνουντε μαζι σου ολες τσαμπα !! επι πλιρομι αρχιδια μεντολες δεν πλισιαζοντε τα ΑΑΑ βεβεα σε σχεση με ελλαδα αν τα χονεισ ειναι η ι πιοτητα 3 φορεα απανο  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: και βεβεα ενα αλλο καλο και κακο αμα πλερονεισ δεν χαμπαριαζουν αν εισαι λεπτοσ χοντρος κουτσος στραβος μοντελος η πεδαρας !! τα χοσες γαμας!`!! δεν τα χοσες περνεις δουλεια για το σπιτι :jerking: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: χοσιμο αμεσο << ποσα θελης μορο μου>>  και εμεσο << πληρονε μαλακα καψουρι>>!!!!
Ουκρανη και να γαμιωνταν τσαμπα επειδη ειναι ο αλλος ελληνας δεν υπηρχε περιπτωση.
Εκτος και αν ηταν σαν τον Σομμερ ο αλλος η σαν τον Αναδιωτη.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ουκρανη και να γαμιωνταν τσαμπα επειδη ειναι ο αλλος ελληνας δεν υπηρχε περιπτωση.
masterako ακου ενα σκηνικο που πεχτηκε το 2006 σε καπιο σινορο της ουκρανιας ῎...... ειναι ο ρεντ με εναν αλλο πιροβολημενο τον επονομαζομενο στραβο που προτη φορα τον πιρε μαζι ο ρεντ <<παντρευτικε με ουκρανη αυτος τον χασαμε >>:2funny: :2funny: :2funny:  και φτανουν στα σινορα βραδακι  ... τοτε στα σινορα ειταν 10 γινεκες ενας αντρας η αναλογια στον ελενχο ... με το που βλεπει γρετζκι η γκομενα στα διαβατηρια αρχισε τον ρεντ στο καμακι  :tits2: :tits2: :tits2: ο αλλος ειχε χεστει πανο του τοτε λεγαν ουκρανια και χεζονταν πανο τους ολοι!!! προτη φορα κιολας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  γιρανει ο ρεντ στα αμαξι περναν τα σινορα σταματαει το αμαξι στα εκατο μετρα δεξια και του λεει του στραβου πιγενε μεχρι το βενζιναδικο που ειταν στα 30 μετρα να παρεις καφεδες γιατι εψισα το μορο στα σινορα !!! γαμιτηιθκε ο στραβος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μαγκες οντος στο τετερτο ερχεται το μορο απο τα σινορα μπενει στο αμαξι του ρεντ ο στραβος γαμιθικε !!απο το βενζθναδικο εβλεπε τι γινοταν  :2funny: :2funny: :2funny:  χα χα χου χα το μορο χαλαπα χλουπα τσιμπουκι στα αμαξι  οπαααα :rockon: :rockon: :rockon: τοτε στην ουκρανια το τσιμπουκι δεν ειταν σεχ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΝΟΡΑ ΜΑς ΠΕΡΝΑΝ ΤΟΤΕ!!!!! ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΟΓΡΑΨΟ ΑΑΑ ΡΕΕΕ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑ  τι να λεμε τορα!`!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: σε θελαν τα μορα για να φηγουν απο εκει!!! α ρεντττ το χο ξαναγραψεο οο ρεντ δεν πεζετε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  γερασε βεβεα τορα αλλα ο λυκος και αν εγερασεε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
αμα ειναι αυτος ο ρεντ εγο ειμαι ο πορνομεταναστης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: καρατσεκαρισμενο  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
EΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΟΡΝΜΕΤΑΝΑΣΤΗς
Αλλαν,ρε συ εχει δικιο ο δημητακη29
τι μας εβαλες τα αντιαρματικα στο δρομο  :headbang:
βαλε τα μωρα,  :tits2: και σωστα φωτογραφιες απο το σπιτι,ΕΣΩΤΕΡΙΚΕς  :pipa3:
υγ
ΚΙΠ ΓΟΥΟΡΚΙΝΓΚ  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
δεν προλαβαινω ρε παιδια με την πρωτη ευκαιρεια θα το κανω............
Συγνωμη αλα ο χρονος εδω ειναι πολυτιμος και αδιαπραγματευτος....
οκ τις φοτο που εβαλα ειναι για να γελασετε εκτος της ξανθιας ,
τα υπολοιπα μολις βρω χρονο ... και θα απαντησω διοτι η γκομενα  Δημητρακη δεν ειναι Θεα μονο για μενα αλα και για την Ουκρανια Εστεμενη του 2010  , 1,81  υψος και στο κρεβατι φωτιαααααααααααααααααααα
αν οι δικες σου ειναι καλυτερες σορρυ δεν το ειδα ακομα..............

Και για τον λογο του αληθες στο 36,15 του βιντεο.( Νο....2 )

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
δεν προλαβαινω ρε παιδια με την πρωτη ευκαιρεια θα το κανω............
Συγνωμη αλα ο χρονος εδω ειναι πολυτιμος και αδιαπραγματευτος....
οκ τις φοτο που εβαλα ειναι για να γελασετε εκτος της ξανθιας ,
τα υπολοιπα μολις βρω χρονο ... και θα απαντησω διοτι η γκομενα  Δημητρακη δεν ειναι Θεα μονο για μενα αλα και για την Ουκρανια Εστεμενη του 2010  , 1,81  υψος και στο κρεβατι φωτιαααααααααααααααααααα
αν οι δικες σου ειναι καλυτερες σορρυ δεν το ειδα ακομα..............
:thumbsup: :thumbsup: *P
ALLAN θεε παρε την παε!!!!
με αχιλεα μπεο για δημο (κω)-(βο)λου νεο!!! :fuck1: :fuck1: :fuck1:

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
παιζει φαση κι αν ειναι σαν τον φουρφιωτη? :think:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
σημερινο........  και πληρωνουμε σε τοπικο νομισμα  οχι σε ευρω ή USD.

Συνημμένα

• 1940094_10203337999834088_1862695515_n.jpg
    1940094_10203337999834088_1862695515_n.jpg
    53,7 KB · Εμφανίσεις: 29

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
σημερινο........  και πληρωνουμε σε τοπικο νομισμα  οχι σε ευρω ή USD.
bibaaa αλλανιαρη με το που βρηκες εναν συντροφο σχετικο με το αθλημα οπαααααααααααα αμεσος   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  τοσα χρονια με τους ασχετους :jerking: :jerking: :jerking: ανεβενεις σιγα σιγα!!!! ρεπσεκττ στον μοντελοοοο !!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: σε φτιαξε οπα αμεσοσ  :rockon: :rockon: :rockon:  εμ φοναζο με εμπειρο παντα ουκρανια  :rockon: :rockon: :rockon: δοσεεεε κολιομεναααα αλιαναρηηη :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  Υ.Γ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΤΕΛΟς ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΚΟΛΠΑ ΞΟΔΕΨΕ ΠΟΛΛΑ!!! ΚΑΙ ΣΕ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΕ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ΚΑΛΟ ΤΟ ΛΕΒΕΛ ΤΟΥ!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: κελαιδισες εμαθα   τενορος καρδερινα!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  το πουλακι τσιουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  να σε καλα ρε μοντελε !!!!! φτιαξτον τον αλλανιαρη φτιαξτον  απο το μαρτη μεχρι τον οκτομβρη εμπλοκη δουλεια και χαρα θα νε!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
EΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΟΡΝΜΕΤΑΝΑΣΤΗς
Αλλαν,ρε συ εχει δικιο ο δημητακη29
τι μας εβαλες τα αντιαρματικα στο δρομο  :headbang:
βαλε τα μωρα,  :tits2: και σωστα φωτογραφιες απο το σπιτι,ΕΣΩΤΕΡΙΚΕς  :pipa3:
υγ
ΚΙΠ ΓΟΥΟΡΚΙΝΓΚ  :zfuck: :zfuck: :zfuck:
καλα πιγενε και φαε κανα μπακλαβα μαζι με τον μαριαν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  μεχρι να σε βρει ο ρεντ προλαβενεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μετα θα σου ζιταει πνεθματικα διακιοματα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ευλογημενος τοπος   :knockinb: :knockinb: :fuck1: :fuck1: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :pipa2: :rockon: :rockon: :rockon:
Εγω δεν τα'λεγα.Εσυ πριν μερικες μερες δεν ελεγες οτι σου αρεσε καλητερα το Κισινιωφ?! :think: :rockon:!Με τους Ελληνες καφρους του ΟΠΑ και της αθλιες γκομενες που σου βγαζανε κακια :rockon:!
    Τωρα για να μην ακουω  :jerking: αν καποιος ξερει Ρωσσικα και παει λιγο παραεξω απο το κεντρο δεν ζηταει καμια λεφτα.Αποδειξη ο Κυπριος που του ηρθαν 2 γκομενες λεφτα δεν τους δινει και αν τους παιρνει κανενα ρουχο το κανει απο μονος του.Του αρεσει να ειναι ο αφεντης τους καπως ετσι.Να σου πω την αληθεια της λυπηθικα γιατι ειναι καλοψυχες οι Ουκρανες,δεν βγαζουνε κακια.Δεν θα σε ρωτησω για τα μαγαζια αν εχουν πραγματα και γενικα για την οικονομικη κατασταση γιατι οπως εχω καταλαβει δεν δινεις σημασια σε αυτα τα πραγματα.
    Αν εχεις καρτα μπορει να εχεις προβλημα γιατι μπορεις να βγαζει μονο μεχρι 1000 Γκριβνα τη μερα.Αν παλι εχεις μετρητα αλλαζε τα λιγα λιγα γιατι το Γκριβνα καθε μερα καταποντιζεται!Οποτε χανεις πολλα αν αλλαξεις λεφτα για 2 μερες.
    Καταλαβαινω γιατι δεν πηγαινεις ντισκο,αν καποιος ερχεται απο Ελλαδα δεν θα κοιταξει την ντισκο.Εγω ομως ειμαι του εξω,της ντισκο.Γουσταρω να γαμαω μια δυο ωρες και μετα να βγαινω εξω.Θα μου πεις ειμαι στον παραδεισο γ'αυτο τα κανω αυτα.Σιγουρα αν έμενα στην Ελλαδα και εβρισκα μια γκομενα μετα απο αγαμιες σιγουρα θα καθομουνα μαζι της.

masterako ακου ενα σκηνικο που πεχτηκε το 2006 σε καπιο σινορο της ουκρανιας ῎...... ειναι ο ρεντ με εναν αλλο πιροβολημενο τον επονομαζομενο στραβο που προτη φορα τον πιρε μαζι ο ρεντ <<παντρευτικε με ουκρανη αυτος τον χασαμε >>:2funny: :2funny: :2funny:   και φτανουν στα σινορα βραδακι  ... τοτε στα σινορα ειταν 10 γινεκες ενας αντρας η αναλογια στον ελενχο ... με το που βλεπει γρετζκι η γκομενα στα διαβατηρια αρχισε τον ρεντ στο καμακι  :tits2: :tits2: :tits2: ο αλλος ειχε χεστει πανο του τοτε λεγαν ουκρανια και χεζονταν πανο τους ολοι!!! προτη φορα κιολας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  γιρανει ο ρεντ στα αμαξι περναν τα σινορα σταματαει το αμαξι στα εκατο μετρα δεξια και του λεει του στραβου πιγενε μεχρι το βενζιναδικο που ειταν στα 30 μετρα να παρεις καφεδες γιατι εψισα το μορο στα σινορα !!! γαμιτηιθκε ο στραβος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μαγκες οντος στο τετερτο ερχεται το μορο απο τα σινορα μπενει στο αμαξι του ρεντ ο στραβος γαμιθικε !!απο το βενζθναδικο εβλεπε τι γινοταν  :2funny: :2funny: :2funny:  χα χα χου χα το μορο χαλαπα χλουπα τσιμπουκι στα αμαξι  οπαααα :rockon: :rockon: :rockon: τοτε στην ουκρανια το τσιμπουκι δεν ειταν σεχ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΝΟΡΑ ΜΑς ΠΕΡΝΑΝ ΤΟΤΕ!!!!! ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΟΓΡΑΨΟ ΑΑΑ ΡΕΕΕ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑ  τι να λεμε τορα!`!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: σε θελαν τα μορα για να φηγουν απο εκει!!! α ρεντττ το χο ξαναγραψεο οο ρεντ δεν πεζετε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  γερασε βεβεα τορα αλλα ο λυκος και αν εγερασεε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δε λεω κ'εγω τη γιδα μου στην Πολωνια στο αεροδρομιο την γνωρισα μου ελεγξε το διαβατηριο και γνωρηστικαμε αλλα δεν μου εκανε κανενα τσιμπουκι κατα τη διαρκεια της γνωρημιας :2funny:Μηπως το ειδες σε καμια τσοντα? :think:Ειδηκα ο Ρεντ ειναι σαν Αρκουδιαρης το λεω επειδη τον ειχα συναντισει στο Συνταγμα με τον Χαζοπαυλο :2funny: σα κατι τυπους που πουλανε στη λα'ι'κη ειναι.Πηγαινει στα χωριά της Μολδαβιας και ταζει γαμους μπας και του κατσει καμια :2funny:Ασε που το 2006 πηγαιναν πιο πολλοι Ελληνες απο οτι τωρα τοτε γεματο Ελληνες ηταν καθε καλοκαιρι,γεματο αγαμητους Πιρφορους :jerking:.Ας πουμε ομως οτι εγινε ετσι οπως το λες :2funny:Σε τι γλωσσα μιλησανε αφου ο Ρεντ Ρωσσικα ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ?Της εβγαλε εξω την πουτσα του και αυτη δεν ειχε ξαναδει πουτσα στη ζωη της και του τον πηρε τσιμπουκι? :2funny:
    Δεν εχω δει ποτέ να γραφεις τιποτα που να εχει σχεση με την πραγματικοτητα :2funny:Μιλας για πλουτο στη Μολδαβια  :jerking: :2funny:Για Ελληνες γαμιαδες του Κισινιωφ :2funny: και τωρα εκανες το Ρεντ μεγαλο γαμια :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom